TV7
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

TV7

tiistai 16.1.
Armon kalliolla
Jumala tulee ihmiseksi. Johdanto erityisen rikkaaseen Jumalan rakkauden lähdeteokseen Johanneksen evankeliumiin jakeiden 1:1-34 pohjalta.
Vanha Testamentti avautuu
Joosua. 1/2. Osa 15/60. Luvattu maa.
Kensington Temple
Pyhän Hengen täyttämät tunteet. Pyhä Henki auttaa meitä kontrolloimaan tunne-elämämme. Elämme vapaudessa tunteiden negatiivisesta voimasta ainoastaan Pyhän Hengen avulla.
Pastori Tommy Liljan seurassa
Ja Jeesus pysähtyi. Jeesusta seuraamassa Tommyn kanssa Chingolassa Sambiassa.
Todistuksia Suomesta
Kahlituille kirvoitusta. Kun Kari joutui koulussa kiusatuksi, hän päätti kovettaa itsensä. Tästä lähti todella monen vuoden rankka putki, joka katkesi vasta telkien takana.
Kuningaskunnan tuuli
Kirkkaus palaa Jerusalemiin. Osa 2/2. Evankeliumi lähti helluntaina Pyhän Hengen kanssa Jerusalemista matkalle maan ääreen. Syksyn 2017 lehtimajanjuhlilla evankeliumi palasi maan äärestä takaisin Jerusalemiin Jumalan kirkkauden kanssa.
Hannu Grönroos - Sananlastuja
Apostolisen seurakunnan menestymisen salaisuus. Jumala on luonut tarkan suunnitelmamallin seurakunnalle ja sen jäsenille joiden kautta tulee todellinen siunaus ja menestys sinunkin elämääsi.
Ermot
Ermot nyssessä.
Raamatun kertomuksia
Daavid ja Goljat. Raamatun tunnetuimpiin kuuluva kertomus paimenpoika Daavidin rohkeudesta pelätyn vihollisen edessä.
Herra käyttää lääkäriä
Sydän ja verenkierto. Tiesitkö että ilo vaikuttaa sydämeesi? Sydän on ihmeellinen lihas. Se toimii automaattisesti keskimäärin sata vuotta, vaatii vain vähän energiaa ja on täynnä monimutkaisia toimintoja.