Yle TV2
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle TV2

torstai 18.1.
Uutisikkuna
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 18.1.
Onnea, Laura!
Jääkarhu Otto
Disko. Karhulaakson puistossa järjestetään iltapäivädisko. Unto ja Oili pyytävät Ottoa mukaan tanssimaan, mutta Otto ei osaa tanssia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Mimmit
Tänä iltan. Lastenmusiikkia tarttuvalla karjalaisella svengillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Stella ja Sami
Luolalapset. Ulkona on ukkonen, ja Retu pelästyy jyrinää. Sami löytää aran koiran kellarista, ja Stella päättää aloittaa kellarissa hauskan luolaleikin. Mutta keitä ovat Muu ja Moo? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Lumipupu. On talviaamu. Niityllä on valtavasti lunta. Iso Pupu lähtee etsimään ruokaa ja Pikku Pupu jää yksin. Mitä ihmettä voi tehdä, kun kaikki on hautautuneena lumeen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Laura
Laura oppii ajamaan pyörällä. Laura on toivonut polkupyörää jo pitkään ja saa sellaisen vanhemmiltaan yllätyslahjaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Fluugalaiset
Tehtävä: Maalaus. Tyttöihmeinen pyörittää pitkää tikkua värillisissä ympyröissä ja liikuttelee sitä paperilla. Tuloksena on hieno kuva. Fluugalaiset selvittävät, mistä kummasta on kysymys. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Maikki ja pelottava Pontso
Autiomaan aarre. / Auringonnousu Maikkimaassa. / Puuttuva pusero. Kanadalainen piirrosanimaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Pertti ja Purtti (7)
Lupa sikailla. Purtti katselee vakoojaelokuvia ja päättää itsekin ryhtyä salaiseksi agentiksi. Veera ja Erik yllyttävät possuveljeksiä epäilemään toisiaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Tero hoitaa (7)
Näytelmä. Koulussa aletaan harjoitella näytelmää. Tero saa erittäin epämiellyttävän osan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Näin Norjassa
Arendalissa oli aikoinaan Norjan ainoa perhospuisto. Paratiisissa kuuluu olla käärme, ja niin oli täälläkin. Kävijät pääsivätkin tutustumaan läheisesti hyönteismaailmaan. Puisto suljettiin vuonna 2011. Äänitekstitys: suomi.
Holby Cityn sairaala
Kausi 19, 40/64. Nuku hyvin. Jac ja Fran järkyttyvät, kun menneisyydestä tuttu henkilö tuodaan osastolle. Raf epäröi näyttää Essielle tunteitaan. Donna kohtaa vanhan koulutoverinsa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kohteessa: Malesia
Kuala Lumpurissa Jonathan saa treffivinkkejä Kaakkois-Aasian parhaalta parisuhdeasiantuntijalta, lähtee oudolle kaupunkikierrokselle ja oppii, millainen deittipalvelu perustuu kenkien valintaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kioski Show
Tällä kertaa auton kyytiin nousi Arman Alizad, joka kertoi, että huumori on ollut aina hänen tapansa selviytyä. Armanin äiti menehtyi noin kymmenen vuotta sitten, ja kuoleman käsittelyssä Armania auttoi huumori. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Downshiftaajat (12)
Kausi 2, 3/10. Messukuokkavieraat. Silmukka kiristyy Tommin ympärillä ja Oliviaa hämätäkseen hän nousee yrittäjämessujen päälavalle. Aaro nauttii isyydestä ja Pialle paljastuu karmea totuus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Naissotilaat
3/9. Pelko. Kokelaat palaavat Niinisaloon aiheuttaen pelkoa alokkaissa. Edessä on myös polttotaistelurata, jossa Piritalla on vaikeuksia selviytyä eräästä rastista. Moona ja Jenni saavat yllättävän tehtävän. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Uusi päivä
Jakso 719: Outoja yövieraita. Ronin hämäräkaupat saavat jatkoa. Elina tutustuu Niklaksen B-suunnitelmaan. Kaisla kehittää opettajien arvostelumittarin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Taitoluistelun EM: Naisten lyhytohjelma
Kooste naisten lyhytohjelmasta. Moskova, Venäjä. Selostus Anuliisa Uotila. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
Ampumahiihdon MC: Naisten pikamatka
Naisten pikamatka. Selostus Johannes Oikarinen. Anterselva, Italia. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
Taitoluistelun EM: Naisten lyhytohjelma
Kooste naisten lyhytohjelmasta. Moskova, Venäjä. Selostus Anuliisa Uotila. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Pikkuli, Maapallottelua, Pusse, Sanasieppari, Mohvelit, Isot koneet ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Lentomäen MM
Karsintakilpailu. Oberstdorf, Saksa. Selostus Mikko Hannula. HD
Urheilu-Suomi
Osa 10/10: Kenelle urheilu kuuluu. Urheiluliike syntyi herrakerhon puuhailusta. Lumilautailun kaltaiset uudet lajit ovat osa urheilun laajenevaa kehää. Kenen ehdoilla urheillaan? Miksi urheilu on tärkeää? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Suomen Urheilugaala 2018
Suomen Urheilugaala 2018, gaalassa palkitaan viime vuoden parhaimmat suomalaisurheilijat ja muut urheiluelämän vaikuttajat. Helsinki. HD
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Donna
2/10, Uutta putkeen. Donna kokeilee Tinderiä, ja Donnan taloon muuttaa kaksi uutta asukasta. N: Alina Tomnikov, Essi Hellén, Miina Penttinen, Rami Rusinen, Hannes Suominen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
Hard Sun (K16)
2/6. Huippusalaisia tietoja nähnyt Hicks joutuu koville. Hän on valmis mihin vain pelastaakseen perheensä, mutta ilman Renkon kyynistä otetta peli voisi olla menetetty. Hard Sunin ennustus uppoaa otolliseen maaperään. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
Taitoluistelun EM: Parien vapaaohjelma
Kooste parien vapaaohjelmasta. Moskova, Venäjä. Selostus Anuliisa Uotila. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
Syke
Kausi 2. 10/10. Joulumaa. Lenitan tytär on löydetty kadulta kouristelemasta ja tuodaan sairaalaan hoitoon. Osastolla vietetään myös joulujuhlia, vaikka ulkona on kevät kauneimmillaan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 16.1.2018. Vieraana: Annette Bening, Rachel Brosnahan, Royal Blood. HD Äänitekstitys: suomi.
The Leftovers (K16)
Kausi 1, 5/10. Gladys. Laurien päättäväisyys joutuu koetukselle raa'an rikoksen seurauksena. Kevinin yritykset ylläpitää Mapletonin rauhaa jättävät toivomisen varaa, ja hän kieltäytyy ulkopuolisesta avusta. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
Uutisikkunas