Olet sivun alussa

Kanavalista

Yle TV2

Ampumahiihdon MC, N viesti
Ampumahiihdon maailmancup, naisten viesti, Östersund, Ruotsi, selostus Johannes Oikarinen, lajiasiantuntija Kaisa Mäkäräinen. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv.
Nikki rides bikes
Teimme vakavaa tutkimusta Malmin lentoasemalla ja selvitimme mikä on nopein pyörä samalla matkalla. Mukana on kaudelta tutut pyörät, kuten: Sähkömaastopyörä, enduro-pyörä ja gravel-pyörä. Jokereina mukana on maantiepyörä ja monelle tutumman näköinen kauppakassi-pyörä. Mitä veikkaat nopeimmaksi? Tuleeko tästä väittelyä aikaiseksi, kun muuttujina toimii kuskin taidot, radan kunto ja sääolosuhteet? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jopet-show
Kausi 5, 5/8. Pönäkkä viihdeohjelma. Muppet-miehet ja bensa-auto. Amorin nuolet. Marstronautit Rane & Rane avaruusseikkailulla. R: Jope Ruonansuu, Mika Räinä, Jukka Toivonen, Miia Nuutila. O: Marko Talli. (2009) (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. (Ahdistus)
Joanna Lumleyn matkamuistoja
Kausi 1, 1/3. Japanista Venäjälle. Joanna on matkannut tuhansia kilometrejä ja useita viikkoja ympäri maailmaa matkailusarjojen kuvauksissa, mutta kaikki upeat kohokohdat eivät ole mahtuneet aikaisempiin sarjoihin mukaan. Aloitamme jäätyneeltä japanilaiselta Ohotanmereltä ja jatkamme Kiinan ja Mongolian läpi Baikaljärvelle katsomaan hylkeitä. (U) Äänitekstitys: suomi.