Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Näin Norjassa
Ambulanssivene. Norjan rikkonaisella rannikolla voi ambulanssiveneen nopea saapuminen pelastaa ihmishengen. Aluksia on nykyään käytössä 26, ja ne ovat koko ajan lähtövalmiudessa, säässä kuin säässä. HD Äänitekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 8/48. Ihmisten pahuus. Tess ja Charlie haastattelevat uusia hoitajaehdokkaita. Dixieen kohdistuvat uhkailut pahenevat. Curtisin pinna on kireällä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Holby Cityn sairaala
Jälleen kuvioissa. Ricin itseluottamus leikkaussalissa horjuu, kun hänen vastuullaan on jälleen erään nuoren miehen henki. Pystyykö hän ottamaan tilanteen haltuun? Jason tulee sairaalaan töihin. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kätilömies
3/6. Neiti sellisanteri. Naisvangin oleskelu synnytysosastolla kiristää kätilöiden ja poliisin välejä. Matthew toimii ammattietiikan mukaan, mitä kaikki eivät tee. Millainen on mustasukkaisen miehen kosto? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Kätilömies (7)
4/6. Julkkismamma. Paparazzien piirittämä nainen haluaa synnyttää huomaamattomasti. Juttu kuitenkin vuotaa sosiaaliseen mediaan ja keltainen lehdistö on haukkana paikalla. Kuinka pitää korppikotkat loitolla? (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Perhe, joka riskeerasi kaiken
2/3. Mottin perhe palaa Tanskaan tapaamaan sukulaisiaan ja ystäviään viimeisen kerran ennen lopullista muuttoa. Tanskalainen Glenn päättää muuttaa perheensä kanssa Nicaraguan viidakkoon yhteiskunnan romahduksen pelossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kohteessa: Ilmiömäinen Pariisi
Muodin ja tyylikkyyden maassa matkaileva Jonathan tapaa pariisilaisen mallitoimiston väkeä ja yrittää bongata kadulta seuraavan huippumallin. Vampyyrimuseo pursuaa omituisia esineitä, mutta ovi avautuu vain valituille. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Pakoon helppoa elämää
26-vuotiaalla Villadsilla on mukava työ ja asunto, mutta hän kaipaa seikkailua ja päättää muuttaa talveksi vanhaan asuntolaivaan luonnon armoille. Siellä hänen täytyy pärjätä ilman vettä ja lämpöä toisten nuorten kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
Luontoretkellä: Pariuskollisia eläimiä
Mikä on Norjan pariuskollisin eläin? Yksiavioisuus on luonnossa harvinaista, mutta toki sitäkin ilmenee. Eläinmaailmassakin vaihdetaan puolisoa ja pidetään useita samanaikaisia kumppaneita. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kummeli (7)
Kausi 5. 5/6. TV-johtaja ohjaamossa, Myrkyttäjä muijan myrkytys, Kouhia palkka-asiat, Veljekset Kinnula ei tartte auttaa ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Latela
Kausi 5, 3/10. Väsymys ja kiire painavat Huttusta Taunus-projektissa. Usko auton ajoissa valmistumiseen joutuu koetukselle, kun aikaa on enää viikko, ja paljon on tekemättä. Samaan aikaan moottoripyöräprojekti lähenee loppuaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi Päivä
Jakso 548: Rakkaus roihuaa. Reino paljastaa Kristalle uuden puolen itsestään. Osku sytyttää roihun. Tero yrittää vaikeuttaa Otson työnhakua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi Päivä
Jakso 549: Sinnikkyyttä. Krista ja Reino päätyvät lapsenvahdeiksi. Marikalla on turbovaihde päällä. Otson työnhaussa ovat ratkaisun hetket käsillä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Hermanni Hiiri, Kerkko Kukko, Isot koneet, Emmi ja Kuru, Karvakuonot ja Susikurun seikkailu sekä Ritari Mikke. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jalkapallon EM U19: FIN - NOR
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Suomi - Norja. Selostus Matti Härkönen. Seinäjoki. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD
Vihainen marsu
Antti Heikki Pesosen lyhytelokuvassa kohmeessa oleva nuorimies viettää 23-vuotissyntymäpäiväänsä äitinsä kanssa. N: Paavo Kinnunen, Outi Mäenpää. T: Helsinki-Filmi Oy, 2016. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Villi kortti
Villin kortin kauden päätösjaksossa viikon tärkeimmät urheilutapahtumat paketoivat Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Kalle Palander ja Jenni Poikelus. Illan vieraana Viivi Pumpanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Latela
Kausi 5, 4/10. Pitkän taistelun jälkeen Taunukseen saadaan onnistuneesti asennettua etuakselisto ja moottori. Projektin loppusuora alkaa jo häämöttää, kun uusi maalikin kiiltää auton pinnassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
4/10. Mathilde käy tarkastuksessa epätavallisen komealla gynekologilla. Ingrin appivanhemmat tulevat tervehdyskäynnille. Mathilde haluaa takaisin deittailemaan ja tekee profiilin Tinderiin. Ingrin vauvalla, Henrikillä on paha nukahtamisongelma. Anoppi ottaa ohjat ja tekee perunamykyjä, joista pitäisi olla apua. Mathilde saa tärpin Tinderissä ja lähtee deiteille entisen Paradise Hotel -hunkin kanssa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 7/20. Tuplatreffit. Fiona hermoilee kovasti ensitreffejä uuden ihastuksensa kanssa. Tilannetta varmaan helpottaisi, jos mukaan saadaan ystäviä esiliinaksi. Dakota suostuu oitis, mutta mukaan änkeää muuan toinenkin. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 8/20. Se juukelin joululaulu. Jostain syystä Will ei ole koskaan piitannut joulusta. Tunnelmaa latistaa entisestään sekin, että hänen kiistanalaiseksi muuttunut joululaulunsa raikaa joka tuutista. Onko mitään tehtävissä? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Bates Motel (16)
Kausi 3, 4/10. Särkymätön. Norma ja Emma lähtevät päiväksi tuulettumaan kaukana motellista. Romerolla on käsissään parikin kimuranttia kuolemantapausta. Caleb ja Dylan saavat selville vanhan salaisuuden. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Uutisikkuna