TV7
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

TV7

maanantai 19.2.
Sinua varten
Onnellisen kodin salaisuudet.
Tie, totuus ja elämä
Kuoleman rajalta elämään. Pääset kameran mukana kadulle seuraamaan, kuinka Asko “Ake” Toivola levittää evankeliumin tulta kaduilla vappuaattona.
Jerusalem studio
Syyrian neuvotteluiden onnistumiset ja epäonnistumiset. Sekä YK:n että Venäjän välittämät neuvottelut päättyivät ilman mitään ilmeistä edistystä Syyrian konfliktin ratkaisemiseksi. Sodan runtelemassa maassa kamppailu jatkuu ilman kansainvälistä elintä, joka kykenee tuomaan osapuolet konkreettiseen poliittiseen prosessiin. Vieraina Nir Boms, Ze'ev Hanin ja Amir Oren.
Uusi elämä
Parantuminen. Jumala toimii lääkäreiden ja rukouksen kautta.
Raamattu puhuu sinulle
Jesaja 62-64.
Armon kalliolla
Maailman Vapahtaja. Jeesus rakastaa, armahtaa ja vapauttaa syntisen ihmisen. Tämän kerran teksti Joh. 4: 1-30 ja 42.
Pysähdyspaikka
Kukaan ei ole lahjaton. Maila Mustonen teki elämäntyönsä erityisopettajana. Työ opetti hänelle, että jokaiselle on annettu ihan omat erityiset lahjansa. Eikä kukaan ole lahjaton. Päätettyään rakkaan päivätyönsä ja jäätyään eläkkeelle Maila sai uuden tehtävän vanhusten parissa. Toim. Päivi Kyyrö.
Ilosanoma seurakunnan rikkomille
Filosofian tohtori Rod Rosenbladtin sanoma niille, jotka ovat tulleet kristittyjen pettämiksi. Hän osoittaa kipukohtia, joihin kristityt saattavat kompastua elämässään ja teologiassaan ja näin kylvää hedelmää, joka erkaannuttaa seurakuntayhteydestä.
Rohkea elämä!
Osa 7/11. Jeesus tulee pian. Pietarsaaren Baptistiseurakunta. Aloitus Esko Ylinen. Todistus Tarja Pihlajamaa ja Ari Välimaa. Puhe Seppo Särkioja. Musiikki Tarja Pihlajamaa, Heikki Järvi ja Gunilla Koponen.