Yle Teema Fem
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle Teema Fem

sunnuntai 21.1.
Zorro the chronicles
12/26. Los Angelesin kirkonkello. Antelias don Luís Verdugo lahjoittaa Los Angelesille kirkonkellon. Tämä aiheuttaa kuitenkin joissakin epäluuloja. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta).
Knietzsche - maailman pienin filosofi (7)
Osa 2/22. Onni. Onnen tunne on kuin hikka: se ilmestyy arvaamatta, eikä etukäteen voi tietää, milloin se loppuu. Siksi siitä kannattaa nauttia niin kauan kuin se kestää. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Historiaa kolmessa minuutissa
Osa 2/13. Galileo Galilei. Historian merkkihenkilöitä infosarjakuvan muodossa. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kaikkea kaupan
Kausi 1, 1/12. Tanskassa pidetään suuria huutokauppoja ympäri maata ja myytävänä on kaikkea antiikista turkiksiin. Tänään on kaupan upea leikkikalukokoelma ja harvinainen Cadillac. HD Äänitekstitys: ruotsi.
På spåret
7/13. Kolmaskin ryhmä aloittaa kisansa, kun ennenkin kilpailleet Martina Haag ja Peter Magnusson kohtaavat viime vuoden joukkueen Malou von Siversin ja Sigge Eklundin. Musiikista vastaavat Augustifamiljen-orkesteri ja Ola Magnell. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Kino Suomi: Boheemielämää
(1992) Aki Kaurismäen kuvaus taiteilijaelämästä Pariisissa perustuu Henri Murgerin samannimiseen romaaniin. Matti Pellonpää ja André Wilms palkittiin Euroopan parhaina pää- ja sivuosanäyttelijöinä. Mv. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Mittatilaustyönä
Sarjassa tutustutaan ranskalaisiin käsityöläisiin. HD Äänitekstitys: suomi.
Ruusu Antonio Solerille
Isä Antonio Soler (1729 - 83) oli vuosisatansa merkittävimpiä säveltäjiä Espanjassa. Kuninkaallisen El Escorialin luostarin urkurimunkki tuotti maailmaan ihastuttavaa musiikkia etenkin kosketinsoittimille. HD Äänitekstitys: suomi.
Jatku, oi suloinen yö
(Draw on Sweet Night). Tony Brittenin kirjoittama ja ohjaama draamadokumentti englantilaisen madrigaalisäveltäjän John Wilbyen (1574 -1638) elämästä. Päärooleissa: Mark Arends ,Doon Mackichan ja Sophia Di Martino. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
RSO Musiikkitalossa
Radion sinfoniaorkesteri, joht. Hannu Lintu. - Igor Stravinsky: Petrushka. Toimittajana Lotta Emanuelsson. Osa 13.12. taltioidusta konsertista. HD
Strömsö
Camilla uudistaa tylsän lampun vanhan kirjan sivuilla. Veistofilosofi Jim yhdistää huvin ja hyödyn ja tekee puusta morttelin. Paul kokkaa chili con carnea pohjoismaiseen tapaan härkäpavuista. yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
BUU-klubben: Aisopoksen teatteri
Staffan katsoo sarjoja Aisopoksen teatteri, Taikaleipää ja Lulun luontoseikkailut. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Tanskalainen maajussi
18. tuotantokausi, 3/10. Frank matkustaa nepalilaiseen vuoristokylään saamaan inspiraatiota yksinkertaiseen elämään. Hän pääsee valmistamaan kantokorin, takomaan veitsiä ja kuorimaan riisiä. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yksin lavalla: Pepe Willberg
Suomalainen muusikkolegenda Pepe Willberg sai ensimmäisen kultalevynsä 67-vuotiaana, vuonna 2014. Seuraavana vuonna hänet palkittiin Emma-gaalassa vuoden miesartistina. Tuotantotehdas Oy, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: ruotsi.
Norjan salaiset huoneet
Edes maatilan asukkaat eivät tienneet, millainen salaisuus pienellä tilalla piilotteli. Sarja erilaisista salaisista ja historiallisista paikoista Norjassa. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
Kuvakirjeitä maailmalta
Arvoitukselliset baskit. Baskimaan historia ulottuu yli 10 000 vuoden päähän, ja baskien kieli on yksi maailman vanhimmista yhä puhutuista kielistä. Äänitekstitys: ruotsi.
Skavlan
2/11. Skavlanin vieraina ovat tänään Game of Thronesista tuttu näyttelijä Kristofer Hivju, muusikko Kalle Moraeus, sotakirjeenvaihtaja Magda Gad ja 18-metrisessä aallossa selkänsä loukannut huippusurffaaja Andrew Cotton. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Helteinen helmikuu
Kausi 2, 5/10. Anders-isä on löytänyt Joyn ja Wildan, mutta Wildalla on salainen ase isää vastaan. Glenn kutsuu sukulaiset käymään ja tapaamaan Ohia. Majlis alkaa etsiä Tengin vanhempia. Ruotsalainen draamasarja vuodelta 2016. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K12 (ahdistus).
Dok: When you look away
(Tanska 2017). Tanskalaistutkijat selvittelevät tietoisuuden saloja kvanttifysiikan avulla. Mitä jos tieteelliset syysuhteet eivät toimikaan siten kuin olemme ajatelleet? Mitä tapahtuu luonnontieteiden raja-alueilla? HD Äänitekstitys: ruotsi.