Yle Teema Fem
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle Teema Fem

sunnuntai 25.2.
Uusi Kino: Napoli film
Seppo Renvallin lyhytelokuva on surrealistinen kuvaus Napolista, joka on mielentila, jossa nykypäivä ja muinaisuus nivoutuvat yhteen, 2017. HD Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille.
Nimipäiväonnittelu: 25.2.
Onnea, Tuija, Tuire ja Vanessa!
Hyrräpäät
Takana. Hyrräpäät leikkivät vauvan kanssa ja näkevät seinän takana paljon käsiä ja jalkoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Musarullaa!
Vuodenajat. Tampere-talolla taltioidun aamukonsertin 2.osa. Lavalla Satu Sopanen, P2-yhtye, Nalle, Proton String Quartet, Viivi Helisalo sekä Pikku Kakkosen Jyrki, Helmi, Iina, Lassi, Onni ja Sarianna. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kim ja Kai
Päämaja. Liisi on saanut leikkimökin. Tuleeko siitä vakoojien päämaja vai herttainen teetupa? Kim ja Kai päättävät rakentaa oman päämajan, joka myös naamioidaan nerokkaasti. Sopiiko se edes päämajaksi? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pipsa Possu
Luontoretki. Pipsan perhe lähtee luontoretkelle, mutta Isäpossun kartanlukutaito pettää taas. Onneksi Pipsa löytää salaperäisiä jalanjälkiä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ninni ja Nestori
Lumimyrsky. Talven saapuessa karhut vaipuvat talviuneen. Paitsi Nestori, joka on kotoisin äärimmäisen kylmältä seudulta. Kun Ninni lähtee hakemaan jauhoja ystäviensä myllyltä, alkaa lumimyrsky. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ryhmä Hau
Pennut pelastavat pingviinit. Ryhmä Hau selvittää, kuka kähveltää kapteeni Turpon murkinat. / Delfiininpoika vaarassa. Pikku delfiini harhautuu matalikolle eikä pääse omin avuin irti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Oktonautit
Oktonautit ja ovela seepia. Oktonautit etsivät kapteenin karannutta oktokompassia. / Oktonautit ja eksynyt sitruunahai. Nuori sitruunahai on satuttanut kuononsa ja jää toipumaan Peson hoiviin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Äänimies-Anssi
Lippu korkealle. Formulakuski saapuu Äänimies-Anssin pajalle, sillä hänen autostaan ei lähde mitään ääntä edes silloin, kun se on käynnissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Aappo ja Tööt
Koti kuntoon. Aapon ja Töötin riehakas leikki tärvelee vahingossa Piikki-siilin nurmikon, ja ne majoittavat Piikin omaan kotiinsa. Piikin siivoushulluus tekee yhteiselosta hankalaa, ja ystävyksille tulee kiire saada siilin koti kuntoon. HD Sallittu kaiken ikäisille.
Kesäleiri (7)
Päivä pomona. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Törmäyskurssi
Suomen mitalitoivo kärsii yllättävästä ongelmasta. Pyry, Daniel ja Petja Törmäyskurssin neloskaudella. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Otso ja sopulit
Lumouksen vallassa. Kuka saakaan suukon, kun väärinkäsityksen vuoksi Otso luulee sammakkoa karhutytöksi? Soppaa hämmennetään vielä lisää taikasauvalla. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
Urheiluhullut
Tero on menettänyt äänensä, mutta yrittää silti Sikuri-hevosensa kanssa saada kaiken irti Kallen esittelemästä esteratsastuksesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Lassie
Vaara vuorilla. Eeva-täti on matkalla laaksoon pienellä potkurikoneella, kun radioyhteys koneeseen katkeaa. Kone löytyy, mutta Eeva-täti ja lasti ovat kadonneet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Zorro the chronicles
17/26. Kuivuus. Paha kuivuus piinaa Los Angelesia. Kapteeni Monasterio ratkaisee ongelman omalla tavallaan. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Knietzsche - maailman pienin filosofi
Osa 7/22. Hyvä ja paha. Joskus on vaikeaa tietää, mikä on hyvää ja mikä pahaa. Hyvä ja paha ovat kuin valo ja varjo: toista ei ole olemassa ilman toista. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta).
Historiaa kolmessa minuutissa
Osa 7/13. Leonardo da Vinci. Historian merkkihenkilöitä infosarjakuvan muodossa. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kaikkea kaupan
Kausi 1, 6/12. Klaus Pedersen aikoo huutokaupata karjaa, mutta kuinka eläimet saadaan paikalle? Huutokaupassa tarvittaisiin hintojen kyselijöiden sijasta kiinnostuneita ostajia. Miten Ole Mortensenilta sujuu nuijan heilutus? HD Äänitekstitys: ruotsi.
På spåret
12/13. Tänään nähdään Ruotsin suosituimman tietokilpailun toinen semifinaali, jonka juontajana toimii tuttuun tapaan Kristian Luuk ja tuomarina toimii Fredrik Lindström. Musiikista vastaavat Augustifamiljen-orkesteri ja Jennie Abrahamson. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Monty Pythonin paremmat pilat
(And Now Something Completely Different, Englanti 1971) Monty Pythonin lentävä sirkus keräsi ensimmäiseen elokuvaansa tv-sarjansa kahden ensimmäisen kauden paremmat pilat ja kuvasi ne uudelleen. O: Ian MacNaughton. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
The Length
Trumpetistilegenda Ted Curson, jazzin kulta-ajan yksi viimeisistä edustajista, pohtii uraansa ja elämäänsä helteisenä kesänä helsinkiläisessä huvilassa. O: Iván Torres Hdez . T: Mouka Filmi Oy, 2014. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Arvo Pärtin lastenlauluja: Arvo Pärtin lastenlauluja , osa 1
Kuuluisa virolaissäveltäjä Arvo Pärt (s. 1935) aloitti 50-luvulla uransa säveltämällä lauluja lapsille. Tässä lämminhenkisessä ohjelmassa seurataan Pärtin lastenmusiikkilevyn tekoa Tallinnassa vuonna 2015. HD Äänitekstitys: suomi.
Arvo Pärtin lastenlauluja: Arvo Pärtin lastenlauluja, osa 2
Viron radion lasten laulustudion kuoro esittää neljä Arvo Pärtin laulua. Kuoronjohtaja Kadri Hunt. Ohjelmassa "Ma olen juba suur", "Aatomiku laul", "Koolitee" ja "Suvine valss". T: ETV, Viro (2016) HD Äänitekstitys: suomi.
Aatamin passio
Arvo Pärtin ja ohjaaja Robert Wilsonin näyttämöteos kantaesitettiin Tallinnassa 12.5.2015. Unenomainen teos kertoo musiikin, lavastuksen, valojen ja tanssijoiden kautta ihmisen matkasta paratiisista maallisuuteen. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
RSO Musiikkitalossa
RSO esittää Igor Stravinskyn Symphony in Three Movements sekä Witold Lutoslawskin sinfonian nro 1. Orkesteria johtaa ylikapellimestari Hannu Lintu. Toimittajana Lotta Emanuelsson. Osa 16.2. taltioidusta konsertista. HD
Strömsön puutarha
1/8. Owe ja Camilla perustavat avaimenreikäpuutarhan periaatteita noudattaen lämpöpenkin komposteineen ja viljelevät siinä kesäkurpitsaa, kurpitsaa ja kurkkua. Elisabethille selviää, mitä hyötyä puutarhalle on lumesta ja roudasta. Alexandra tasapainottaa kehon pH:ta ravinnolla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
BUU-klubben: Aisopoksen teatteri
Malin katsoo sarjoja Aisopoksen teatteri, Taikaleipää ja Lulun luontoseikkailut. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Tanskalainen maajussi
18. tuotantokausi, 7/10. Frank tarvitsee mielikuvitusta ja voimaa siirtääkseen raskaan palkin talliin. Hanhiperhe saa kuusi uutta perheenjäsentä. Viiniköynnös tekee tilaa persimonipuulle. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yksin lavalla: Iiris Viljanen
Iiris Viljasen esikoislevy sai paljon huomiota ja oli ehdolla Dagens Nyheterin kulttuuripalkinnon saajaksi. Nyt Viljanen nousee yksin lavalle ja laulaa suoraan sydämestään. Tuotantotehdas Oy, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
Kuvakirjeitä maailmalta
Uusi Berliini. Lähes 30 vuoden ajan Berliini oli piikkilankojen ja betonimuurin jakama kaupunki. Sitten siitä tuli Euroopan suurin rakennustyömaa. Moderni Berliini houkuttelee matkailijoita maailman joka kolkasta. Äänitekstitys: ruotsi.
Skavlan
7/11. Fredrik Skavlanin vieraina tänään: koomikko ja juontaja Fredrik Lindström, kirjailija Ari Behn, roolistaan Saamelaisveri-elokuvassa palkittu näyttelijä Lene Cecilia Sparrok sekä Sofia Haugan, joka on tehnyt dokumenttielokuvan päihdeongelmaisesta ja rikollista elämää viettävästä isästään. Musiikista vastaa 17-vuotias tähdenlento Halie. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Armoton kujanjuoksu
(Ruotsi 2015) Sosiaalipoliittinen draamatrilleri kodittomasta huumekoukussa elävästä Minnasta, joka yrittää säilyä hengissä Tukholman rankoilla kaduilla. Elokuva on kertomus yhteiskunnan ja ympäristön solidaarisuuden puutteesta ja asenteista niitä kohtaan, jotka eivät pysty noudattamaan vallitsevia normeja. Onko yhteiskunnan ulkopuolella mahdollista elää? Pääosissa: Malin Levanon ja Lo Kauppi. Käsikirjoitus ja ohjaus: Peter Grönlund. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Spotlight : Rotusoturit
Uusnatsijärjestö Pohjoismainen vastarintaliike tunnetaan äärirasistisista asenteistaan. Norjalainen ajankohtaisohjelma Brennpunkt on seurannut järjestön toimintaa sisäpuolelta käsin kahden vuoden ajan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.