Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Kalevan kisat
Ensimmäinen kilpailupäivä. Selostus Jussi Eskola ja Kimmo Porttila. Jyväskylä. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
Jalkapallon EM U19: TUR - FRA
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Turkki - Ranska. Selostus Matti Härkönen. Vaasa. HD
Latela
Kausi 5, 5/10. Taunusten kokoontumisajo on koittamassa, mutta autossa ilmenee vika viime hetkellä. Huttunen vaipuu epätoivoon ja on valmis heittämään hanskat tiskiin, vaikka auto on lähes valmis. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk
5/10. Mathilde ja Ingri lähtevät vauvauinnille Stine autonkuljettajanaan. Automatka saa Henrik-vauvan nukahtamaan, Ingrin suureksi iloksi. Mats ja Mathilde vievät suhteensa uudelle tasolle. Ingrin ja Stinen ystävyys syvenee, Mathilden epätoivoksi. Ingrin on käytävä sosiaaliviranomaisen luona. Se ei osoittaudu kovin helpoksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
About a Boy (7)
Kausi 2, 9/20. Poikien merkkipäivä. Juhlistaakseen ystävyytensä vuosipäivää Marcus pyytää Willin seurakseen festareille. Onkohan pojalla juhlapaikan valintaan jokin taka-ajatus? Will ainakin luulee tietävänsä vastauksen. Fionalla on vatsassa perhosia. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 10/20. Aikuistumisriitti. Andy on saanut kutsun kuuluisan musiikkimiehen pojan bar mitzvaan ja Will änkeää mukaan kuokkimaan. Hänellä on oma lehmä ojassa. Fionalla on iltamenoa ja Marcus on niin iso poika, että uskaltaa jo jäädä yksin kotiin. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Bates Motel (16)
Kausi 3, 5/10. Diili. Norma huomaa olevansa kerrankin niskan päällä, ainakin hetkellisesti, mutta miten edetä asiassa? Onko Dylanin kuulemalla salaisuudella seurauksia? Calebille tehdään yllättävä tarjous. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Uutisikkuna