Yle Teema Fem
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle Teema Fem

maanantai 22.1.
Kysymyksiä kulttuurista
2/5. Oliko kulttuuri ennen parempaa, onko ihmelapsia oikeasti olemassa, ja millä nimellä voisimme kutsua omaa aikaamme? Viisi Ruotsin eturivin kulttuuripersoonaa vastaa katsojien lähettämiin kysymyksiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yksin lavalla: Pepe Willberg
Suomalainen muusikkolegenda Pepe Willberg sai ensimmäisen kultalevynsä 67-vuotiaana, vuonna 2014. Seuraavana vuonna hänet palkittiin Emma-gaalassa vuoden miesartistina. Tuotantotehdas Oy, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: ruotsi.
Norjan salaiset huoneet
Edes maatilan asukkaat eivät tienneet, millainen salaisuus pienellä tilalla piilotteli. Sarja erilaisista salaisista ja historiallisista paikoista Norjassa. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Tanskalainen maajussi
18. tuotantokausi, 3/10. Frank matkustaa nepalilaiseen vuoristokylään saamaan inspiraatiota yksinkertaiseen elämään. Hän pääsee valmistamaan kantokorin, takomaan veitsiä ja kuorimaan riisiä. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Skavlan
2/11. Skavlanin vieraina ovat tänään Game of Thronesista tuttu näyttelijä Kristofer Hivju, muusikko Kalle Moraeus, sotakirjeenvaihtaja Magda Gad ja 18-metrisessä aallossa selkänsä loukannut huippusurffaaja Andrew Cotton. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Elävä arkisto: Kansalaissota
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Arkistovieraana: Kjell Westö
(2018) Sisällissodan raakuuksista on vaiettu viime vuosiin asti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Tammisaaren vankileiri 1918
(1988) Kansalaissodan jälkeen Suomen vankileireille joutui yli 80 000 ihmistä. Tammisaaren vankileirin yli 8000:sta vangista noin joka kolmas kuoli kesällä 1918. Ohjelmassa haastatellaan Tammisaaressa olleita punavankeja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Käy eespäin
(1967) Punakaartit vuosina 1917 ja 1918. Kansalaissodan taktiset ja strategiset pyrkimykset, sodanjälkeiset teloitukset ja vankileirit. Kuvaukset kansalaissodasta dramatisoituja. Ohjaus Olavi Puusaari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Historia: Stalin
1/3. Demoni. Venäjän vallankumouksen jälkeen bolshevikit nousevat valtaan. Miten Josif Dzugasvili nousee Leninin suosikiksi, joka lopulta kaappaa juonittelun ja julmuuksien avulla vallan Stalinina? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Muodin äärirajoilla
3/5. Ukraina. Maan epävakaasta poliittisesta tilanteesta huolimatta Ukrainan muotiskene on nousussa. Nuoret suunnittelijat käyttävät luovuuttaan hankalissa olosuhteissa ja saavuttavat menestystä myös rajojen ulkopuolella. HD Äänitekstitys: suomi.
Tiededokumentti: Aivot
2/6. Miksi minä olen minä? Tohtori David Eagleman tutustuttaa meidät aivojen toimintaan. Miten identiteetti muodostuu ja mitä on olla ihminen? Aivomme muuttuvat ja luovat jatkuvasti uusia yhteyksiä, jopa muistojen kautta. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Velvet - muotitalon tarina (12)
Kausi 2, 18/22. Ystävänpäiväyllätyksiä. Isabel ja Alberto yrittävät ottaa takaisin menetettyä aikaa, ja Cristina kärvistelee mustasukkaisuuksissaan. Luisa hermoilee esiintymistään, ja Ritaa odottaa ensimmäiset ystävänpäivätreffit. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
Mittatilaustyönä
Sarjassa tutustutaan ranskalaisiin käsityöläisiin. HD Äänitekstitys: suomi.
Vem vet mest?
Rickard Olsson kysyy kilpailijoilta kiperiä kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa Abbasta atomeihin. Kisassa vaaditaan hyvän yleissivistyksen lisäksi aimo annos strategista ajattelua. Ruotsalainen tietokilpailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
BUU-klubben: Henri ja uudet asiat
Jontti katsoo sarjoja Minä osaan, Seis, Henri ja uudet asiat sekä Rillinalle. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Taivaallista menoa: Narkkarin äiti
Kun Gerd Snellmanin aikuinen poika lopetti lopulta aineiden käytön, kireys hellitti äidin kehosta. Vatsassa ollut möykky katosi, ja tilalle tuli loputon väsymys. Gerd nukkui, itki ja käveli - ja kirjoitti kirjan. Toimittaja: Hanna Klingenberg. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Ystävällisesti Lars Lerin
1/6. Taiteilija Lars Lerin tapaa luovia ihmisiä ja keskustelee heidän kanssaan elämästä. Tänään hän vierailee lempinäyttelijänsä Helena Bergströmin tallilla. Aiheena on kritiikki, kontrollin tarve ja ylisuojelevat äidit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Presidentinvaalikeskustelu
Presidentinvaaliehdokkaat keskustelevat kahdella kielellä. Puhetta johtavat Ingemo Lindroos ja Ville Hupa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Efter Nio
Jää. Vieraina ovat veteraanipolitikko Paavo Väyrynen, seikkailija Pata Degerman, tutkijapariskunta Joanna ja Alf Norkko ja muusikot Andrea Eklund ja Amanda Henriksson. Sonja ja Mårten ovat liukkaalla jäällä. Parad Media. svenska.yle.fi/efternio HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Helteinen helmikuu (12)
Kausi 2, 6/10. Thaimaassa poliisi on ottanut Anders-isän huostaansa. Majlis yrittää päästä eroon Tengistä. Glenn on huolissaan lääkärintarkastuksesta, missä voi selvitä, että Oh on ladyboy. Ruotsalainen draamasarja vuodelta 2016. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
Kerrostalojen prinsessat
3/4. Prinsessat rakastavat suuria, pumpattuja miehiä, joilla on paljon tatuointeja. Mies ei ole heille romanttinen prinssi, vaan kiva lisuke elämään. Sarja vie katsojan irtoripsien ja tekokynsien täyttämään maailmaan. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Luontomatkalla Ugandassa
3/4. Murchison Fallsin kansallispuistossa liikkuu norsu, jonka jalka on tarttunut ansaan. Ilman apua se kuolee, mutta kuinka yhden norsun voi löytää niin laajalta alueelta? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.