Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Ylen Aamu-tv
Mikä on Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamisen anti? Koittaako suurvaltojen suhteissa uusi aika? Kuinka suuri ponnistus järjestelyt olivat Suomen poliisille? Millainen Suomi-kuva maailman medioihin piirtyi? HD
Pokka pitää
Hyacinth kärttää itselleen näyttämöroolia. Operaatio keskeytyy kun on taas aika lähteä setvimään toista maailmansotaa elävän isäukon puuhia. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Tanja ja kuuro Eurooppa: Aallon harjalla
Tanja suuntaa kohti aurinkoa ja aaltoja Espanjan pohjoisrannikolle. Hän kokeilee surffausta sekä tutustuu ruokaan ja taiteeseen Bilbaossa ja vierailee historiaa huokuvassa Santiago de Compostelassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Tosi tarina: Vaunullinen unelmia
Vilma ja Viktor asuvat Keski-Ruotsissa ja päättävät muuttaa Suomeen. He rakentavat pyörien päälle pientä siirrettävää mökkiä. Kun mökki on valmis, matka kohti Suomea ja uutta elämää voi alkaa. Ohjaus Erkki Määttänen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Pisara
Armo auttaa kun menneisyyden käsittelemättömät asiat palaavat. Laulaja, näyttelijä Kai Hyttinen (Ps. 103:11-13,15-17). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Itse asiassa kuultuna: Riitta Uosukainen (2013)
Valtioneuvos Riitta Uosukainen oli ensimmäinen nainen eduskunnan puhemiehenä. Mitä hän ajattelee poliittisesta urastaan nyt? Haastattelijana Juho-Pekka Rantala. (2013). (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Antiikkikaksintaistelu
5/20. Antiikkihuonekaluja myyvä Margit Damgaard ja Refurniture-liikkeen Lasse Franck ovat tämän kierroksen kaksintaistelijat. He kiertelevät Ringstedin ympäristössä tekemässä löytöjä annetulla summalla. HD Äänitekstitys: suomi.
Elämä käännekohdassa
5/8. Anja Kontor tapaa ihmisiä, jotka ovat käyneet läpi suuren elämänmuutoksen. Monika Nyströmistä tuli leski ja kahden pienen lapsen yksinhuoltaja, kun hänen miehensä kuoli heidän seitsemäntenä hääpäivänään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Punahousut
(Suomi 1939, 91') Komedia ratsumestarista, joka rakastuu kauppaneuvoksen tyttäreen. O: Ilmari Unho. N: Helena Kara, Kullervo Kalske, Tuulikki Paananen, Ville Salminen ja Paavo Jännes. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Arkistokuvia: Suuri valtiomies J K Paasikivi
Kotimainen lyhytelokuva Suomen presidentti J K Paasikivestä. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset selkosuomeksi
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ikivanha tunturi
Øystein Jansen on innokas geologi, ja hänellä on silmää vanhoille kiville. Nyt hän ryhtyy etsimään Norjan vanhinta tunturia ja suuntaa aluksi Ruijan itäosiin ja sieltä länteen, aina Lofooteille asti. Äänitekstitys: suomi.
Aarteenetsijät
6/10. Keräilijäperheen koti täyttyy Arabian kannuista, suomihevistä ja rumpukapuloista. Chanelin avaimenperät ja Kalevala-korut houkuttelevat naishuutajia. Reality-sarja huutokaupan ihmeellisestä maailmasta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Novosti Yle
HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset viittomakielellä
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Doc Martin
Kausi 7, 2/8. Alku aina hankalaa. Martin aloittaa terapian, josta tulee kahden kovakallon kohtaaminen. Louisa palaa kotiin, mutta onko paluuta entiseen? Al ja Bert panostavat bisneksiinsä. Ikä painaa Ruth-tätiä. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset alueeltasi
Päivän kasvo
Haastattelusarjassa puidaan ajankohtaisia kysymyksiä. Ohjelmassa vierailee päivän uutisiin tai ajankohtaan liittyvä henkilö. HD
Pokka pitää
Hyacinth tavoittelee yhä osaa Emmetin laulunäytelmässä. Osana suunnitelmaa hän kutsuu asianosaiset grillijuhliin. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Puutarhan pelastajat
12/20. Välimerellistä tunnelmaa. Kun perheen aikuiset ovat britti ja italialainen, puutarhan vaatimustaso nousee. Etelänmaalaisen runsaasti kasveja, tilaa perheen pikkupojille ja kaiken kukkuraksi pihaan pitää saada mahtumaan pitsauuni. Kumpi tiimi pääsee toteuttamaan koko komeuden? HD Äänitekstitys: suomi.
Päivä Ruotsissa
Jason Diakité, taiteilijanimeltään Timbuktu, tekee työtä syrjäytymisvaarassa olevien lasten parissa. Tänään hän on solistina varainkeruukonsertissa, jonka tuotto menee Tansanian lasten auttamiseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Tanja ja kuuro Eurooppa: Prost!
Tanja käy Saksassa tapaamassa vanhaa ystäväänsä Oktoberfest-festivaaleilla. Sveitsissä hän tutustuu juuston valmistukseen ja ihastuu alppimaisemiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Allsång på Skansen
Suora yhteislauluohjelma Tukholman Skansenilta, jonka juontaa Sanna Nielsen. Lähetyksen selostaa suomeksi Hanna Pakarinen. Ohjelmaa voi seurata ilman selostusta valitsemalla lähetyskieleksi ruotsin. HD
Motherland - äitien sota
Osa 1/7. Kun Julian äiti päättää, että ilmaisena lapsenvahtina ja taksikuskina oleminen tyttären lapsille saa rittää, Julian pasmat menevät sekaisin.Äitien ranking-listalla Julia asettuu jonnenkin superäiti Amandan ja hutilus-Lizin välimaastoon. Eteen- ja ylöspäin on silti tähtäin. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Yle Uutiset
Prisma: Attenborough ja jättidinosaurus
Argentiinan autiomaasta löytyi 2014 jättiläismäisen dinosauruksen fossiili. Sir David Attenborough matkasi Patagoniaan seuraamaan tutkimuksia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
Raja jota ei ylitetä (K16)
3/6. Syyttäjä Dobosz onkii tietoja Wiktorin taustasta. Löytyykö sieltä motiivi pommi-iskuun ja oliko mies itse kohteena? Rajavartijat törmäävät salametsästäjiin ja karuun ihmissalakuljetukseen. T: HBO Puola. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
Uutisikkuna