TV7
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

TV7

keskiviikko 17.1.
Juuret lähteellä
Temppelivuori ja Herran huone. Jerusalemin Temppelivuorella on aikoinaan sijainnut sekä Salomonin että Herodeksen rakennuttamat temppelit. Nyt paikalla sijaitsee Kalliomoskeija.
TV7 Israel News
TV7 Israel News
Sinua varten
Toisen mahdollisuuden Jumala.
Haastattelussa
Mitch Glaser. Jesajan kirjan 53. luku on puhutteleva teksti Jumalan kärsivästä palvelijasta. Jo 700 vuotta ennen Jeesuksen syntymää Jesaja ennusti hänen kuolemansa. Chosen People Ministries -järjestön johtaja, filosofian tohtori Mitch Glacer, tavoittaa juutalaisen kansan jäseniä evankeliumille Jesajan kirjan kautta. Hän kertoo, miten hän itse vakuuttui siitä, että Jeesus on messias. Toimittajana Susanna Suomi
Kosketus taivaasta
Alajärven helluntaiseurakunta. Tilaisuuden juontaa pastori Tommi Rimpeläinen. Musiikissa Alajärven helluntaiseurakunnan kuoro, jota johtaa Tuija Mattila. Illan puhuja on evankelista Paavo Järvinen.
Israel-raportti Euroopan parlamentista
YK:n jakosuunnitelman 70-vuotispäivä. Sen merkitys Euroopalle ja Israelille tänään. Simon Barrettin vieraina ovat Anders Vistisen, Tomas Sandell ja Alex Benjamin.
Sanan ja runon tuoksua
Pelastamislista.
Herätyksen läpimurto
Muistamalla 2017 suurin toivein vuoteen 2018. On aina rohkaisevaa katsoa menneisyyttä ja nähdä, mitä Jumala on tehnyt. Muistelemme vuotta 2017 Revival Explosionilla, ja mitä uskomattomia asioita Herra teki.
Derek Prince
Pyhän Hengen kaste 1/2. Rakenna kalliolle 11/20.
Isännän pöydässä
Vieraana Arto Hänninen. Muusikon elämä on täynnä houkutuksia ja haasteita. Kun Jumala alkoi puhumaan, ryhtyi Arto kirjoittamaan uudenlaisia lauluja.
Superkirja
Alussa.
Veli-Villen kolme maailmaa
Ihmeellinen vesimaailma.
Laula kanssani -karaoke
Suojellen, varjellen. 'Laula kanssani' Vaasasta.
Theo ja ystävät
Jumalan sota-asu. Theo esittelee Luukakselle ja Lennille isoisänsä vanhaa haarniskaa ja kertoo tarinan siitä, mitä Paavali opetti hengellisestä sota-asusta.
Tervetuloa kotiin
Merkkivuosi!. Vuonna 2018 Helsingin Saalem seurakunta täyttää 90 vuotta. Vieläkö seurakunnassa on intoa kotikaupungin evankelioinnille ja lähetystyölle? Seurakunnanjohtaja Mika Yrjölä ja toimittajana Timo Tikka.