Olet sivun alussa

Kanavalista

TV5

Rakastaa, ei rakasta
Kausi 1, osa 15. Mattias ja Tanawarn juhlivat hienossa ravintolassa. Tanawarn vihjailee, että haluaisi sormuksen. Hanna ja Ivan odottavat hermostuneesti päätöstä oleskeluluvasta. Kirje saapuu - mutta mikä on päätös? (Älskar, Älskar Inte (aka Borderless Love/Love Me, Love Me Not), Tosi-tv, Ruotsi, 2020)
Poliisikamera
Kausi 5, osa 5. Herningin pohjoispuolella olevalla moottoritiellä kaksi BMW:tä ajavat reilusti ylinopeutta. Yöpartion videoauto havaitsee hollantilaisrekisteröidyn Audin, joka myös liikkuu selvästi yli sallitun nopeuden. Ja Koge Bugt -moottoritiellä videoauto seuraa Ford Mondeota, joka yrittää jatkuvasti paeta poliisia. (Fanget på Politiets kamera, Tosi-tv, Tanska, 2022)
Unelmahäät
Kausi 6, osa 3. Henna (o.s. Heikka), 26, ja Mikko Mäkinen, 38, ovat käyneet yhdessä läpi hurjan matkan kohti alttaria. Vain muutama viikko ensitapaamisesta Hennalla diagnosoitiin aivokasvain, jota oli mahdotonta leikata. Alkoi taistelu elämästä ja kuolemasta, jota Mikko tuki parhaansa mukaan. Kun Henna lopulta kotiutui, odotti seuraava yllätys kulman takana: Mikko suljettiin tutkintavankeuteen huumausainerikoksista epäiltynä. Mikko sai lopulta vuoden ja kahden kuukauden tuomion, ja pari päätti mennä naimisiin hänen koevapautensa aikana. Nyt on aika juhlistaa avioliittoa ja uutta alkua suuremman joukon voimin. Samalla Henna ja Mikko totuttelevat uuteen arkeensa Sastamalan syrjäseudulla. Kaksikon suhteessa vierailee aika ajoin myös muita naisia, mutta tätä ei kuitenkaan sekoiteta parin väliseen rakkauteen. (Unelmahäät, Kotimainen tosi-tv, Suomi, 2022)