Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Dok: Hotelli
Hotelli on tilapäinen ja toisenlainen koti. Jollekulle se on piilopaikka, toiselle turvasatama, paratiisi, helvetti, elämäntapa tai fantasia. Tunnetut ihmiset kertovat, mitä hotellit ovat merkinneet heille. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Riistametsällä
3/10. Nyt Jørgen ja Nikolaj lähtevät seikkailemaan Namibiaan. Hyppygaselli on siellä suosittua riistaa. Ovatko Afrikan olosuhteet otolliset kaverusten metsästysretkelle? Äänitekstitys: ruotsi.
Huutokauppakesä
Uusi sarja, 1/8. Ruotsalainen sarja, jossa kaksi joukkuetta saa käyttöönsä saman summan rahaa ja kilpailee antiikkihuutokaupassa parhaista löydöistä. Asiantuntijat arvioivat ostot ja niiden oikean arvon. Ensimmäisessä jaksossa vastakkain ovat ystävykset Mia ja Malin Norrtäljestä sekä uumajalainen pariskunta Lena ja Tapio. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Rantahotelli
Viides kausi, osa 4/6. Morten sopii tapaamisesta Madsenin kanssa, kun tämä on tehnyt kaupat Molinin kanssa omin päin. Edith on rakastunut korviaan myöten, ja Fie joutuu vaikea ratkaisun eteen. Molinin pariskunnan välillä vallitsee sopu kaupanteon jälkeen. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Herkkuja: Omenapommi
Mette Blomsterberg käy viimein käsiksi omenoihin, ja niistä syntyykin mahtava jälkiruoka. Äänitekstitys: ruotsi.
Otto Mäkilä: Havahtuminen
Pia Andellin dokumenttielokuva Suomen ensimmäisestä surrealistista, turkulaisesta Otto Mäkilästä (1904 - 1955). T: Of Course My Films Oy, 2011. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
Suomalaisia sarjakuvataiteilijoita
Tommi Musturi piirtää surrealistista Samuel -sarjakuvaa Tampereella työhuoneellaan. Aiheet vaihtelevat takaperin kulkevasta ajasta populaarikulttuurisukelluksiin ja kaksoisolennon kohtaamiseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Historia: Kuuban tarina
7/8. Kuuba nousi ja romahti maailman kommunismin myötä. Kylmän sodan loppu ja Kuuban liittolaisvaltioiden romahdus saattoi Castron Kuuban nälänhädän partaalle. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Kuninkaittemme jäljillä
Osa 7/10. Kaarle XII:n johdolla Ruotsi menetti suurvalta-asemansa suuressa Pohjan sodassa. Venäläiset miehittivät Suomen, josta monet lähtivät pakolaisiksi Ruotsiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen
9/10. Kirjailijat Tiina Raevaara, Laura Gustafsson, Antti Nylén ja Niina Repo pohtivat lemmikkejä, koe-eläimiä ja eläinten oikeuksia kirjoissa ja elämässä. yle.fi/kirjojensuomi (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Isä Matteon tutkimuksia (7)
Viimeinen arvoitus. Arvoitusten harrastaja jättää Isä Matteon ratkaistavaksi vaikean pähkinän. Kapteeni Anceschi saa hoidettavakseen kuusivuotiaan pojan, jonka äitiin hänellä oli suhde juuri kuusi vuotta sitten. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Arkistojen salat
Kausi 3, osa 1. Ranskan presidentti Félix Faure lähti maakuntamatkalle 1897. Elokuvakamera seurasi ensi kerran presidentin matkaa. Käsittiköhän presidentti itsekään, että hänet tallennettiin "elävään kuvaan"? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
Kausi 2, 2/12. Kauppias etsii vanhasta ladosta myytävää tavaraa. Kuluneesta mokkatakista tehdään laukku, ja sisustaja Karin puuhailee vaatetelineen parissa. Tanskalaisessa kierrätyssarjassa vanhat tavarat saavat uuden elämän. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Minä osaan!
Norjalainen sarja lapsista, jotka uskaltautuvat tekemään jotakin, jota he eivät ole koskaan ennen kokeilleet. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Jontti tulee kylään
Love ja Noel. Tänään Jontti käy Loven ja Noelin luona. Kaksoset ja Jontti tekevät yhdessä Tähtien sota -elokuvan. Noel on tehnyt elokuvia ennenkin, ja Love tykkää katsoa niitä. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Maatalon elämää
4/12. Jim pääsee mukaan, kun Mårten kunnostaa koneita kevätkylvöä varten. Hän näkee myös, mikä kumma on hautomakone. Våga Media, 2016. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Elämä käännekohdassa
6/8. Toimittaja Anja Kontor tapaa ihmisiä, jotka ovat selviytyneet vaikeista elämäntilanteista. Andreas Norman lähetettiin vuonna 2004 Thaimaahan raportoimaan tsunamin jälkeisistä tapahtumista. Sen sijaan hän päätyikin lajittelemaan ja tunnistamaan satoja ruumiita - työhön, johon hänellä ei ollut koulutusta tai kokemusta. Tuo aika muutti hänen koko elämänsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Jenni tapaa romaneja
5/6. Elin Ahlström on nuori, sosiaalisesti aktiivinen tyttö. Hänen identiteetissään yhdistyy romanitausta ja ruotsalaisuus. Ruotsalainen sarja, jossa tavataan kuusi inspiroivaa romania. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Rouvat ryöstäjinä (12)
Osa 5/6. Rahat varastetaan Jennyltä ja Cecilialta. Stellan vaatii yhä osaansa, ja Cecilia yrittää ratkaista tilanteen omin päin. Kun Cecilian suunnitelmat valkenevat Jennylle, naiset lähtevät toistaiseksi vaarallisimpaan seikkailuunsa. Ruotsalainen draamakomedia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
Minun totuuteni
5/6. Anna Hedenmo haastattelee entistä sisäministeriä ja sosiaalidemokraattisen puolueen ryhmänjohtajaa Anders Ygemania. Sarjassa tavataan tunnettuja ja kiisteltyjäkin ruotsalaisia, jotka kertovat elämäntyöstään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Picasson seikkailut
(Picassos äventyr, Ruotsi 1978) Tuhat rakastavaa valhetta nykytaiteen legendasta. Hulvaton komedia opettaa myös laittamaan kalakukkoa - suomeksi laulettuna! O: Tage Danielsson. N: Gösta Ekman, Hans Alfredson, Lena Olin. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7