Yle TV1
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Flinkkilä & Tastula
Mitä menestys on? Miten menestymisen pakko lukitsee mielen ja luovuuden? Onko menestyksellä aina hinta? Anne Flinkkilän vieraina kasvatustieteen professori Satu Uusiautti ja elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Strömsö
Keittiössä kokataan tänään muun muassa karitsabruschettaa ja omena-porkkanatsatsikia. Sommelier Ella Grüssner Cromwell-Morgan näyttää, kuinka tehdään juhlava tervetuliaisdrinkki. Lee värjää munia myrkyttömästi sipulinkuorilla. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Avara luonto: Sininen planeetta II
3/6 Koralliriutat. Neljännes maailman merenelävistä asustaa koralliriutoilla. Elämä näissä merenalaisissa suurkaupungeissa on sekä vaarallista että jännittävää. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Midsomerin murhat
Kausi 19. Kirottu sinfonia 1/2. Klassisen musiikin festivaali vetää väkeä. Nuoren muusikkolupauksen kilpailun tulos on yllättävä. Vielä suurempi yllätys on, kun voittaja surmataan ja arvosoitin katoaa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Uutisvuoto
Petteri Ahomaan ja Jani Halmeen joukkueissa kamppailevat näyttelijä Minttu Mustakallio ja toimittaja Ronja Salmi. Ylituomarina Baba Lybeck. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Nukkekaappi
Uusi sarja 1/3. On vuosi 1686. Nuori Petronella saapuu Amsterdamiin, tullakseen liikemies Johannes Brandtin vaimoksi. Vastaanotto on kalsea: sulhanen on matkoilla yhtenään ja tämän sisar on suorastaan vihamielinen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
Pimeä historia: Verinen Viipuri
Historioitsija Teemu Keskisarja ja opettaja Marko Kämäräinen jäljittävät katveeseen jääneitä kohtaloita ja veritöitä Suomen sisällissodan tärkeässä kaupungissa. Ovet avautuvat paikkoihin, joissa harva on käynyt. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Exodus: Matkamme Eurooppaan
2/3. Eurooppaan pyrki viime vuonna miljoona pakolaista. Heistä 75 tallensi itse vaarallisen matkan aavikoiden, Välimeren ja monen rajan yli kohti unelmiensa maata, myös Suomea. Sarja näyttää elämän otsikoiden takana. HD Äänitekstitys: suomi.
Uutisikkuna