Yle Teema Fem
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle Teema Fem

keskiviikko 21.2.
Saatanan kanit (K16)
Komedia 49-vuotiaasta Raimosta, jonka arjen rattaisiin heittää kapulan naapuriin muuttava seksikultti. N: Jouko Puolanto, Janne Reinikainen, Minna Suuronen. O: Teemu Niukkanen. T: Elokuvayhtiö Komeetta Oy, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 21.2.
Onnea, Keijo!
Humps
Hidasta, Valto. Valtolla on joskus liikaa vauhtia leikeissään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Meidän vauva
Siiri ja Laila. Sarja esittelee vauvaperheiden arkea. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Dinotassut
Yllätys, yllätys! Otto yrittää yllättää ystävänsä, mutta mitään kovin jännää hänellä ei ole tarjota - kunnes hän lopulta yllättää itsensäkin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Sasu
Radiopuhelin. Sasu löytää ukkinsa vanhat radiopuhelimet. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Noksu
Noksu tahtoo lentää. Noksu haluaisi oppia lentämään ja saa siinä apua ystäviltään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Timppa
Vauhdin hurmaa. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Missä on Julle? Jullen piti hoitaa pikkusiskoaan, mutta hän on kadonnut ja äidillä olisi tärkeä meno. / Salainen kerhomaja. Juupas-Possu ja Eipäs-Possu kutsuvat ystäviään salaiseen kerhoon, mutta katoavat jonnekin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Tenavat (7)
Pieni punatukkainen tyttö. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Jack (7)
Hikkaava hauva. Lapset yrittävät pitää piilossa Rokia, jolla on paha hikka. Jack ei saa koiraansa kotiplaneetalle, koska hikka saa sen hyppimään aluksessa. Ainoa tapa parantaa se, on mennä hoitamaan Rokia vatsan kautta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Late Lammas
Mikä milliville! HD Sallittu kaiken ikäisille.
Koskaan ei ole liian myöhäistä
1/4. Bent Ole ei ole nähnyt tytärtään yli neljään vuoteen. He päättävät antaa toisilleen vielä mahdollisuuden, mutta päättyykö tapaaminen kuitenkaan sovintoon? Tanskalainen dokumenttisarja läheisistään eroon joutuneista ihmisistä. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Piha kuntoon
Kausi 4, osa 4/10. Tänään maisema-arkkitehti Maria Arborgh pohtii puutarhan näyttävyyttä ylhäältä päin tarkasteltuna. Asumisoikeusyhtiön piha on valmis, mutta kuinka sinne istutettuja kasveja tulee hoitaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Kulutustavaratarkastajat
7/10. Energiajuomia kulutetaan yhä enemmän. Onko niiden käyttö terveellistä, ja mitä ne sisältävät? Testissä on tällä kertaa sähköpyörä. Miten onnistuu kimppakyyti Nizzasta Barcelonaan? HD Äänitekstitys: ruotsi.
Strömsö
Lahjakas harrastelijakondiittori Nadine Hagman vinkkaa, kuinka leivotaan korkeita täytekakkuja. Camilla näyttää, miten valokuvasta tehdään taulu, ja Jim kierrättää vanhoja ikkunoita nikkaroimalla niistä vitriinikaaapin. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Spotlight : Kesämökki vai piilopaikka?
Suomen viranomaiset eivät tiedä, ketkä ostavat maata strategisesti tärkeiltä alueilta. Muiden maiden kansalaiset ovat hankkineet enimmäkseen kesämökkitontteja, mutta osa niistä voi myös toimia vieraiden valtojen piilopaikkoina. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Bloomsburyn ryhmä - elämä ja rakkaus
2/3. Vanessalla on jo perhe ja nyt on Virginian vuoro astua avioon Leonard Woolfin kanssa. Liitto ei yksin takaa onnea, sillä Virginian terveys järkkyy vakavasti. Samaan aikaan suursodan uhka leijuu Britannian yllä. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
Soundbreaking
Osa 3/8: Laulun voima. Mikä Adelen Rolling in the Deep-biisissä sytyttää? Entä mikä on Frank Sinatran tai Neil Youngin ainutlaatuisuus? Rob Ronson ja Gabriel Roth muistelevat Amy Winehousea. Tapetilla myös Autotune. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Soundbreaking
Osa 4/8: Sähköä ilmassa. Vahvistimet ja sähkökitarat nostivat volyymia. Mukana bluesin tarinan lisäksi mm. The Who, The Grateful Dead, Rolling Stones, Muddy Waters, Jimi Hendrix ja The Black Keys. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Arkistojen salat
Charlie Chaplinin Diktaattorin kuvaukset alkoivat syyskuussa 1939, juuri maailmansodan syttymisen jälkeen. Hanke ei ollut suosittu Amerikassa, ja Chaplin joutui itse rahoittamaan elokuvansa. Miksi? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Sininen laulu: Suomen taiteiden tarina
Osa 4. Täyttyneiden toiveiden maa 1935 - 1939. Suomi vaurastuu, mutta suursota uhkaa jo Eurooppaa, kun Sillanpää noutaa kirjallisuuden Nobelin. Ohjaus Peter von Bagh. Stereo. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Velvet - muotitalon tarina
Kausi 3, 18/25. Ana koettaa pysäyttää Alberton aikeet. Ehtiikö hän ajoissa? Rita hakeutuu lääkäriin edistääkseen unelmaansa. Don Emilio häkeltyy Alberton tempauksesta mutta yrittää kääntää asiat parhain päin. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Albi Lumiukko, Herra Heinämäki, Muru, Rikun ja Ramin outo tapaus, Saara ja Sorsa sekä Killen kimppakyyti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
BUU-klubben: Vaahteramäen Eemeli
Malin katsoo sarjaa Vaahteramäen Eemeli. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Lippu rakkauteen
3/6. Treffikumppanit alkavat löytyä. Mette tapaa seuralaisensa ensimmäistä kertaa lentokentällä, ja Kenneth on löytänyt Mariansa. Rickie saa odottamatonta tietoa, joka tuo kyyneleet silmiin. Tanskalainen realitysarja. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
Dok: Susijengi - koripallohuumaa 2017
Susijengin menestys on luonut Suomeen kymmenessä vuodessa koripallobuumin, ja EM-kotikisojen myötä hurmos nousi entisestään. Dokumentti seuraa tätä ilmiötä sekä joukkueen faneja ja otteita EM-kisojen aikana. FILMus Oy, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Ranskalainen kylä
Kausi 7, 10/12. 28-10-0-1. Hortense on psykiatrisessa hoitolaitoksessa, jossa on todella karut olot. Aikanaan taide auttaa hänet jaloilleen mutta tuottaa myös ongelmia. Gustave oli ennen vaikeuksissa; nyt sopu antaa sijaa. HD Äänitekstitys: suomi. K12
Ellan matkassa: Etelä-Italia
5/7. Sisilia. Muumioita ja munakoisoa. Ella matkaa Palermoon ja sen lähiseudulle ja tutustuu Kuninkaiden palatsiin, kapusiinimunkkien katakombiin sekä torielämään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Kino: Chaplinin pojat
(La rançon de la gloire, Ranska 2014) Kun Charlie Chaplin kuolee, kaksi surkimusta, Eddy ja Osman, saavat päähänpiston varastaa tunnetun miehen ruumiiin ja vaatia siitä lunnaita. N: Benoit Poelvoorde, Roschdy Zem. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Station to Station
(USA 2015) Musiikkidokumentti, multimediahappening, junaelokuva, nomadifestivaali. Taiteilija Doug Aitkenin Station to Station oli kokeellinen taideprojekti, joka ulottui rautatietä pitkin New Yorkista San Franciscoon. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Sami Yaffa - Sound Tracker
Kausi 3, 5/6. Venäjä, Pietari. Sami Yaffa lähtee kesyttämään Neukkulan nallea! Musanomadi pääsee vihdoin etsimään betonisen kuoren alta sitä kuuluisaa slaavilaista sydäntä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.