Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Paluu Eedeniin
Kertomus yhden miehen elämänmittaisesta matkasta Jumalan puutarhassa. Paul Gautsch oppi yksinkertaisen ja luonnonmukaisen, mutta tuottavan viljelymenetelmän, joka on annettu ihmiselle Eedenin puutarhassa.
Elämä kuoleman jälkeen
Bill Wiesen todistus. 23 minuuttia Helvetissä.
Pelastusrukous
Koetko, että Jumala kutsuu sinua?. Voit jättäytyä Hänelle, eli tulla uskoon vaikkapa tämän valmiin rukouksen sanoin.
Enemmän kuin unta
Dinin tarina. Vihan katkeroittamana isänsä kuoleman jälkeen, indonesialaisen Dinin elämä muuttuu Jeesuksen ilmestyessä hänelle.
Hillsong TV
Erehtyminen on inhimillistä.
Varustamo
Palvelukseen halutaan. Johdatuksessa löytyy 4/8.
Polvijärven pastori
Parannuksen teko johtaa voittoisaan mieleen. Mielen alueella käydään suurimmat voitot ja suurimmat tappiot, osa 7.
Menneisyydestä uuteen elämään
Enn Veesalu. Enn oli mies, joka rakasti elämää. Edes avioliiton rikkominen ei ollut hänelle vierasta, kunnes perhe hajosi. Jossain vaiheessa alkoi Enn miettiä elämän perusarvoja ja löysi tiensä seurakuntaan. Ennun elämä muuttui, hän jälleenrakensi perheensä ja tuli uudestaan isäksi. Jumala hallitsee nyt hänen ja perheensä elämää.
River Helsinki
Nälkä Jumalaa kohtaan. Meidän on tultava nälkäisiksi Jumalaa kohtaan, kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestamme. Kohtaamista Herran kanssa janoavasta sydämestä nousee huuto, jota Herra ei ohita.
Kämmenellä
Itsetunto koetuksella. Mistä huono itsetunto monella ihmisellä kumpuaa. Salme Blomster antaa käytännön vinkkejä itsetunnon parantamiselle.
Café Raamattu
Kristus haastaa mindfulness ajattelun. Totuus tekee meidät vapaiksi, ei asioiden kieltäminen. Vieraana Marja-Kaarina Marttila.
Herätys!
Uusi luomus. Paavali opettaa vaeltamaan uskossa eikä näkemisessä. Kristuksessa on oleva uusi luomus. Kaikki vanha tulee panna pois. Kuvattu Kuopiossa Petosen seurakuntatalolla.