Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 23.7.
Onnea, Olga ja Oili!
Metkat Mesiläiset
Tohtori Sampo. Sampo päätyy tuuraamaan tohtori Koppista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Niksi-Nella
Nellan veneilyniksit. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Unelmajuttu
6-vuotias Simon leikkii pikkueläimillä ja haaveilee pääsevänsä Afrikkaan katsomaan oikeita safarin kirahveja ja elefantteja. Käsikirjoitus ja ohjaus Paola Dadda. HD
Tinga Tinga -tarinat
Miksi kameleontti vaihtaa väriä? Kameleontti on surullinen, koska se ei osaa Tinga-temppuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Astroset
Kuka sammutti valot? Komeetta ja Heili innostuvat uudesta tietokonepelistä niin, etteivät malta nukkua. Unettoman yön jälkeinen päivä sujuu jokseenkin hämärissä tunnelmissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Puutarhan tonttu
Osa 11/15. Kasveja moneen tarkoitukseen. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Kasveja kasvatetaan moneen tarkoitukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Pingu
Itsepäinen kulkupeli. Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
Ryhmä Hau
Kausi 3 / Pennut pelastavat robottidinon. Robottidinosaurus joutuu harhateille, ja Ryhmä Hau lähtee perään. / Jännälahden filmijuhlat. Jännälahdessa järjestetään filmijuhlat, ja pennutkin ryhtyvät elokuvan tekoon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Lassie
Vastalääke. Rouva Leetä puree myrkkyhämähäkki kaupan takahuoneessa. Sonjalle ja Henrille tulee kiire saada vastalääke ajoissa perille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Näin Norjassa
Kesälaitumilla. Kun Vestlandetin tuntureilla kevät muuttuu kesäksi, pääsevät uuhet ja kilit maistamaan tuoretta ruohoa ikiaikaisilla kesälaitumilla. HD Äänitekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 10/48. Tekojemme vaikutukset. Toby ja Ruth yrittävät todistaa osaamistaan Jordanille. Kumpi on kuitenkin vakuuttavampi? Jessica saa yllättäviä uutisia. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Holby Cityn sairaala
Pieni tammenterho. Tärkeällä hetkellä Guyn vanhat haavat aukeavat. Rafilta loppuu kärsivällisyys. Fletchin on opittava elämään Mikeyn haastavan käyttäytymisen kanssa. Onko Ricillä sittenkään ystäviä osastolla? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kätilömies (7)
5/6. Löytölapsi. Sairaalan alueelta löytyy hylätty vastasyntynyt. Hentomieliset kätilöt Matthew etunenässä koettavat selvittää äidin henkilöllisyyden, ennen kuin kasvoton virkavalta puuttuu asiaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kätilömies (7)
6/6. Pitkäkyntinen. Kuka ratsasi synnytysosaston lääkevaraston ja varasti purkkitolkulla tuhteja mömmöjä? Epäillyn kiinnisaamiseksi poliisi penkoo henkilökunnan taustoja, ja yhtä sun toista pientä nousee pintaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Avoimena: Alberte on luuseri
1/4. Parikymppinen Alberte on yrittänyt siirtää taka-alalle koulussa kohtaamaansa väkivaltaista kiusaamista. Nykyään hän ymmärtää, että suuri osa hänen ongelmistaan juontaa juurensa kiusaamisesta. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Avoimena: Ditte hukkuu valheisiin
2/4. Parikymppinen Ditte tekee kaikkensa vaikuttaakseen onnelliselta, kauniilta ja älykkäältä. Teatterilla on hintansa, ja sisällään hän kantaa suurta pahan olon salaisuutta, joka on nyt tarkoitus tuoda päivänvaloon. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Syytettynä isät
Jesper Simonsenia epäiltiin väärin perustein lapsensa hyväksikäytöstä erotilanteessa, eikä hän saanut tavata poikaansa. Tilanne ei ole tavaton erotapauksissa. Minkälaisia seurauksia syytöksillä on perheenjäsenille? HD Äänitekstitys: suomi.
Kummeli
Kausi 6. 1/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Maija Vilkkumaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Latela
Kausi 5, 5/10. Taunusten kokoontumisajo on koittamassa, mutta autossa ilmenee vika viime hetkellä. Huttunen vaipuu epätoivoon ja on valmis heittämään hanskat tiskiin, vaikka auto on lähes valmis. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi Päivä
Jakso 552: Puhtain asein. Otso voittaa Teron. Tomi pääsee tavoitteeseensa olemalla rehellinen. Asko pyrkii lähentymään Tuijaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi Päivä
Jakso 553: Ketunhäntä kainalossa. Tero lähestyy Otsoa uudella tavalla. Jani löytää kutsumuksensa. Reino kokee epämiellyttävän yllätyksen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
X Games: Minneapolis
Neljännen kisapäivän tapahtumia. Minneapolis, Yhdysvallat. Selostus Sami Saarenpää. HD
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Poppelikumpu, Taitoset, Nipa ja Pete, Pienten muskari, Hilla ja avaruuden Eetu, Katinkontti sekä Kasper ja Liisa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jalkapallon EM U19: ENG - FRA
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Englanti - Ranska. Selostus Matti Härkönen. Seinäjoki. HD
Kummeli (7)
Kausi 3. 1/6. Legendaarista Kummelipelleilyä vuodelta 1993. Lasse, tuolla on yksi homopoika. Matti Näsä tuskailee makkarapaketin kanssa. Silakka koskimelonnan pyörteissä. Lisäksi Harri Marstion harvinainen video. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Luther (K16)
Kausi 4, 1/2. Luther on vetäytynyt yksinäisyyteen. Kun poliisi saapuu tuomaan riipaisevan uutisen, Lutherin on pakko jättää piilopaikkansa ja palata Lontooseen penkomaan sysimustia tapahtumia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Latela
Kausi 5, 6/10. Latelassa aletaan valmistautua ulkomaanmatkaan kahdessa tiimissä. Tavoitteena on päästä autolla Albaniaan. Kuuden tuhannen euron matkakassan pitäisi riittää autoon, sen huoltamiseen ja kohteeseen perille pääsemiseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
6/10. Mathildella on edessään luokkatapaaminen ja hän saa taistella mahtuakseen ennen synnytystä käyttämiinsä vaatteisiin. Ingrin unenpuutteella on seurauksia - hän unohtaa lapsensa kauppaan, eikä kuule palovaroittimen ääntä. Ingri ja Mathilde käyvät päiväkylpylässä rentoutuakseen, mikä ei kyllä Ingriltä onnistu. Tytöt tapaavat reality-julkkiksen. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 11/20. Riimit ristissä. Will saa tilaisuuden esitellä uuden laulunsa itselleen Idalisille, mutta onko se kyllin hyvä miehen mielestä? Marcus tuntee jäävänsä syrjään äidin aloitettua uuden suhteen. Iso ja pieni mies tukevat toisiaan kumpikin tavallaan. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy
Kausi 2, 12/20. Kuuma kitaraopettaja. Will ryhtyy antamaan kitaratunteja nuorille. Erään heistä äiti on varsin viehättynyt lapsensa opettajaan, onko kyse vain ammatillisesta kiinnostuksesta? Fiona huomaa päässeensä piireihin vanhempien keskuudessa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
Bates Motel (K16)
Kausi 3, 6/10. Norma Louise. Elämä White Pine Bayssa on tullut siihen pisteeseen, että Norma haluaisi nostaa taas kytkintä. Mitä se merkitsisi Normanille? Romerolla on ongelmansa, Calebilla omansa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
Uutisikkuna