Yle TV1
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Yle Uutiset
Kiehtova maailma: Matka Keski-Amerikkaan
4/4. Costa Ricasta Panamaan. Costa Rica tunnetaan rauhallisena demokratiana, ja Stephen Fryn mielestä sen todellinen vetonaula on eläimet. Panamassa käydään kuna-intiaanien luona katsomassa jättiläiskilpikonnia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset
Ylen Aamu-tv
9.06 Vesta: Sun katu 9.11 Onko Facebookin aika ohi? 9.24 Viikonlopun sää 9.31 Minna Eväsoja opastaa japanilaiseen sielunmaisemaan 9.42 Viikon vanhat 9.47 Vesta: Ota varovasti HD
Yle Uutiset
Ykkösaamu
Vieraana kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah. Seija Vaaherkumpu haastattelee. HD
Kun Suomesta tuli Suomi
Suomen itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin sata vuotta sitten synkissä tunnelmissa - "Joulukaan ei tuntunut joululta". Sarja seuraa Suomen itsenäistymisen vuosien dramaattisia tapahtumia. Toimittaja Esko Varho. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta HD
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta- ja Päijät-Hämeeseen.
Yle Uutiset Pirkanmaa
Uutisia Pirkanmaalta.
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
Yle Uutiset Lappi
Uutisia Lapista.
Yle Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi. HD
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. HD Äänitekstitys: suomi.
RSO Musiikkitalossa
RSO esittää Pjotr Tshaikovskin sinfonian nro 5. Orkesteria johtaa ylikapellimestari Hannu Lintu. Toimittajana Lotta Emanuelsson. Osa 7.3. taltioidusta konsertista. HD
Erämaan lumo
Oulanka ja Paanajärvi: luonnon parantava voima. Ruskan leiskuntaa, koskikaran jääkylpyjä, neidonkengän viaton kauneus. Petteri Saario etsii luonnon parantavaa voimaa Oulangan ja Paanajärven kansallispuistoissa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Prisma: Aurinkokunnan valtameret
Vesi määrittää maapallon ja on elämän elinehto. Aikoinaan luulimme merien olevan ainutlaatuisia omalle planeetallemme, mutta meriä löytyy nyt eri puolilta aurinkokuntaa. Onko elämä niissä mahdollista? T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Pisara
Kristillinen mystiikka ja spiritualiteetti, kosketus Jumalaan ja omaan sisimpään. Kappalainen Sirkka-Liisa Raunio (Ef. 3:16-19). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Akuutti: Selittämätön selkäkipu
Helenan pahoille selkäkivuille ei ole löydetty selkeää syytä. Kroonisten selkäkipujen syyt löytyvät harvoin rakenteellisista vioista tai löydöksinä magneettikuvissa. Voisiko ratkaisu löytyäkin potilaan elämäntilanteesta? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Viro - Tuulten pieksämä maa (12)
6/13. Rakkaudesta ja ystävyydestä. Rehellisyys, ja oman edun tavoittelu ovat päivänpolttavia kysymyksiä. Rakkaus ja lojaalisuus iskevät kiilaa Toomaksen ja Indrekin ystävyyteen. Voiko tunteitaan paeta? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Novosti Yle
HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset viittomakielellä
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Flinkkilä & Tastula
Mitä menestys on? Miten menestymisen pakko lukitsee mielen ja luovuuden? Onko menestyksellä aina hinta? Anne Flinkkilän vieraina kasvatustieteen professori Satu Uusiautti ja elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Strömsö
Keittiössä kokataan tänään muun muassa karitsabruschettaa ja omena-porkkanatsatsikia. Sommelier Ella Grüssner Cromwell-Morgan näyttää, kuinka tehdään juhlava tervetuliaisdrinkki. Lee värjää munia myrkyttömästi sipulinkuorilla. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Avara luonto: Sininen planeetta II
3/6 Koralliriutat. Neljännes maailman merenelävistä asustaa koralliriutoilla. Elämä näissä merenalaisissa suurkaupungeissa on sekä vaarallista että jännittävää. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Midsomerin murhat
Kausi 19. Kirottu sinfonia 1/2. Klassisen musiikin festivaali vetää väkeä. Nuoren muusikkolupauksen kilpailun tulos on yllättävä. Vielä suurempi yllätys on, kun voittaja surmataan ja arvosoitin katoaa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Uutisvuoto
Petteri Ahomaan ja Jani Halmeen joukkueissa kamppailevat näyttelijä Minttu Mustakallio ja toimittaja Ronja Salmi. Ylituomarina Baba Lybeck. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Nukkekaappi
Uusi sarja 1/3. On vuosi 1686. Nuori Petronella saapuu Amsterdamiin, tullakseen liikemies Johannes Brandtin vaimoksi. Vastaanotto on kalsea: sulhanen on matkoilla yhtenään ja tämän sisar on suorastaan vihamielinen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
Pimeä historia: Verinen Viipuri
Historioitsija Teemu Keskisarja ja opettaja Marko Kämäräinen jäljittävät katveeseen jääneitä kohtaloita ja veritöitä Suomen sisällissodan tärkeässä kaupungissa. Ovet avautuvat paikkoihin, joissa harva on käynyt. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Exodus: Matkamme Eurooppaan
2/3. Eurooppaan pyrki viime vuonna miljoona pakolaista. Heistä 75 tallensi itse vaarallisen matkan aavikoiden, Välimeren ja monen rajan yli kohti unelmiensa maata, myös Suomea. Sarja näyttää elämän otsikoiden takana. HD Äänitekstitys: suomi.
Uutisikkuna