Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
The Young Pope - piru vai pyhimys (K16)
6/10. Paavin oltua yhdeksän kuukautta vallassa hänen vanhakantaiset mielipiteensä järkyttävät monia. Hän käynnistää homojen vastaisen kampanjan, jonka seuraukset ovat välittömät ja traagiset. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).
Tiettömän taipaleen takana
Kausi 10, 2/6. Belgialainen biotekniikan insinööri Adriaan Smis muutti kymmenkunta vuotta sitten karuihin maisemiin Gamvikin tilalle Hammerfestin kuntaan. Poropeukalosta akateemikosta on kuoriutunut taitava lampuri ja tilallinen. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Tiedemakasiini
7/10. Erektiovaikeuksiin on monia syitä. David testaa uutta keksintöä. Minkälaisia sivuvaikutuksia silmälääkkeillä on? Entä mitä varten Petra pukeutuu jääkarhuksi? Tanskalainen tiedeohjelma. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
Kausi 2, 1/12. Tanskalaisessa sarjassa vanhat tavarat saavat uuden elämän. Sisustusarkkitehti etsii kirpputorilta lampunosia, majoitusyrittäjällä on käyttöä lattialankuille ja vanhoista pyöristä saadaan varaosia. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
Uskon ulottuvuuksia
5/8. Kristian Leth jatkaa tutustumistaan erilaisiin uskonnollisiin suuntauksiin ja tapaa tänään Tonny Jakobsenin, joka toimii pappina helluntailiikkeessä. Kuinka helluntailaisten usko näkyy arjessa? Äänitekstitys: ruotsi.
Mysteerisaari
2/23. Kallo. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
Pax maan kamaralla
Sarja alkaa. 1/10. Pax paloasemalla. Tänään Pax on töissä paloasemalla, missä hän sammuttaa tulipaloja, maistelee ihania kakkuja ja tekee Äksyn Tätsyn hulluksi. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Tappiset
Tappiset ruokalistalla. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Bon
Meksiko ja tacot. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kino Tulio: Levoton veri
(Suomi 1946) Kolmiodraama kahdesta sisaruksesta, jotka kamppailevat samasta miehestä hulluuteen asti. Pääosissa Jussi-palkittu Regina Linnaheimo sekä Eino Katajavuori ja Toini Vartiainen. O: Teuvo Tulio. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Ruusutarha
Elokuva sisaruksista, jotka ovat odottaneet seitsemän vuotta äitiä. Äiti lupasi kutsua tytöt luokseen löydettyään rikkaan miehen. N: Irina Björklund, Julia Kärnä. O: Maria Ruotsala, 1997. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
La Señora
Kausi 3, 8/10. Kaikki on nyt pantu peliin, perheen koko irtaimisto. Onnistuvatko Victoria ja Encarna pelastamaan suvun kaivoksen? Tasavaltalaisten toivo vaaleista vahvistuu pienin askelin. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
La Señora
Kausi 3, 9/10. Epävarmuus tulevaisuudesta painaa raskaasti palveluskuntaa - meneekö Victorian koti vasaran alle? Vaalit kuumentavat tunteita. Alicia matkaa Madridiin etsimään viimeistä todistetta - verkko Gonzalon ympärillä kiristyy. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
La Señora
Kausi 3, 10/10. Espanjalaiset äänestävät maansa tulevaisuudesta. On totuuden paljastumisen ja suurten päätösten aika. Sen jälkeen edessä on vielä yksi tärkeä äänestys. Kuinka tässä oikein käy? Sarja päättyy. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
Maantieteilijän testamentti: Eurooppa
8/8. Esmé ja Mortens etsivät vihollisten tukikohtaa Transilvaniasta. heidän on pelastettava Holger ja tiimalasi, mutta tehtävä vaikuttaa mahdottomalta. Opettavaisessa ruotsalaisessa seikkailusarjassa matkustetaan ympäri Eurooppaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Lenni Lohikäärme
44/52. Herätys. Omppumetsän ystävykset aikovat herätä aikaisin ihaillakseen auringonnousua. Kurre ei saa unen päästä kiinni, ja onneksi niin. Muuten hän ja Lenni eivät olisi voineet pelastaa ystäviään, jotka ovat pahaa aavistamatta ajelehtineet merelle. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Roy
25/52. Lumen odotusta. Roy ja Bettan odottavat kiihkeästi luvattua lumisadetta, mutta kun lumesta ei ole tietoakaan, he päättävät tehdä sitä itse. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Entä jos...
Entä jos olisikin ihan rahaton? buu.yle.fi HD Sallittu kaiken ikäisille.
Marren julkkiskampaamo
12/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Bonusperhe (12)
Kausi 2, osa 2/10. Lisa ja Martin saavat tietää, että joukko koulun vanhempia aikoo pitää kokouksen. Kokouksen aiheena on saada kesällä ADHD-diagnoosin saanut Eddie toiseen kouluun. Koulussa opettajana toimiva Patrik sekaantuu asiaan Lisan tietämättä. Ruotsalainen draamakomedia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (seksi).
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
Anjan matkassa
4/12. Anja Kontor suuntaa matkansa kohti Skotlantia, missä on yksi maailman vaarallisimmista vedenalaisista virroista. Jylhän luonnon keskellä sijaitsee myös erinomainen äyriäisravintola. Ruotsalainen matkailuohjelma. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Vapauden sointi: Frank Morganin tarina
Saksofonisti Frank Morgan (1933 - 2007) joutui heroiinin takia syöksykierteeseen ja vuosikausiksi vankilaan. Vapauden tultua hänen upea musiikkinsa pääsi loistoonsa. San Quentinissa oli v. 2012 hieno muistokonserttikin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kino: Gigi
(USA 1958) Yhdeksällä Oscarilla palkittu hurmaava musikaali rikkaan playboyn ja nuoren kurtisaanin ystävyydestä Pariisin hienostopiireissä. O: Vincente Minnelli. N: Leslie Caron, Maurice Chevalier, Louis Jourdan. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Leslie Caron, tähti vasten tahtoaan
Ranskalais-amerikkalainen Leslie Caron (s. 1931) on Hollywoodin kulta-ajan elävä legenda. Larry Weinsteinin henkilökuva kertoo hurmaavasta tanssijasta, jonka Gene Kelly nappasi mukaansa Pariisin balettinäyttämöiltä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Live: Charles Bradley
Musiikkiteollisuus "löysi" perinnesoulin amerikkalaistaiturin vasta kun hän oli jo yli 60-vuotias. Suomessakin vieraillut lavaexpertti kuoli syyskuussa 2017. Tässä hänet nähdään Ranskassa v. 2013 kuvatussa konsertissa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.