Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Uutisikkuna
Yle Uutiset
Puutarhan pelastajat
12/20. Välimerellistä tunnelmaa. Kun perheen aikuiset ovat britti ja italialainen, puutarhan vaatimustaso nousee. Etelänmaalaisen runsaasti kasveja, tilaa perheen pikkupojille ja kaiken kukkuraksi pihaan pitää saada mahtumaan pitsauuni. Kumpi tiimi pääsee toteuttamaan koko komeuden? HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset
Elossa 24h
Kausi 1, 5/7. Turun sairaalapappi Harri Heinonen käsittelee päivittäin työssään kuolemaa. 10-vuotiaan Aatun sydän leikataan Helsingissä. Oululaiseen Mäkelän perheeseen syntyy esikoinen. Kuopiossa puhkaistaan jalasta mätäpaise. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ikimuistoinen: Olavi Virta
Mestari Olavi Virran ikimuistoisia lauluja Suomen Yleisradion elokuva- ja videoarkistosta eri vuosikymmeniltä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
Himmlerin kanteleensoittaja
Suomalaisopiskelija törmää Heinrich Himmleriin keväällä 1935 ja saa tehtävän matkata Karjalaan ja todistaa arjalaisesta rodusta runonlaulun, kanteleen ja kansanparannuksen taitojen avulla. O: Heikki Huttu-Hiltunen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Yle Uutiset
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta- ja Päijät-Hämeeseen.
Yle Uutiset Pirkanmaa
Uutisia Pirkanmaalta.
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
Yle Uutiset Lappi
Uutisia Lapista.
Kanahaukka
Kanahaukka on vanhojen havumetsien mestarisaalistaja, jota kuitenkaan ei monesti pääse näkemään. Miten uhattuna sen elinympäristö nykyään Norjassa on? (U) Äänitekstitys: suomi.
RSO Musiikkitalossa
Radion sinfoniaorkesteri esittää J. S. Bachin orkesterisarjat nro 2 ja nro 3. Joht. Richard Egarr. Osa 26.4.2017 taltioidusta konsertista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Prisma: Eläinäidit
1/3 Vauvat. Yleinen käsitys on, että eläinten emot huolehtivat pennuistaan vain hetken ja jättävät ne sitten omilleen. Tämä on useasti harhaluulo. Aivan kuin me, nekin huolehtivat ja ovat ylpeitä jälkeläisistään. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Toisenlaiset frendit
Kausi 3, 1/8. Frendien elämään kuuluu aina uutta. Nimikirjoituksien pyytäjiä riittää, rakkauselämä kukoistaa ja asuntolaan on tulossa uusi frendi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Pisara
Uususkonnollisuus ja kristinusko. Pastori, tutkija Jarkko Vikman (Ps. 29:1-3). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Foylen sota
Kausi 9, 2/3. Tunkeilija. Yliopistokampuksella hyökätään juutalaisnuorukaista vastaan. Osuiko hän uhriksi sattumalta vai onko rotukysymys nostamassa päätään? Sam ajaa pontevasti kansalaisten asiaa miehensä kautta. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Novosti Yle
HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset viittomakielellä
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Vuoroin vieraissa
Osa 6/12: Antin "sulkapallotreenit" jatkuvat. Annelin ja Antin perhepäivälliselle juhlitaan Italian matkaa. Irja ja Elina väistelevät toisiaan. (1997). (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Stugor
Osa 4/10. Mökin periminen ei ole aina ongelmatonta, varsinkaan jos mökki on osa yhteistä kulttuuriperintöämme. Karsper tutustuu mm. Lars Sonckin ja Tove Janssonin kesämökkeihin. Tuotanto: Onion, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Avara luonto: Australian yllä
Koemme Australian jylhimmät ja ikonisimmat maamerkit aina Isosta valliriutasta Uluruun asti ylhäältä katsottuna. Maanosan pinnanmuodot, ilmasto ja eristyneisyys ovat muovanneet sen eliökunnasta ainutlaatuisen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ryhmä Pullman
Kausi 12, 7 /10. Arvomerkki. Yksityisetsivä kuolee ryöstömurhan tiimellyksessä, vai pantiinko hänet tarkoituksella pois päiviltä? Löytyykö vastaus miehen keikoista? Miten mitättömän näköinen paperinpala liittyy asiaan? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Tarinanmetsästäjät
Kausi 1, 8/10 Kokkola. Hauskojen ja koskettavien improvisaatioiden pohjalta syntyy Kokkolaan sijoittuva lyhytelokuva. Elokuvan pääosissa nähdään Ryhmäteatterin kantavat voimat Minna Suuronen ja Robin Svartström. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Komisario Montalbano
Kausi 10, 1/6. Arkaluontoinen tapaus. Montalbanon lomanen Livian kanssa keskeytyy, kun kotona Vigatassa odottaa uusi keikka. Iäkäs prostituoitu, josta kaikki pitivät, on surmattu. Augellolla on tekijästä oma näkemys, mutta komisario näkee asian toisin. Kumpi on lähempänä totuutta? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Kesäksi kotiin
Osa 6/10. Ella Kannisen vieraina ovat Ruotsiin asettunut näyttelijä Ville Virtanen sekä Lontoossa ja Tukholmassa kapellimestarina toimiva Sakari Oramo. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uutisikkuna