Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 17.7.
Onnea, Ossi ja Ossian!
Kuiske
Krokotiili puussa. Apinanpoikasilla ei ole mitään hauskaa tekemistä, joten Kuiske lähtee auttamaan. Mukaansa hän pyytää Karia, joka tunnetusti osaa pitää hauskaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kotkaperhe
Ahdasta! Kotkanpoikasia hieman kiukuttaa. Pesä on käynyt kahdelle ahtaaksi, ja ruoasta ja tilasta kinataan jatkuvasti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Tilda ja hänen ystävänsä
Tildalla ei ole häntää. Ystävät huomaavat, että Tildalla ei ole häntää. Yhteistuumin tämä asia päätetään korjata. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Killen kimppakyyti
Killen vuoren kokoinen virhe. Kille innostuu kehittämään vaunulle lisätehoja mutta varomaton ajelu vuoren rinteellä saa kohtalokkaan käänteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Keppihevostalli
Sairaustapaus. Jekku on houkutellut Santun jekkuilemaan kanssaan. Mutta sitten sattuu onnettomuus. Onneksi paikalle saadaan eläinlääkäri! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Pusse
Hyppivää syntymäpäivää! On Uman syntymäpäivä ja Mian on vaikea keksiä, mitä hän veisi ystävälleen lahjaksi. Onneksi Pusse auttaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Askarrellaan
Vilja askartelee Siirin suunnitteleman lankatytön. Askarteluohjeet löytyvät yle.fi/lapset -sivustolta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Vekarat!
Hirmuinen Sarveinen. Sasun pahaksi onneksi opettaja on tulossa kylään hänen kotiinsa. Sasua vierailu jännittää, mutta onko opettaja sittenkään ihan sellainen kuin Sasu kuvittelee? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Urheiluhullut
Leijalautailu. Tero sairastuu flunssaan ja lähettää isänsä tekemään juttua hänelle aivan oudosta vesiurheilulajista eli leijalautailusta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Merten syvyyksissä
Sarja jatkuu uusilla seikailuilla. Suunta tähdissä. Meren tutkimusmatkailijaperhe yrittää estää mereen pudonneen satelliitin polttoainetta saastuttamasta vesiensuojelualuetta. Joku toinenkin on kiinnostunut asiasta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Näin Norjassa
Jærenin rannikolla. Jærenin pitkä rannikko kuhisee elämää, lintuharrastajien ja koiranulkoiluttajien lisäksi siellä on oikea surffausparatiisi. HD Äänitekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 6/48. Haavoitettu sielu. Abs yrittää selviytyä ystävänsä kuolemasta. Entinen johtaja palaa taas kuvioihin, mikä saa osaston hämilleen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Holby Cityn sairaala
Täydellinen elämä. Essie auttaa epätoivoista potilasta, mutta asettaa samalla itsensä vaaraan. Serenan päivään mahtuu stressiä, sillä Jason joutuu vaikeuksiin. Uusi, nuori lääkäri aloittaa Darwinilla. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Kätilömies (7)
(The Delivery Man) 1/6. Ne nuoret. Elämäntarkoitusta etsivä ex-poliisi Matthew on nyt suuren synnytyssairaalan ainoa miespuolinen kätilö. Hän on osaston kummajainen sekä sukupuolensa että supliikkinsa vuoksi. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kätilömies
2/6. Tuplaonni. Synnytysosastolla eräs tuleva isä huseeraa kahdessa synnytyshuoneessa. Mistä mahtaa olla kysymys? Matthew potee tunnontuskia ja saa pian muitakin murheita. Olisiko kannattanut pitää mölyt mahassa? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Linen mukana maailman ympäri
5/6. Tänään vuorossa on Etelä-Amerikka. Line yöpyy Perun viidakossa, jossa häntä huolestuttavat erilaiset vaaralliset eläimet. Boliviassa hän haastaa itsensä painimalla ja pyöräilemällä Kuoleman tiellä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Linen mukana maailman ympäri
6/6. Line suuntaa Afrikan mantereelle. Malawissa hän kokeilee afrikkalaisnaisen elämää, ja Tansaniassa hän tutustuu tv-tähteen ja pääsee näyttelemään tv:n saippuaoopperassa. Miltä kotiinpaluu Norjaan tuntuu? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Luontoretkellä: Teno on paras lohijoki
Norjan ja Suomen rajajoki on tunnettu harrastajakalastajien keskuudessa parhaana lohijokena, mutta liikakalastus uhkaa lohikantaa. Viranomaiset ovat eri mieltä siitä, miten jokea ja sen lohikantaa pitäisi suojella. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Lofoottien kalamestari
5/10. Lofooteilla myrskyää, mutta se ei pysäytä kilpailijoita. Heidän täytyy etsiä pinnan alta herkkuja, joista valmistetaan tarjottavia paikallisille. Norjalaiset aloittelijat kilpailevat merellisissä lajeissa. HD Äänitekstitys: suomi.
Kummeli
Kausi 5. 3/6. Leirivälineiden arvonta, Puukon veljesten sota Roiskon veljesten kanssa, Kyylä auton parkkeeraus, Satu ja Tuija ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Latela
Uusi kausi alkaa. 1/10. Kesä on aluillaan, kun Huttunen aloittaa vanhan Ford Taunus -autonsa kunnostamisen Taunusten kokoontumisajoa varten. Harhala ja Valkama puolestaan päättävät rakentaa omat supermotopyörät. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi Päivä
Jakso 544: Tähtitaivaan alla. Hiltunen kertoo Minnalle salaisuutensa. Otson ahvenfilee pelastaa Laurin. Eppu tajuaa Iriksen juonen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi Päivä
Jakso 545: Oikotien kautta. Marika keksii paranemiskeinon. Asko lähestyy Minnaa tekosyyn varjolla. Krista ja Reino päätyvät jälleen mittelöön. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Veeran, Auran ja Tiituksen kanssa ohjelmat Siiri ja Krokotiili, Hauskan metsästäjät, Maailman satuja, Kati ja Töppö, Kuinka vanha olen, Maltti ja Valtti sekä Tie tähtiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 6/48. Haavoitettu sielu. Abs yrittää selviytyä ystävänsä kuolemasta. Entinen johtaja palaa taas kuvioihin, mikä saa osaston hämilleen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Line ja matka kehoihin
Line tutustuu naisvartalon kauneuteen sen kaikissa muodoissa. Pohditaan, millainen on oikea naisvartalo, ja Line etsii sisäistä kehoaktivistiaan. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Satuhäät
Vuosikymmenet uinunut rakkauden taimi puhkeaa kukkaan, kun toistensa ensirakkaudet, Essi Pulkkinen ja Ari Kalliokoski vihitään Virroilla. Edes kuokkavieraiden ilmestyminen ei pilaa juhlaa, josta ei tunteita puutu. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jalkapallon EM U19: FRA - UKR
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Ranska - Ukraina. Selostus Matti Härkönen. Vaasa. HD
Latela
Kausi 5, 2/10. Taunuksen kunnostamisprojekti leviää suunniteltua suuremmaksi. Samaan aikaan päivät alkavat loppua, kun kokoontumisajo lähenee. Riku aloittaa uuden projektin kaivamalla esiin vanhan Volvonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
2/10. Uusina äiteinä Ingrin ja Mathilden on kuunneltava terveydenhoitajan opastusta siitä huolimatta, että neuvot vaikuttavat omituisilta. Ingrillä on vaikeuksia äidinmaidon tuottamisessa ja hän joutuu turvautumaan vanhan kansan viisauksiin. Mathilde paljastaa uutisen vastasaapuneesta maailmankansalaisesta tämän isälle. Mathilde ja Ingri osallistuvat vauvalaulantaan - eri tuloksin. Mathilde sopii lapsensa isän kanssa siitä miten edetään. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy
Kausi 2, 3/20. Halloweenhulinat. Will on parantumaton juhlaihminen ja hän pistää pystyyn perinteiset kekkerit Halloweenin kunniaksi. Fiona ja Marcus ovat tietysti myös kutsuvieraslistalla. Käy ilmi, ettei juuri tämä juhlapäivä ole kaikille mieleen. Onko siihen jokin erityinen syy? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
About a Boy (7)
Kausi 2, 4/20. Huonoa seuraa. Marcus viettää puuhakasta päivää rehtorin kansliassa. Hän kohtaa yllättäen unelmiensa tytön, jolla tuntuu olevan poikaan huono vaikutus. Fiona huolestuu kun poika käyttäytyy äkkiä perin oudosti. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Bates Motel (16)
Kausi 3, 2/10. Arcanum Club. Uuden vuokralaisen Annikan katoaminen motellista kummastuttaa, ja Norma ottaa selvää, mikä naisen työpaikka olikaan laatuaan. Dylan ja Caleb törmäävät uuteen naapuriin. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
Uutisikkuna