Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Rohkaisua Raamatusta - Matti Vuolanne
Busmannien todistus. Busmannit todisteena siitä, että ihminen ei polveudu apinasta
Hyvät, pahat ja pyhät
Narsismi 2/3. Vieraana Raimo Mäkelä. Rovasti Raimo Mäkelä on kirjoittanut useita kirjoja narsistisesta luonnehäiriöstä.
Living Waters
Evolution vs. God. Evoluutiosta maalaisjärjellä - ja nopeasti! Evoluutioteoriaa käsittelevä dokumentti haastaa ajattelemaan omilla aivoilla.
Ilmestyskirjan äärellä
Pasuunat soivat. Viimeisen sinetin avaaminen merkitsee pasuunoiden soiton alkua. Pasuunoita on kaikkiaan seitsemän. Mitä nämä maailmanlaajuiset varoitussoitot merkitsevät?
Rabbi Stewart Winograd
Juutalaisen kansan herääminen. Osa 2/2.
Koputus
Noora Silanen Vaasasta. Noora syntyi uskovaan perheeseen. Hänen omaan uskonratkaisuunsa vaikutti vahvasti koulupastorin kohtaaminen yläasteen oppitunnilla. Nooran ja hänen perheensä elämä on ollut mielenkiintoista ja vaiherikasta Jumalan johdatuksessa.
Raamattu puhuu sinulle
Psalmit 67-68.
Armon kalliolla
Haavoittunut itsetunto. Epäterve itsetunto ohjaa myös toimimaan itseään ja toisia haavoittavasti, se voi rajata mahdollisuuksiamme löytää oma, meille paras paikka elämässä.
Katso minä luon uutta
Kasvu pojasta isäksi - Kasvu tytöstä äidiksi. Opetus Harri Jukkala ja Kyllikki Koskela, musiikissa Päivi ja Milto Marko.
Rohkea elämä!
Osa 8/11. Anokaa niin teille annetaan. Pietarsaaren Baptistiseurakunta. Aloitus Heikki Järvi. Todistus Anna-Liisa Ylinen ja ja Niina Kiviniemi. Puhe Gunilla Koponen. Musiikki Niina Kiviniemi ja Tuomas Fiskaali.
Sanaa naisilta
Hylkääminen aikuisuudessa. Kyllikki Koskela opettaa hylkäämisen eri muodoista ihmissuhteissamme, miten ne vahingoittavat ja rajoittavat elämäämme. Pyhä Henki tuo kuitenkin parantumisen ja vapautumisen mahdollisuuden.
Sanan ja runon tuoksua
Sekarajat. Aiheena nykyaika.
One Way
Israelin taistelu amalekilaisia vastaan. Tapani Suonto opettaa.