TV7
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Salaam Aleikum
Pääsiäisateria. Juutalainen pääsiäisateria seder on syvästi merkityksellinen tapahtuma. Entinen muslimi Yasser Andraus ja messiaaninen juutalainen Jason Sobel avaavat seder-aterian hengellisiä ulottuvuuksia.
Kensington Temple
Jumalan kertoma tarina. Jumalan tarina on kaikkein suurin tarina, ja Jumala on kaikkein parhain tarinankertoja. Jumala kertoo tarinan maailmankaikkeuden, Raamatun mutta myös meidän elämämme kautta.
Hillsong TV
Kannat Hänen nimeään 1/2.
Sanaa naisilta
Oletko arvokas, kelpaatko?. Askeleita kelpaamisen tunteeseen ja arvokkuuteen sekä mitä olisi hyvä kitkeä itsestään pois. Tutkimusten perusteella selvitämme ihmisen taistelua haavoittuneisuutta vastaan ja mitkä vaarat tuolla tiellä vaanivat! Irmeli Schütz opettaa.
One Way
Uskalla muutokseen. Osa 2/2. Kuulemme toisen osan pastori Pertti Rädyn puheesta.
Herra käyttää lääkäriä
Rytmihäiriö. Sydän on ihmeellinen elin. Poikkeava rytmi sydämenlyönneissä on usein vaaratonta. Tietyissä tapauksissa on kuitenkin syytä selvittää, onko taustalla jokin muu sydänsairaus.
River Helsinki
Hengen hedelmät 3 - Rauha. Kun rauhan hedelmä kasvaa, ulkoiset olosuhteet vaikuttavat meihin yhä vähenevässä määrin ja olemme vapaat täyttämään Jumalan kutsun elämässämme kuullen Hänen äänensä.
Jumala puhuu
Talousongelmia. Maailman talous kuohuu. Antaako Raamattu ohjeita viisaaseen taloudenhoitoon? Mikä on Hänen tapansa toimia?
Martin ja Mirjan matkassa
Luottamus Jumalan taloudelliseen huolenpitoon. Himlen TV7:n, Ruotsin studion tilannekatsaus. Minkälaisia lahjoituksia TV7:n on saanut? Tulossa matka Israeliin, jossa paikkoja vielä vapaana. Kirjakaupan terveiset.
Café Raamattu
Jokainen kristitty on lähetysihminen. Mitkä ovat yleisimmät haasteet, joita lähetystyössä kohdataan? Vieraana Jarmo Sormunen.
Come Home Kids
Miten opin tuntemaan Jumalan?. Leirinjohtaja Mervi opettaa esimerkkien avulla, miten Jumalan oppii tuntemaan Raamatun sanan kautta.
Birger Skoglund - Profeetallisessa vaakakupissa
Sateen kohina. Ihmisten hengellinen elämä lakastuu ja terve hengellisyys korvataan rituaaleilla ja uskonnollisilla löydöillä. Tarvitsemme uudelleen voimallista Jumalan armollisten käsien kosketusta - voimakasta, elämää antavaa kevätsadetta.
Ilpoisten piiri suora lähetys
Lassi Erpiö ja Soile Inkari. Rukouspyyntöjä voi lähettää etukäteen rukous(at)tv7.fi. Illan aikana studioon avataan myös puhelinlinja. Voit seurata lähetystä myös TV7:n facebook sivulla.