Yle TV2
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle TV2

lauantai 20.1.
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 20.1.
Onnea, Sebastian!
Tiketi Tok
Ötökkäaika. Tommi ja Talvikki etsivät ötököitä suurennuslaseineen. He ottavat yhden lemmikikseen ja nimeävät sen Lasseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Olivia
Olivia matkustaa. Olivia on lähdössä elämänsä ensimmäiselle lentomatkalle. / Olivia kansainvälistyy. Olivian koulussa vietetään kansainvälistä päivää. Kukin oppilas saa valita yhden maan, jonka esittelee luokalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Martta puhuu
Martta ja pala kakkua. Eliisa kutsuu Helenan ja Martan synttäreilleen. / Koodinimi "Martta". Martta ja Helena näkevät epäilyttäviä tyyppejä ja kuulevat, että rosvot aikovat iskeä jalokiviliikkeeseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Tilkkupeiton tarinoita
Mehiläinen. Mehiläisen siipi on revennyt. Tilkkupeiton eläimet yrittävät auttaa häntä lentämään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Nelli ja Noora
Lumitouhu. On satanut kunnolla lunta, ja tytöt ovat innoissaan. Kaikki eivät vain ole yhtä innoissaan lumesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Vilkki Ankka
Setäni on pelle. Vilkin setä on ammatiltaan pelle, ja nyt hänellä on siipi maassa, sillä armas Tsusupa on esiintymismatkalla Perussa asti. Taneli osaa onneksi lievittää ikävää tekniikan keinoin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Senja ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Mimosa ja Lennu
Helmi. Mimosa ja Lennu pohtivat Nilville syntymäpäivälahjaa. Kaunis helmi olisi hieno lahja, mutta helmiä on harmillisen hankala löytää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Jetron matkaan
Suuri kuuväittely. Otto haluaa olla ensimmäinen ihminen jonkin kuun pinnalla. Porkkanalla ja Sellerillä on vankat suosikkinsa aurinkokunnan kuista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Näin meillä (7)
Näin rokataan. Luukas ja Klaus ovat lähdössä ensimmäistä kertaa rock-konserttiin. Suunnitelma täytyy pitää visusti salassa Lunalta, jolle musiikki on henki ja elämä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Karvinen
Ihmiskoiran kirous. No mutta, sehän on Karvinen. Laiska ja lihava, raivostuttava ja rakastettava kissamme tulee jälleen elämänfilosofioineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Sohvaset (7)
Pipo päässä pakkasella. Talven ensimmäinen kirpeä pakkaspäivä iskee Sohvastenkin perheeseen, ja eräs saa opettavaisen osuman. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Tenavat (7)
Tyly koulu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kammokatu
Pelon pikaruokala. Kun Luka pääsee töihin Ottoburgeriin, hän saa pian tietoonsa kammottavia asioita sekä pihveissä käytetystä lihasta että Oton suvun salaisesta kastikkeesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 17.1.2018. Vieraina: Kyra Sedgwick, Lena Waithe, Ed Helms, Stefflon Don. HD Äänitekstitys: suomi.
Naissotilaat
3/9. Pelko. Kokelaat palaavat Niinisaloon aiheuttaen pelkoa alokkaissa. Edessä on myös polttotaistelurata, jossa Piritalla on vaikeuksia selviytyä eräästä rastista. Moona ja Jenni saavat yllättävän tehtävän. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Pääpeli: Roope Tonteri - vaiettu totuus
Lumilautailun imago pursuaa hyvää fiilistä ja rentoa meininkiä. Lajin vaietumpi puoli taas on rakaa kilpailua sponsorisopimuksista ja Roope Tonterin tapauksessa taistelua ahtaanpaikankammoa vastaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Hiihdon Suomen Cup : Naisten viesti
Hiihdon Suomen Cup, naisten viesti 3 x 5 km (p). Selostus Jussi Eskola. Vöyri. HD
Hiihdon Suomen Cup : Miesten viesti
Hiihdon Suomen Cup, miesten viesti 3 x 7,5 km (p). Selostus Jussi Eskola. Vöyri. HD
Ampumahiihdon MC: Naisten takaa-ajokilpailu
Naisten takaa-ajokilpailu. Selostus Johannes Oikarinen. Anterselva, Italia. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
Taitoluistelun EM: Jäätanssin vapaatanssi
Kooste jäätanssin vapaatanssista. Moskova, Venäjä. Selostus Anuliisa Uotila. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
Ampumahiihdon MC: Miesten takaa-ajokilpailu
Miesten takaa-ajokilpailu. Selostus Johannes Oikarinen. Anterselva, Italia. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
Pikaluistelun MC
Pikaluistelun maailmancup. Erfurt, Saksa. Selostus Christer Sarlin. HD
Lentomäen MM
3. ja 4. kierros. Oberstdorf, Saksa. Selostus Mikko Hannula. HD
Taitoluistelun EM: Naisten vapaaohjelma
Kooste naisten vapaaohjelmasta. Moskova, Venäjä. Selostus Anuliisa Uotila. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
Donna
2/10. Uutta putkeen. Donna kokeilee Tinderiä, ja Donnan taloon muuttaa kaksi uutta asukasta. N: Alina Tomnikov, Essi Hellén, Miina Penttinen, Rami Rusinen, Hannes Suominen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Vuohia tuijottavat miehet
(The Men Who Stare at Goats, USA 2009) Komediassa reportteri alkaa tutkia USA:n armeijan erittäin salaista psyykkistä yksikköä. O: Grant Heslov. N: George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey ja vuohi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 18.1.2018. Musiikista vastaa Reggie Wattsin vetämä house band. Vieraina: Michael Peña, O'Shea Jackson Jr. HD Äänitekstitys: suomi.
Mr. Robot (16)
Kausi 3, 6/10. Kill-Pr0cess.inc. Elliot naputtaa kuumeisesti ja on hyvin lähellä onnistumista. Saako hän sittenkin pysäytettyä kakkosvaiheen? Mitä Angelalle tapahtui pienenä? Darlene kuulee kunniansa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Uutisikkuna