TV7
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

TV7

tiistai 20.2.
Kuulet rukoukseni
Hannu Huhtala. Puolestasi rukoilevat myös Hilkka Korhonen ja Maarit Lang. Rukouspyyntöjä voi lähettää etukäteen rukous(at)tv7.fi. Illan aikana studioon avataan myös puhelinlinja. Voit seurata lähetystä myös TV7:n facebook sivulla.
Elävä yhteys
Kansakuntien kohtalo. Jumala käyttää kansakuntia oman suveneerin tahtonsa toteuttamiseen. Savenvalaja tekee savesta, niinkuin Hän parhaaksi näkee.
TV7 Israel News
TV7 Israel News
Fillarievankelistat vauhdissa
Tuliset tupaseurat. Sami ja Miika hiihtävät Porista Raumalle.
Signaali sydämiin
Evankeliumia kuwaitilaisille. Avainmedian arabiankielisellä satelliittikanavalla Al Hayatilla alkaa uusi ohjelmasarja kuwaitin murteella.
Uskonpuolustaja
Moraalinen argumentti. Mikä on moraalinen argumentti Jumalan olemassaolon puolesta? Bobby Conway haastattelee tohtori William Lane Craigia.
Passion for Jesus
Daavid ja Goljat.
Marttyyrien ääni
Juutalaisilla on Jumalan lupaus. Juutalaisia on ollut kautta aikojen alas painettu ja halveksittu. Mitä juutalaiset tarvitsevat tänään? Vieraana Dan Sered. Toimittajana Juhani Huotari.
Yliluonnollista
Vieraana Robert Henderson. Taivaassa ei ole paikkaa sammutetuille kohtaloille. Robertilla on ilmestys, jonka avulla voi avata kohtalonsa taivaan tuomioistuimissa.
Iloa arkeen - Joyce Meyer
Elääksemme meidän on kuoltava itsellemme 1/2.
Eväitä vanhemmuuteen
Lapsi mielessä. Miten vanhempi ajattelee lasta? Kantaako äiti lastaan mielessään?
Juuret lähteellä
Pysyminen terveenä Pyhässä maassa.
Uskosta totta
Voiko uskossa luottaa kokemuksiin?. Jumala on ilmoittanut itsensä fyysisessä, käsin kosketeltavassa maailmassa. Voimmeko siis kokea hänet?
Ermot
Ermot ja junailijan aarre.
Raamatun kertomuksia
Tuhlaajapoika.
Herra käyttää lääkäriä
Sydäninfarkti. Miten sydäninfarktin saanutta potilasta hoidetaan ja miten sydänkohtauksen uusiutumista ennaltaehkäistään?
Andrew Wommack evankeliumin äärellä
Taloudenhoito. Osa 12/30.
Koputus
Haastateltavana Pirkko Kurri Nastolasta.
Jumala puhuu
Jumalan usko tarttuu. Hän on täynnä uskoa. Niinkuin hänen sanansakin. Juoksen hänen tykönsä ja usko tarttuu minuun.
Jerusalem studio
Irak Yhdysvaltojen ja Iranin välissä. Irakin nykytilanteesta sekä Iranin ja Yhdysvaltojen välisestä kitkerästä kilpailusta keskustelemassa Hillel Frisch, Eldad Pardo ja Amir Oren.
TV7 Israel News
TV7 Israel News
Tie on valmis!
Elin tai kuolin, olen Herran oma. Jumala vapauttaa tuomion pelosta. Kristus on elämä ja kuolema on voitto!
Julistakaa
Roni 3/4 Sydämen usko ja vanhurskaus. Vanhurskautemme tulee olla suurempaa kuin fariseusten; emme tule vanhurskaaksi omilla teoilla vaan sydämen uskon kautta.
Raamattu puhuu sinulle
Hebrealaiskirje 3-5.
Armon kalliolla
Maailman tärkein tehtävä. Jeesus ohjaa elämän lähteelle ja antaa tehtävän. Aihetta käsitellään Joh. 4:31-41 pohjalta.
Vanha Testamentti avautuu
Samuel 1 ja 2. 2/2. Osa 20/60. Kuningas Daavid. Miten Raamatun tekstejä lukiessa pitää menetellä?
Veisaten Herralle
Jeesuksesta laulan. Juha Korkeamäen ja yhtyeen tuore taltiointi rakastetuista virsistä, jossa on hengellisesti ajankohtainen sisältö. Virret on valittu myös mukana laulamisen ja ylistyksen näkökulmasta.
Kensington Temple
Aika tuoda muutos. Meillä on valta tuoda muutos. Muutoksen tuominen voi vaikuttaa mahdottomalta ja hitaalta, mutta Jumalan Sana ja seurakunnan historia osoittavat, että todellinen muutos on mahdollinen.
Tervetuloa kotiin
Mirja Yrjölä - lähetystyön veteraani. Mirja Yrjölä on palvellut lähetystyössä puolisonsa kanssa yli 40 vuotta. Ensin he olivat Intiassa ja sitten Indonesiassa, jossa 14 vuotta Lähetyslaiva Ebeneserillä.
Todistuksia Suomesta
Napatanssija. Pelko sai Leenan muuttamaan pois Suomesta, mutta seikkailunhalu ja tanssijanura veivät hänet Englantiin, Italiaan, Egyptiin ja vaikka mihin.
Gloryline
Pyhän Hengen persoona ja Hänen ominaisuudet. Osa 4.
Uskosta totta
Voiko uskossa luottaa kokemuksiin?. Jumala on ilmoittanut itsensä fyysisessä, käsin kosketeltavassa maailmassa. Voimmeko siis kokea hänet?
Ermot
Ermot ja junailijan aarre.
Raamatun kertomuksia
Tuhlaajapoika.
Herra käyttää lääkäriä
Sydäninfarkti. Miten sydäninfarktin saanutta potilasta hoidetaan ja miten sydänkohtauksen uusiutumista ennaltaehkäistään?