Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Näytön paikka
Kausi 2, 4/6. Tara herää uuteen päivään perin hämmentyneenä, eikä tilannetta helpota vahingossa nähty todistusaineisto uudella toimistolla. Eturistiriita työkuvioissa on jo kyllin hankalaa - entä jos siihen joutuu myös yksityiselämässä? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
SuomiLOVE
Kausi 3, jakso 7/11: Juha Tapio, Isac Elliot, Aurora, Club for Five, Yona, Ronya, Steve'n'Seagulls. LOVEbänd, solisteinaan Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen. Juontajina Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
Outlander - Matkantekijä (K16)
Kausi 2, 4/13. Noita. Mitä tapahtuu kun Jamie kuulee että Randall on elossa? Jamie ja Claire järjestävät päivälliskutsut Pariisin silmäätekeville edistääkseen agendaansa, mutta kohtalo puuttuu peliin traagisesti. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
Stugor
Osa 3/10. Miten rakennetaan yksilöllinen arkkitehdin suunnittelema mökki pakettimökin sijaan? Arkkitehdit Jukka Sirén, Juha Ilonen ja Markus Lindroos kertovat ajatuksistaan. Tuotanto: Onion, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Uutisikkuna