TV7
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

TV7

torstai 18.1.
Rabbi Stewart Winograd
Juutalaisten rakastaminen Jumalan valtakuntaan. Paras tapa evankelioida juutalaisia, on rakastaa heitä yksi kerrallaan. Rakkaus avaa sydämet vastaanottamaan.
TV7 Israel News
TV7 Israel News
Uskosta totta
Herätys, missä olet?. On oikein unelmoida ja rukoilla herätystä -- sitä, että Jumala pelastaisi kaikki ihmiset. Herätys kuitenkin alkaa omasta sydämestä. Entäpä mitä ajatella lopun ajan suuresta herätyksestä?
Kensington Temple
Itselle puhumisen taito. Itselle puhuminen on raamatullinen tapa etsiä rohkeutta. Daavid taisteli masennusta ja pelkoa vastaan muistuttamalla itseään Jumalan lupauksista.
Hillsong TV
Sytytä seuraavat sukupolvet 2/2.
Sanaa naisilta
Identiteetti Jumalan lapsena. Mitä tapahtuu, kun sisäinen orpouden tunne väistyy ja alan elää todeksi sitä, kuka olen Jumalan silmissä Hänen tyttärenään? Annamari Brandão opettaa.
One Way
Reformaatiojuhla. Osa 1/2. Vuosi 2017 oli reformaation juhlavuosi. Sen kunniaksi järjestettiin Helsingissä suuri reformaatiojuhla, jonka pääpuhujana on Michael Reeves Englannista. Musiikissa mm. Nina Åström.
Herra käyttää lääkäriä
Sydän ja verenkierto. Tiesitkö että ilo vaikuttaa sydämeesi? Sydän on ihmeellinen lihas. Se toimii automaattisesti keskimäärin sata vuotta, vaatii vain vähän energiaa ja on täynnä monimutkaisia toimintoja.
River Helsinki
Jumalinen luonne. Meidän tulee nähdä elävämme ja kulkevamme siinä loistavassa kohtalossa, mikä Jumalalla on meille varattuna. Lahja vie sinut sinne, mutta luonteesi pitää sinut siellä.
Jumala puhuu
Ihmeitä tekevä sana. Elämän sanat. Sanat, jotka muuttavat elämäni. Sanat, joista kasvaa elämäni puutarhaan uutta!
Haastattelussa
Samuel Yaldia. Burkina Fason helluntaiherätyksen presidentti Samuel Yaldia haastattelee toimittaja Susanna Suomi.
Café Raamattu
Rakkaudessa on rajat. Jumala asettaa ehdottomia rajoja mutta hän on myös täynnä armoa. Vieraana terapeutti ja kirjailija Salme Blomster.
Come Home Kids
Timanttisalkun etsintä. Tantta-täti palauttaa karkkisalkun leirin kioskiin, jos timanttisalkku toimitetaan hänelle. Monta arvoitusta pitää ratkaista, jotta kadonneen timanttisalkun paikka paljastuu.
Todistuksia Suomesta
Kun Jeesus tulee. Uskoon tulemisessa voi olla montakin vaihetta. Sanna-Marialle yksi tärkeä vaihe oli oman synnin tunto: Mitä jos Jeesus tulee takaisin silloin, kun mä oon ulkona ryyppäämässä?