Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
Rouvat ryöstäjinä (12)
Osa 4/6. Jan saa selville, että Cecilia on hävinnyt pariskunnan rahat tekemällä epäonnisia osakekauppoja. Oscar ja Anki lähtevät Kalmariin, missä on löydetty pankkiryöstäjien jälkiä. Tämä saa Jennyn ja Cecilian hermostumaan. Ruotsalainen draamakomedia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
Minun totuuteni
4/6. Anna Hedenmo haastattelee Ruotsin akatemian pysyvää sihteeriä, professori Sara Daniusta. Danius on sittemmin eronnut tehtävästään. Sarjassa tavataan tunnettuja ja kiisteltyjäkin ruotsalaisia, jotka kertovat elämäntyöstään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
Keittiötarinoita
(Psalmer fra kjøkkenet, Norja 2003) Ohjaus: Bent Hamer. Eletään 50-lukua. Ryhmä ruotsalaisia taloustutkijoita saa tehtäväkseen tutkia yksin elävien miesten liikkeitä keittiössä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kerrostalojen prinsessat
3/4. Prinsessat rakastavat suuria, pumpattuja miehiä, joilla on paljon tatuointeja. Mies ei ole heille romanttinen prinssi, vaan kiva lisuke elämään. Sarja vie katsojan irtoripsien ja tekokynsien täyttämään maailmaan. HD Äänitekstitys: ruotsi.
Kerrostalojen prinsessat
4/4. Prinsessojen tulevaisuutta varjostavat päihteiden käyttö ja juhliminen. Kerrostalon ulkopuolella heidän täytyy sopeutua tavalliseen etikettiin. Sarja vie katsojan irtoripsien ja tekokynsien täyttämään maailmaan. HD Äänitekstitys: ruotsi.