Yle Teema Fem
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle Teema Fem

keskiviikko 17.1.
Sami Yaffa - Sound Tracker
Kausi 1, 2/8: Muusikko Sami Yaffa matkustaa musiikin perässä ympäri maailmaa. Musiikkimatka alkoi herran kotikaupungista New Yorkista ja jatkuu tulisissa mustalaistunnelmissa Serbiaan. HD Äänitekstitys: suomi.
Syntynyt vuonna 2010
Kausi 2, 1/5. Dokumenttisarja yhdeksän lapsen elämästä viisivuotiaiksi asti. Nuori äiti Alexandra muuttaa pois kotoa. Sara kaipaa arkeensa kumppania. Lovisa ja Hans yrittävät sovittaa yhteen perheen ja uran. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Piha kuntoon
Osa 19/20. Tänään Maria Arborgh lähtee katsomaan, kuinka hänen aiemmin Malmöhön rakentamansa pihaprojekti on menestynyt. Sanna kertoo, mihin puihin ilmaston lämmetessä kannattaa satsata. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Vem vet mest?
Rickard Olsson kysyy kilpailijoilta kiperiä kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa Abbasta atomeihin. Kisassa vaaditaan hyvän yleissivistyksen lisäksi aimo annos strategista ajattelua. Ruotsalainen tietokilpailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Strömsö
Jonas on parturissa kirjaimellisesti veitsi kurkulla ja saa samalla parranhoitovinkkejä. Camilla vie kitschin uudelle tasolle käkikellon avulla. Paul kehittää uudenlaisen puuroreseptin savustetusta rukiista. yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
Perheyrityksen sukupolvenvaihdos
5/5. Jette Egelund omistaa isänsä perustaman yrityksen yhdessä kahden lapsensa kanssa. Mitä hänen osuudellaan tulisi tehdä tulevaisuudessa, kun seuraava sukupolvi jatkaa firman toimintaa? HD Äänitekstitys: ruotsi.
David Bowie: Serious Moonlight
Menestyksekkään Serious Moonlight -kiertueen Vancouverin-konsertti syyskuulta 1983. Mukana mm. hitit Let's Dance, China Girl, Heroes, Young Americans, Space Oddity, Ashes to Ashes ja Golden Years. O: David Mallet.
Valitut sanat: Persson Giolito
Malin Persson Gioliton kirja on dekkari ja oikeussalidraama, mutta myös vahva kommentti hyvinvointiyhteiskunnan pahoinvointiin ja globaaliin taloudelliseen epäoikeudenmukaisuuteen. Haastattelijana Elina Hirvonen. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Vaiheessa: Töölön tähti
Vaikka Askon lapsuus ei olekaan ollut helppo, hän ei ole jäänyt sitä murehtimaan. Elämä on absurdi sarja sattumuksia ja tämä mies totisesti osaa tarttua hetkeen. Käsikirjoitus ja ohjaus Erkki Määttänen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ranskan modernismin kiehtova historia
3/6: Montparnassen nälkätaiteilijat. Sodan loppuvaiheessa Pariisiin saapuu lukuisia ulkomaisia taiteilijoita pakoon kotimaansa poliittista tilannetta. Uusi koulukunta näkee päivänvalon ja boheemi vaihe päättyy. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Ranskan modernismin kiehtova historia
4/6: Jazzin aika. Sota on ohi ja kahviloissa juhlitaan. Sodan mielettömyydestä syntyvät dadaismi ja surrealismi, ja moni taiteilija ikuistaa saman prostituoidun. Kauden pääteos on "Les Champs Magnétiques". (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Velvet - muotitalon tarina (12)
Kausi 2, 15/22. Loppiaisaatto. Itämaan tietäjät tuovat lahjansa loppiaisaattoyönä. Täyttyvätkö pikku Manoliton toiveet? Márquezeilla syödään loppiaiskranssia ja juodaan samppanjaa, mutta sydänsuruilta ei vältytä. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Video Killed the Radio Star
Osa 8/10: Depeche Mode. Seksikkäät synkät nahkakundit. Brittiläisen syntikkapop-bändin useimmat videot ovat ohjaaja Anton Corbijnin tyylikästä käsialaa. Mukana mm. Strangelove, Policy of Truth ja Personal Jesus. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Mittatilaustyönä
Sarjassa tutustutaan ranskalaisiin käsityöläisiin. HD Äänitekstitys: suomi.
Vem vet mest?
Rickard Olsson kysyy kilpailijoilta kiperiä kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa Abbasta atomeihin. Kisassa vaaditaan hyvän yleissivistyksen lisäksi aimo annos strategista ajattelua. Ruotsalainen tietokilpailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
BUU-klubben: Vaahteramäen Eemeli
Staffan katsoo sarjaa Vaahteramäen Eemeli. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Hulluna moottorikelkkailuun
Sarja alkaa. 1/3. Moottorikelkat ovat monelle Pohjois-Ruotsin asukkaalle iso osa elämää. Tage nauttii kelkkailusta luonnossa, Sebastian treenaa hurjia hyppyjä, ja tytöistä on hauskinta päästä hangilla mahdollisimman kovaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: ruotsi.
Sportmagasinet
Iivo Niskanen ja hänen mestarivalmentajansa Olli Ohtonen. Emmi Peltonen, Viveca Lindfors ja Vera Stolt sekä taitoluistelun hypyt. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Milanon naisten paratiisi (12)
Kausi 2, 15/20. Kaksintaistelu. Melbournen Olympialaisista ropisee mitaleita, mikä näkyy myös tavaratalossa. Kahden komistuksen välille uhkaa syntyä oikea kukkotappelu, mutta sitten tapahtuu jotain erittäin ikävää. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Urheilu-Suomi
Osa 10/10: Kenelle urheilu kuuluu. Urheiluliike syntyi herrakerhon puuhailusta. Lumilautailun kaltaiset uudet lajit ovat osa urheilun laajenevaa kehää. Kenen ehdoilla urheillaan? Miksi urheilu on tärkeää? HD
Kino: Elser (K16)
(Saksa 2015) Georg Elser pidätettiin marraskuussa 1939 epäonnistuneen Hitlerin murhayrityksen jälkeen. Oliver Hirschbiegelin draama seuraa tapahtumia, jotka johtivat Elserin tekoon ja sen seurauksiin. HD Äänitekstitys: suomi. K16
Sami Yaffa - Sound Tracker
Kausi 1, 3/8: Musiikki kuljettaa rokkari Sami Yaffaa ympäri maailmaa kaikkein aidoimpien rytmien lähteille. Kuuma ja kostea Brasilia näyttää Yaffalle Sound Trackerissa muitakin puoliaan kuin pelkkää sambaa ja bossa novaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Sami Yaffa - Sound Tracker
Kausi 1, 4/8: Argentiinalaisen tangon paha poika Astor Piazzola sai Sami Yaffan kiinnostumaan aikanaan tangosta. Yaffa on käynyt useasti Etelä-Amerikassa ja kokenut tangon monissa muodoissaan, mutta haluaa nyt sukeltaa syvemmälle tulisen musiikin ja tanssin syövereihin Sound Tracker -matkallaan. HD Äänitekstitys: suomi.