Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 19.7.
Onnea, Sari, Saara, Sara, Salla, Salli ja Sarita!
Raa Raa, leikkisä leijona
Puuttuva ääni. Puuhkun piiperöinen hajoaa, ja Melskalan väki etsii puuttuvaa ääntä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Mohvelit
Liisa leikkikentällä. Tänään Liisalla oli huono päivä. Hän ei päässyt keinumaan leikkikentällä, ja nyt hän haluaa päästä käyttämään leikkikenttää aivan yksin! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Touhukkaat
Kun koko maailma vinkuu. Vinku-Veka vikisee ja kitisee ja haluaa saada koko maailman pitämään ääntä, ja siihen ei auta edes öljy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Nalle
Laskemisiloja. Kolme nukkea ylähyllylle, kaksi autoa alahyllylle - ja yksi läpsäys Nallen pyllylle! Ystävysten siivouspuuhista syntyy hippaleikki. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Tiketi Tok
Aika etsiä. Raksunen on rullaluistellut ympäriinsä ja kätkenyt kultaisia rattaita, joita kaikki pääsevät metsästämään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Yllätyslahja. On Pikku Hiiren syntymäpäivä, mutta Pikku Pupu ei millään keksi tälle lahjaa. Niityltä löytyy vaikka mitä mukavaa, mutta mistä Pikku Hiiri pitäisi eniten? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Simo
En halua mennä kouluun. On ensimmäinen koulupäivä, mutta Simo ei haluaisi lähteä kouluun. Hän saa mukavan opettajan, uusia ystäviä ja jälkiruoaksi suklaavanukasta. Päivän päätteeksi Simo ei haluaisikaan lähteä kotiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Viiru ja Pesonen
Kalastuskisa. Viiru ja Pesonen lähtevät aikaisin aamulla järvelle kalaan, mutta rantapusikko onkin täynnä väkeä, sillä Signhild on järjestänyt kalastuskisat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Pertti ja Purtti (7)
Karibianmeren kahelit. Merirosvokuume valtaa koko studion, kun Pertti ja Purtti saavat käsiinsä aarrekartan. Riittääkö kultakolikoita kaikille? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Lulu ja lehmä
Lulu ja valmentaja. Lulun äiti keksii laitteen, joka ryhtyy kohentamaan perheenjäsenten kuntoa. Neuvoja satelee kaiken aikaa, ja Lulu nousee pian vastarintaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Näin Norjassa
Ambulanssivene. Norjan rikkonaisella rannikolla voi ambulanssiveneen nopea saapuminen pelastaa ihmishengen. Aluksia on nykyään käytössä 26, ja ne ovat koko ajan lähtövalmiudessa, säässä kuin säässä. HD Äänitekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 8/48. Ihmisten pahuus. Tess ja Charlie haastattelevat uusia hoitajaehdokkaita. Dixieen kohdistuvat uhkailut pahenevat. Curtisin pinna on kireällä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Holby Cityn sairaala
Jälleen kuvioissa. Ricin itseluottamus leikkaussalissa horjuu, kun hänen vastuullaan on jälleen erään nuoren miehen henki. Pystyykö hän ottamaan tilanteen haltuun? Jason tulee sairaalaan töihin. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kätilömies
3/6. Neiti sellisanteri. Naisvangin oleskelu synnytysosastolla kiristää kätilöiden ja poliisin välejä. Matthew toimii ammattietiikan mukaan, mitä kaikki eivät tee. Millainen on mustasukkaisen miehen kosto? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Kätilömies (7)
4/6. Julkkismamma. Paparazzien piirittämä nainen haluaa synnyttää huomaamattomasti. Juttu kuitenkin vuotaa sosiaaliseen mediaan ja keltainen lehdistö on haukkana paikalla. Kuinka pitää korppikotkat loitolla? (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Perhe, joka riskeerasi kaiken
2/3. Mottin perhe palaa Tanskaan tapaamaan sukulaisiaan ja ystäviään viimeisen kerran ennen lopullista muuttoa. Tanskalainen Glenn päättää muuttaa perheensä kanssa Nicaraguan viidakkoon yhteiskunnan romahduksen pelossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kohteessa: Ilmiömäinen Pariisi
Muodin ja tyylikkyyden maassa matkaileva Jonathan tapaa pariisilaisen mallitoimiston väkeä ja yrittää bongata kadulta seuraavan huippumallin. Vampyyrimuseo pursuaa omituisia esineitä, mutta ovi avautuu vain valituille. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Pakoon helppoa elämää
26-vuotiaalla Villadsilla on mukava työ ja asunto, mutta hän kaipaa seikkailua ja päättää muuttaa talveksi vanhaan asuntolaivaan luonnon armoille. Siellä hänen täytyy pärjätä ilman vettä ja lämpöä toisten nuorten kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
Luontoretkellä: Pariuskollisia eläimiä
Mikä on Norjan pariuskollisin eläin? Yksiavioisuus on luonnossa harvinaista, mutta toki sitäkin ilmenee. Eläinmaailmassakin vaihdetaan puolisoa ja pidetään useita samanaikaisia kumppaneita. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kummeli (7)
Kausi 5. 5/6. TV-johtaja ohjaamossa, Myrkyttäjä muijan myrkytys, Kouhia palkka-asiat, Veljekset Kinnula ei tartte auttaa ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Latela
Kausi 5, 3/10. Väsymys ja kiire painavat Huttusta Taunus-projektissa. Usko auton ajoissa valmistumiseen joutuu koetukselle, kun aikaa on enää viikko, ja paljon on tekemättä. Samaan aikaan moottoripyöräprojekti lähenee loppuaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi Päivä
Jakso 548: Rakkaus roihuaa. Reino paljastaa Kristalle uuden puolen itsestään. Osku sytyttää roihun. Tero yrittää vaikeuttaa Otson työnhakua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi Päivä
Jakso 549: Sinnikkyyttä. Krista ja Reino päätyvät lapsenvahdeiksi. Marikalla on turbovaihde päällä. Otson työnhaussa ovat ratkaisun hetket käsillä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Hermanni Hiiri, Kerkko Kukko, Isot koneet, Emmi ja Kuru, Karvakuonot ja Susikurun seikkailu sekä Ritari Mikke. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jalkapallon EM U19: FIN - NOR
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Suomi - Norja. Selostus Matti Härkönen. Seinäjoki. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD
Vihainen marsu
Antti Heikki Pesosen lyhytelokuvassa kohmeessa oleva nuorimies viettää 23-vuotissyntymäpäiväänsä äitinsä kanssa. N: Paavo Kinnunen, Outi Mäenpää. T: Helsinki-Filmi Oy, 2016. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Villi kortti
Villin kortin kauden päätösjaksossa viikon tärkeimmät urheilutapahtumat paketoivat Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Kalle Palander ja Jenni Poikelus. Illan vieraana Viivi Pumpanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Latela
Kausi 5, 4/10. Pitkän taistelun jälkeen Taunukseen saadaan onnistuneesti asennettua etuakselisto ja moottori. Projektin loppusuora alkaa jo häämöttää, kun uusi maalikin kiiltää auton pinnassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
4/10. Mathilde käy tarkastuksessa epätavallisen komealla gynekologilla. Ingrin appivanhemmat tulevat tervehdyskäynnille. Mathilde haluaa takaisin deittailemaan ja tekee profiilin Tinderiin. Ingrin vauvalla, Henrikillä on paha nukahtamisongelma. Anoppi ottaa ohjat ja tekee perunamykyjä, joista pitäisi olla apua. Mathilde saa tärpin Tinderissä ja lähtee deiteille entisen Paradise Hotel -hunkin kanssa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 7/20. Tuplatreffit. Fiona hermoilee kovasti ensitreffejä uuden ihastuksensa kanssa. Tilannetta varmaan helpottaisi, jos mukaan saadaan ystäviä esiliinaksi. Dakota suostuu oitis, mutta mukaan änkeää muuan toinenkin. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 8/20. Se juukelin joululaulu. Jostain syystä Will ei ole koskaan piitannut joulusta. Tunnelmaa latistaa entisestään sekin, että hänen kiistanalaiseksi muuttunut joululaulunsa raikaa joka tuutista. Onko mitään tehtävissä? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Bates Motel (16)
Kausi 3, 4/10. Särkymätön. Norma ja Emma lähtevät päiväksi tuulettumaan kaukana motellista. Romerolla on käsissään parikin kimuranttia kuolemantapausta. Caleb ja Dylan saavat selville vanhan salaisuuden. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Uutisikkuna