TV7
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

TV7

tiistai 20.2.
Julistakaa
Roni 3/4 Sydämen usko ja vanhurskaus. Vanhurskautemme tulee olla suurempaa kuin fariseusten; emme tule vanhurskaaksi omilla teoilla vaan sydämen uskon kautta.
Raamattu puhuu sinulle
Hebrealaiskirje 3-5.
Armon kalliolla
Maailman tärkein tehtävä. Jeesus ohjaa elämän lähteelle ja antaa tehtävän. Aihetta käsitellään Joh. 4:31-41 pohjalta.
Vanha Testamentti avautuu
Samuel 1 ja 2. 2/2. Osa 20/60. Kuningas Daavid. Miten Raamatun tekstejä lukiessa pitää menetellä?
Veisaten Herralle
Jeesuksesta laulan. Juha Korkeamäen ja yhtyeen tuore taltiointi rakastetuista virsistä, jossa on hengellisesti ajankohtainen sisältö. Virret on valittu myös mukana laulamisen ja ylistyksen näkökulmasta.
Kensington Temple
Aika tuoda muutos. Meillä on valta tuoda muutos. Muutoksen tuominen voi vaikuttaa mahdottomalta ja hitaalta, mutta Jumalan Sana ja seurakunnan historia osoittavat, että todellinen muutos on mahdollinen.
Tervetuloa kotiin
Mirja Yrjölä - lähetystyön veteraani. Mirja Yrjölä on palvellut lähetystyössä puolisonsa kanssa yli 40 vuotta. Ensin he olivat Intiassa ja sitten Indonesiassa, jossa 14 vuotta Lähetyslaiva Ebeneserillä.
Todistuksia Suomesta
Napatanssija. Pelko sai Leenan muuttamaan pois Suomesta, mutta seikkailunhalu ja tanssijanura veivät hänet Englantiin, Italiaan, Egyptiin ja vaikka mihin.
Gloryline
Pyhän Hengen persoona ja Hänen ominaisuudet. Osa 4.
Uskosta totta
Voiko uskossa luottaa kokemuksiin?. Jumala on ilmoittanut itsensä fyysisessä, käsin kosketeltavassa maailmassa. Voimmeko siis kokea hänet?
Ermot
Ermot ja junailijan aarre.
Raamatun kertomuksia
Tuhlaajapoika.
Herra käyttää lääkäriä
Sydäninfarkti. Miten sydäninfarktin saanutta potilasta hoidetaan ja miten sydänkohtauksen uusiutumista ennaltaehkäistään?