Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Radio Dolores
Katariina Lillqvistin lyhytelokuva on dokumentaarinen nukkeanimaatio tamperelaisen kenkätehtaan työläisten arjesta 1930-luvulla ja yhteyksistä Espanjan sisällisotaan. T: Osuuskunta Camera Cagliostro, 2016. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (Väkivalta)
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
Kausi 3, 6/16. Peter ja Jeppe rakentavat penkin ilman puuta. Christina tekee koruja kuolleen hevosen jouhista. Johnny suunnittelee kahvilaa vaatekauppaan. Vanhat tavarat saavat tanskalaissarjassa uuden elämän. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
BUU-klubben
Staffan ja Lisa tutkivat metsässä tosi vanhaa kantoa, katsovat lasten piirustuksia ja pelaavat lehtipeliä. Päivän sarjat ovat Vinter Varg ja 29 ovea, Inui sekä Seikkailu Suomenlinnassa. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Erämaan armoilla
4/6. Larsin täytyy löytää varma reitti jäätiköllä vuoriston korkeuksissa. Lisähaasteita hiihtoretkelle tuovat lumivyöryvaara ja yllättävä sää. Norjalainen Lars Monsen seikkailee erämaassa ja yrittää löytää takaisin ihmisten ilmoille. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Ajankuvia Tukholmasta
Vuonna 1959 filmiuutiskatsauksien paikan peri televisio. Jan Bergmanin sarja 1950-luvun Tukholmasta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Mercur
10/10. Janin traaginen kohtalo lepää synkkänä pilvenä radio Mercurin raunioilla. Flemming ryhtyy viimeiseen pelastusyritykseen, ja kanavan ystävien tuella kielletty popmusiikki kuuluu pian eetterissä, mistä Falk on repiä pelihousunsa. Nyt on aika katsoa rohkeasti tulevaisuuteen ja tehdä suuria päätöksiä, sekä Mercurin että yhden suuren kanavaperheen jokaisen jäsenen kohdalla. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (Ahdistus)
Altai 30 päivässä
4/9. Ville Haapasalo matkaa karuun Marsilta näyttävään Altain vuoriston laaksoon etsimään telengiitti-heimon jäseniä, ja vaeltaa Aktrun jäätikölle toteamaan jäätikön kunnon. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Tarinat taulujen takaa
4/4. William Dobson oli brittiläinen muotokuvamaalari, joka oli mm. kuningas Kaarle I:n hovimaalari. Waldemar Januszczak pureutuu taiteilijan mestariteoksiin ja salaisuuksiin niiden taustalla. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Huuto syvyydestä (K12)
Osa 9/10. Christianin nuoruudenrakastettu Nanna tulee yllätysvierailulle. Lähteekö Elisabeth Livin mukana Berliiniin? Emilie ei ymmärrä Augustin siirtolaistoimintaa. August avautuu kenttäpapin järkyttävistä kokemuksista. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (Ahdistus)
Operaatio Alaska
Entä jos suomalaiset olisivatkin nyt amerikkalaisia? Yhdysvallat tarjosi Suomelle sodan jaloista pakopaikkaa Alaskaan vuonna 1940. Kuvitteellinen dokumentti vie unohdetun suunnitelman loppuun. (U) yle.fi/operaatioalaska HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.