Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Frans ja eläinystävät, Stella ja Sami, Kaapo ja Late, Muru sekä Jetron matkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 7/48. Takaisin alkuun. Adamin holtiton käytös aiheuttaa potilaalle vaaratilanteen. Absilla on viimeinen työvuoro. Curtis varoittaa Jeffiä, ja pyytää häntä katsomaan Dixien perään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Suomen Vahvin: Naisten kilpailu
Suomen Vahvin nainen -kilpailu. Toimittaja Lauri Kottonen. Lahti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Do Not Resist
Amerikkalaisen asepakkomielteen taudinkuvitus Do Not Resist valottaa jenkkipoliisien pakkokeinojen ja väkivallan käyttämisen kehitystä yhä sotilaallisempaan suuntaan. Esitetty Docventuresissa syksyllä 2017. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Stalkkeri
1/2. Yksinhuoltajaäiti Elina ihastuu kaupungilla tapaamaansa arkkitehtiin. Aluksi suhde vaikuttaa hyvältä, mutta vähitellen miehen käytös alkaa muuttua oudoksi, ja Elinalle alkaa tapahtua kummallisia asioita niin töissä kuin kotonakin. (2012) (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Latela
Kausi 5, 3/10. Väsymys ja kiire painavat Huttusta Taunus-projektissa. Usko auton ajoissa valmistumiseen joutuu koetukselle, kun aikaa on enää viikko, ja paljon on tekemättä. Samaan aikaan moottoripyöräprojekti lähenee loppuaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
3/10. Ingri tutustuu vauvaryhmään, jossa pohditaan parabeenejä ja luomututteja. Mathilde liittyy jengiin ja tuo mukanaan vaihtoehtoisen todellisuuskäsityksen. Ingri yrittää myös innostaa äitiään lastenhoidossa, ilman suurempaa menestystä. Mathilde hakee uusia haasteita ja ilmoittautuu työnhakijaksi. Häntä kiinnostaa puistonvartijan homma kaukana pohjoisessa, luonnonsuojelualueella. Ingri kärsii rintojen pakkautumisesta ja joutuu hakemaan vaivaan apua. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 5/20. Raastuvassa tavataan. Willin ex-tyttöystävä syyttää miestä huijauksesta. Will on muka ominut kaiken kunnian yhdessä kirjoitetusta hitistä. Väite on tuulesta temmattu, joten Will pyytää Fionalta apua pehmittämään Stacya. Vaan kuinka sitten käykään... HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy
Kausi 2, 6/20. Teatteritapaus. Marcusin koulussa näytellään kohtauksia Shakespearen klassikkonäytelmistä. Marcus on innoissaan, kun opettaja antaa hänelle huippuroolin Romeona. Ilmassa taitaa olla myös pientä ihastuksenpoikasta. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Bates Motel (16)
Kausi 3, 3/10. Altis vaikutteille. Normanin ja Emman suhde muuttuu yhä läheisemmäksi. Miten Norma suhtautuu asiaan? Seriffi käy kyselemässä Normanilta arkoja asioita. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Uutisikkuna