Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 21.9.
Onnea, Mervi!
Taikakaruselli
Atsalea on näkymätön. Sepeteus taikoo Atsalean näkymättömäksi. Atsalea ei tiedä sitä itse ja kulkee juttelemassa kaikille - säikytellen muut puolikuoliaiksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Millä mennään
Lentokone. Tähtireportteri Lassi matkustaa tänään lentokoneella. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Sanni Sateenkaari
Mansikoita ja vähän muutakin. Hille on tuonut sorbettikoneen Sateenkaarelaan. Hän haluaa tehdä mansikkasorbettia, mutta mansikkasäiliöön on eksynyt paljon muutakin tavaraa kuin mansikoita. Sanni auttaa lajittelussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ninni ja Nestori
Lumimyrsky. Talven saapuessa karhut vaipuvat talviuneen. Paitsi Nestori, joka on kotoisin äärimmäisen kylmältä seudulta. Kun Ninni lähtee hakemaan jauhoja ystäviensä myllyltä, alkaa lumimyrsky. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille. (Ahdistus)
Pikku Kakkosen posti
Oma joukkue. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Postimies Pate ja kone Kollolasta. Lennu yllättää tyhjentämällä pajansa. Pate ja Jessi lentävät Kollolaan noutamaan höyrykonetta, mutta matka on kivikkoinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ilmojen kunkut
Egypti. Ville ja Pono perustavat lentoyhtiön ja matkaavat Egyptin pääkaupunkiin Kairoon ihmettelemään sfinksiä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Anton Siilinen ratkaisee
Salaperäiset punaiset pilkut. Anton, Lilli ja Kati heräävät aamulla kamalaan kutinaan: iho täynnä punaisia pilkkuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Late Lammas
Täytisen taikakalu. HD Sallittu kaiken ikäisille.
Villi tulevaisuus
Aavekammoa. Aikakone on veden alla, takertuneena kiinni jättiläismäisen Meriaaveen lonkeroihin. Muu miehistö ottaa tilanteen rauhallisesti, mutta Iikalla on suljetun paikan kammo. Animaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (Ahdistus)
Näin Norjassa
Tatuoitu tarina. Seitsemällä merellä seilanneet merimiehet hankkivat monenmoisia tatuointeja ruskeaksi paahtuneeseen nahkaansa. Millaisia kuvioita iholle piirrettiin? HD Äänitekstitys: suomi.
Casualty (K12)
Kausi 24, 6/49. Mukavuusalue. Ruth huomaa elämässään jotain, jolla saattaa olla merkittäviä seurauksia hänen uralleen. Millainen on Jordanin tulevaisuus lääkärinä? Ensiapuyksikkö saa selville Zoen salaisuuden. Jeff tulee epäluuloiseksi uuden ensihoitajan suhteen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (Ahdistus)
Holby Cityn sairaala
Kausi 19, 34/64. Epäilyksiä. Mo joutuu vaikeaan paikkaan. Pystyykö hän enää luottamaan itseensä? Entä saako hän läheisiltään tukea? Nina aloittaa työt akuutilla. Dominic värvää porukkaa Holbyn puolimaratonille. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (Ahdistus)
Au pairit Australiassa
Arkinen aherrus alkaa. Kohtaavatko tyttöjen ja perheiden odotukset arjessa? Juho aloittaa uransa leskiäidin perheessä. Au pairit kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Au pairit Australiassa
Rantaelämää ja paljastuksia. Juho tutustuu teini-ikäiseen hoidettavaansa, ja tytöt pohtivat tahoillaan tilannettaan perheissä. Välillä toki myös surffataan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Tanskalainen maajussi
19. tuotantokausi, 4/11. Tilan ainoa kirsikkapuu on tuottanut niin hyvän sadon, että Frank päättää valmistaa kirsikkaviiniä. Viljasato on koottu kuivumaan, ja Leonora-lehmä on poikinut. HD Äänitekstitys: suomi.
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
Kausi 3, 5/16. Bettina rakentaa asiakkaalleen lampun, ja pyöräliikkeessä restauroidaan tandempyörä. Lisbeth testaa uutta tapaa työstää käytettyjä vaatteita. Vanhat tavarat saavat tanskalaissarjassa uuden elämän. HD Äänitekstitys: suomi.
Rakkauden koodi
6/8. Rakkauskoe nyt on puolessavälissä. Jonathan kaipaa suhteeseen läheisyyttä. Ronnin ja Maria Luisan eroavaisuudet aiheuttavat haasteita. Tanskalaisessa rakkauskokeessa muodostetaan pareja suuren datamäärän avulla. HD Äänitekstitys: suomi.
Rouva varapresidentti
Kausi 5, 6/10. Suuri päätös. Maan ollessa vakavien talousongelmien keskellä Selinan pitää tehdä tärkeä päätös. Jonah huomaa olevansa New Hampshiressa. Catharine yrittää löytää aikaa suurten uutisten jakamiselle Selinan kanssa. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ratsastuksen MM: Pararatsastus
Kooste pararatsastuksen kolmannesta päivästä, kategoriat II, V ja IV . Tryon, Yhdysvallat. Selostus Eeva Kaartinen. HD
Ratsastuksen MM: Esteratsastus
Kooste esteratsastuksen toisesta päivästä. Tryon, Yhdysvallat. Selostus Markus Backlund. HD
Boy Machine
4/8. Manageri Pippi on onnistunut buukkaamaan Boy Machinelle ysärikeikan ruotsinlaivalle. Mange odottaa innokkaana uusia nuoria faneja. Torkelin katseet ovat kohdistuneet Pippiin. Pederin salaisuus paljastuu ja Jensin tukkaongelma eskaloituu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi. K7 (Seksi)
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Albi Lumiukko, Milja, Mitä ihmettä?, Vesihirmut, Mauno, Närpiäiset sekä Tarinoita puumajasta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Casualty (K12)
Kausi 24, 6/49. Mukavuusalue. Ruth huomaa elämässään jotain, jolla saattaa olla merkittäviä seurauksia hänen uralleen. Millainen on Jordanin tulevaisuus lääkärinä? Ensiapuyksikkö saa selville Zoen salaisuuden. Jeff tulee epäluuloiseksi uuden ensihoitajan suhteen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (Ahdistus)
Yliopistollinen eläinsairaala: Koiraneidin kiusallinen vaiva
1/40. Tiibetinspanielit Lyyli ja Tyyne tulevat sairaalaan jatkotutkimuksiin maksasairauden takia. Tutkittavana käyvät myös silmäänsä aristava Molli-kolli sekä pissaongelmista kärsivä nuori weimarinseisoja Elsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kimmo
Kausi 3, 5/16. Kampanjapäälliköt. Martti esittelee uudet kampanjapäällikkönsä. Stenfors on kadonnut, ja Kimmon ja Nissisen on löydettävä hänet. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (Ahdistus)
Viki, Köpi & Henkka - tieteen armoilla
Ralliautossa kapealla metsätiellä 150 km:n tuntivauhdissa sanatestien tekeminen muuttuu kaaokseksi. Entä jos joutuu samalla vielä suoraan radiolähetykseen? Nyt se nähdään ja kuullaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Viki, Köpi & Henkka - tieteen armoilla
Se tunne, kun pelikonsolisi laitetaan hydrauliprässiin! Vikin ja Köpin testi muuttuu painajaiseksi, kun yllättäen puristimessa ovat heidän tärkeimmät tavaransa. Paljonko painoa pelikonsoli kestää? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Noin viikon studio
Hallituksen "vaalibudjetti". Vieraana ekonomisti Heikki Pursiainen. Epäluottamuslause ja Timo Soini. Suomen vaikea valinta: kesä vai talviaika? Hyvä suomalainen arkisatiiri. #noinviikonstudio HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Pirjo
Pirjon (Pirjo Heikkilä) luento on hanurista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Sohvaperunat
Sohvaperunat valitsevat suosikkinsa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta ja innostuvat myös arvioimaan Idolsin alkukarsintojen lauluesityksiä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Lentopallon MM: Jatkosarja ITA - FIN
Lentopallon MM-kilpailut, jatkosarjan ottelu Italia - Suomi. Selostusa Mikko Hannula. Milano, Italia. HD
Ratsastuksen MM: Esteratsastus
Kooste esteratsastuksen kolmannesta päivästä. Tryon, Yhdysvallat. Selostus Markus Backlund. HD
Banshee (K16)
Kausi 4, 6/8. Viimeiseen henkäykseen. Calvin heittää Proctorille haasteen, mutta haukkaako hän liian ison palan? Lucas ja Dawson ovat todennäköisen sarjamurhaajan kannoilla. Lyökö Carrien tapa jakaa omankäden oikeutta viimein kynsille? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (Ahdistus)
Uutisikkuna