Olet sivun alussa

Kanavalista

Yle Teema Fem

Lain pitkä nenä
5/5. Ruotsin poliisikoirat kilpailevat vuosittain mestaruuskisoissa, joihin tulee koiria ohjaajineen koko maasta. Novaa testataan vielä kerran ennen kuin päätetään lopullisesti, tuleeko siitä poliisikoira. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Koutsi
6/8. Surullinen tarina. Heklalla on ongelmia vessapaperin myymisen kanssa, ja Eysteinn ja Skarphéðinn tyhjentävät säästöpossut. Brynja joutuu selkä seinää vasten ex-miehensä kanssa, ja Geirjón vierailee Elínborgin luona. (U) Äänitekstitys: ruotsi. (Ahdistus)
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Sportnytt
Urheilu-uutisia.
Livet - suomenruotsalaisia tarinoita
Biologi Mattias Kanckos tuntee Pedersören metsät kuin omat taskunsa. Jo lähes 20 vuoden ajan hän on elänyt ja liikkunut luonnossa ja saanut siitä elantonsa. Hän on kuitenkin huolissaan siitä, että suomalaiset vieraantuvat yhä enemmän metsistä ja niiden eläimistä. Toimittaja: Mårten Wallendahl. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Historia: Ensimmäiset mustat diplomaatit
Ohjelmassa tutustutaan kolmeen amerikkalaiseen uranuurtajaan, ensimmäisiin mustiin diplomaatteihin. Yksi heistä oli Carl Rowan, joka toimi suurlähettiläänä Suomessa Kekkosen kaudella vuosina 1963 - 64. Samalla kun he kokivat syrjintää kotimaassaan, he edustivat Yhdysvaltoja korkeina virkamiehinä ulkomailla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.