Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Poppelikumpu, Taitoset, Nipa ja Pete, Katso tarkemmin, Hilla ja avaruuden Eetu, Katinkontti sekä Kasper ja Liisa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 5/48. Totuuden aika. Dixie tuntee kasvavaa syyllisyyttä nuoren tytön onnettomuudesta. Zoe on poissa tolaltaan kuultuaan kokeidensa tulokset. Alice on Curtisin mukana ambulanssivuorossa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Lauri Markkanen - matkalla supertähdeksi vol. 2
Koripalloilija Lauri Markkanen yllätti NBA-maailman tulokaskaudellaan. Millainen oli todellisuus tulokaskauden arjessa, mitä odotuksia suomalaistähdellä on jatkonsa suhteen ja miten Markkasta nyt arvioidaan NBA-piireissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Jalkapallon EM U19: FIN - ITA
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen avausottelu Suomi - Italia. Selostus Matti Härkönen. Vaasa. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD
Latela
Uusi kausi alkaa. 1/10. Kesä on aluillaan, kun Huttunen aloittaa vanhan Ford Taunus -autonsa kunnostamisen Taunusten kokoontumisajoa varten. Harhala ja Valkama puolestaan päättävät rakentaa omat supermotopyörät. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
1/10. Syntyy kaaos, kun Ingrin ja Mathilden vastasyntyneet vauvat vaihtuvat synnytyslaitoksella. Vaikka uutukaisilla äideillä on hyvinkin erilainen näkemys äidinroolista, heillä on myös jotakin yhteistä: he ovat molemmat tahtomattaan yksinhuoltajaäitejä. Kun Mathilden asunnosta on suljettu vesi, Ingri ehdottaa, että Mathilde muuttaa lapsensa kanssa hänen luokseen asumaan. Ja samantien hieman erilainen ystävyys on alkamassa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy
Uusia jaksoja. Kausi 2, 1/20. Vasektomia vinkkelissä? Will palaa San Franciscoon häntä koipien välissä, sillä raha-asiat voisivat olla paremmassa jamassa. Andy kaipaa kipeästi apua ystävältään, Marcus sen sijaan on hankkinut joukon uusia ystäviä. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
About a Boy (7)
Kausi 2, 2/20. Koti kaupan. Will saa hyvää tarkoittavan neuvon pistää kotinsa myyntiin, muuta keinoa ei taida olla näköpiirissä. Viisasta tai ei, mutta Will panostaa enemmän siihen, että Marcus löytää arvoisensa uuden ystävän. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Bates Motel (16)
Kausi 3, 1/10. Kuolema perhepiirissä. Norma on pitänyt poikaansa kuin kukkaa kämmenellä, mutta nyt pojan on aika palata kouluun. Onko vaikeuksia luvassa? Dylan päättää jättää hämärähommat. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Uutisikkuna