Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Kerrostalojen prinsessat
4/4. Prinsessojen tulevaisuutta varjostavat päihteiden käyttö ja juhliminen. Kerrostalon ulkopuolella heidän täytyy sopeutua tavalliseen etikettiin. Sarja vie katsojan irtoripsien ja tekokynsien täyttämään maailmaan. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Minun totuuteni
4/6. Anna Hedenmo haastattelee Ruotsin akatemian pysyvää sihteeriä, professori Sara Daniusta. Danius on sittemmin eronnut tehtävästään. Sarjassa tavataan tunnettuja ja kiisteltyjäkin ruotsalaisia, jotka kertovat elämäntyöstään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Elämä käännekohdassa
5/8. Toimittaja Anja Kontor tapaa ihmisiä, jotka ovat selviytyneet vaikeista elämäntilanteista. Kolmen lapsen äiti Inger Berg seurasi vierestä, kun hänen miehensä kuihtui ALS-motoneuronisairauteen. Puolison 50-vuotisjuhlista tulivatkin jäähyväisjuhlat. Inger kertoo surutyöstään ja elämän pienistä käännekohdista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
Kausi 1, 13/16. Sannie Windelborg suunnittelee kesäterassin kierrätysmateriaaleista. Thomasin asiakas haluaa värikkään diskopallon. Gitte Lacarrieren käsissä vanhat laatikot saavat uuden elämän. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Leo juhlii maailmalla
4/6. Leo vierailee Intiassa juhlassa, jossa kunnioitetaan naisten jumalaa Durgaa. Tarjolla on tanssia, ruokaa ja intialaisia juhlamenoja. Leo pohtii myös naisten asemaa Intian yhteiskunnassa. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Jenni tapaa romaneja
4/6. Dusan on artisti, runoilija ja toimittaja. Nyt hän juontaa kykykilpailua, johon osallistuu nuoria ympäri maata. Ruotsalainen sarja, jossa tavataan kuusi inspiroivaa romania. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Olive Kitteridge
1/4: Apteekki. Palkittu minisarja mainelaisen pikkukaupungin suorasanaisesta naisopettajasta, josta ei juuri pidetä. Oliven apteekkarimies on toista maata. Perustuu Elizabeth Stroutin palkittuun romaaniin. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Sininen laulu: Suomen taiteiden tarina
Osa 7. Särkyneen peilin sirpaleet 1950 - 1954. Modernismin ilmaukset saapuvat kaikkiin taiteisiin ja yhden totuuden Suomi murenee. Ohjaus Peter von Bagh. Stereo. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Punklandia
Osa 1/6: "Vaatteet on mun aatteet". Ohjaus Ari Matikainen. Punk tuli ja valloiti suomen nuoria 70-luvulla! Mikä ihmeen punk? Täältä se selviää. Nyt alkaa vallaton kuuden viikon matka aikalaisten opastuksella. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Isä Matteon tutkimuksia (12)
Kolme laukausta pimeässä. Isä Matteon vanha ystävä, sisar Amelia, saapuu pitkästä aikaa kaupunkiin. Joku ei tunnu pitävän sisaren paluusta. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Isä Matteon tutkimuksia
Menneisyyden varjot. Isä Matteo ja karabinieerit tutkivat kirjailijakodissa sattunutta kuolemantapausta. Myös ylivääpeli Cecchini päättää kokeilla siipiään kirjailijana. Isä Matteo ottaa hoiviinsa villin Tommaso-pojan. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Arkistojen salat
Eva Braun sai Hitleriltä lahjaksi elokuvakameran. Sillä hän kuvasi värifilmille mm. voitonparaatin Ranskan valloituksen jälkeen. Erityisen kiintoisia ovat Braunin filmit Hitleristä vieraineen Berghofin huvilalla. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
Kausi 1, 14/16. Tällä kertaa Gitte Lacarriere tuunaa mökin jääkaapin. Peter ja Jeppe Rose rakentavat vanhoista lattialaudoista huonekaluja asiakkaan mökille. Sine ja Anne viimeistelevät lastenvaatekokoelmaansa. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Me kolme
Äidin ystävä. Anna lähtee äidin kanssa kaupungille. Anna haluaisi katsoa veneitä, mutta äitiä tuntuu kiinnostavan vain uusi poikaystävä. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Lalla ja Mix
Lalla kissana. Vaikka kaikki vaikuttaa ensin ihan tavalliselta, Lalla-pojan ja hänen kissansa luona voi yhtäkkiä tapahtua mitä tahansa. Bettina Björnberg-Aminoffin ja Gunilla Hemmingin animaatiosarja, 2012. buu.yle.fi (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kaverini Tuuve
3/9. Kuusivuotias Anna ja sängyn vieressä nukkuva pehmoeläin Tuuve ovat parhaita kavereita. Vain Anna tietää, että kun aikuisia ei ole lähettyvillä, Tuuve kasvaa isoksi ja osaa puhua! buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
BUU-arvoituksia
3/13. Lapset ja BUU-leima arvuuttelevat, missä urheilulajissa voittaa vain kallistumalla taaksepäin. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Talot huokuvat historiaa
Kausi 2, osa 1/8. Ruotsalaissarjassa tutustutaan vanhojen talojen historiaan. Elin ja Micke asuvat pienessä Stenstorpin kunnassa vanhassa puisessa jugendtalossa, jossa on kaksi valtavaa ikkunaa. Keitä talossa on asunut ennen heitä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Ajankuvia Tukholmasta
Nuorisoklubi. Vuosina 1947 - 48 käynnistettiin suuria rakennushankkeita, kuten Skanstullsbron ja Arlandan lentokentän rakentaminen. Jan Bergmanin sarja Tukholmasta vuosina 1939 - 49. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Henri Rousseau, modernin taiteen mestari
Itseoppinut naivistinen taiteilija Rousseau tunnustetaan surrealismin uranuurtajaksi, mutta elinaikanaan hän ei saanut ansaitsemaansa arvostusta. Mistä tämä Picassonkin ihailema taiteilijanero sai innoituksensa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Historia: Unelma paremmasta elämästä
1/4. Siirtolaisuuden ensimmäisessä aallossa 1800-luvulla paettiin usein köyhyyttä ja nälänhätää. Tässä osassa seuraamme mm. irlantilaisen Ann McNabbin ja ruotsalaisen Gustav Fairin kohtaloita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
The Handmaid's Tale - Orjattaresi (16)
7/10. Pako rajan taa. Luke saattaa olla yhä elossa. Takautumat kertovat mitä hänelle tapahtui sen jälkeen, kun hän joutui eroon perheestään. Missä hän on ollut nämä vuodet? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
The Handmaid's Tale - Orjattaresi (16)
8/10. Iisebelit. Frediläinen saa Waterfordilta lahjoja, ja käskyn laittautua sieväksi sillä hänet viedään huvittelemaan. Bostonissa Frediläinen kohtaa Gileadin naisten toisen arkkityypin, ilotalossa työskentelevät Martat, joista yhden hän tuntee ennestään. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
The Handmaid's Tale - Orjattaresi (16)
9/10. Sillalla. Warrenilainen synnyttää tyttären ja vauva viedään häneltä heti pois. Täytettyään tehtävänsä Warrenilainen pannaan kiertoon, sillä synnyttäjää tarvitaan nyt toisaalla. Frediläinen on huolissaan ystävästään, ja samaan aikaan hänelle tarjotaan salaista tehtävää. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).