Olet sivun alussa

Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Kommandokoulun parhaat
8/8. Koulutus päättyy ja valinnat ovat selvillä. Miehet valmistautuvat loppuparaatiin, jossa palkitaan paras alokas. Kaikkien ajatukset siintävät jo tulevaisuuteen ja elämään ammattisotilaana. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Hulluna moottorikelkkailuun
2/3. Moottorikelkat ovat monelle Pohjois-Ruotsin asukkaalle iso osa elämää. Tage nauttii kelkkailusta luonnossa, Sebastian treenaa hurjia hyppyjä, ja tytöistä on hauskinta päästä hangilla mahdollisimman kovaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Tuhkimotarinoita: Mitä kuuluu, Linda?
Linda 113 cm ja ystävänsä Katriina 131,5 cm ovat kokeneet monenlaista kohtelua. Baarissa miehet haluavat nostella ja Tinderistä seuraa etsivät harrastaa seksiä. Mape Morottajan vieraina ystävysten lisäksi Lindan perhe. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Paloautolla Oslosta Mongoliaan
2/6. Norjalaiset Øystein Bache ja Rune Gokstad osallistuvat hyväntekeväisyysralliin ja lähtevät vanhalla paloautolla Oslosta kohti Mongoliaa. Hurttia huumoria tarvitaan, sillä ongelmia matkalla riittää. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kulutustavaratarkastajat
Norjassa alle 18-vuotias ei saa ostaa parasetamolia sisältävää särkylääkettä. Miksi ei? Ja miten kieltoa valvotaan? Kulutustavaratarkastajat lähettivät nuoret testiostajat asialle. Lisäksi testissä sukset, joita ei tarvitse voidella. Norjalainen kuluttajaohjelma. HD Äänitekstitys: suomi.
Unelmakoti
Kausi 3, 2/8. Erik ja Marie ovat hankkineet yli satavuotiaan unelmatalon Skånesta. Tarkoitus on tehdä taloon pientä pintaremonttia, mutta muuton lähestyessä talosta paljastuu useita yllätyksiä, joihin he eivät ole varautuneet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Stella ja Sami, Katso tarkemmin, Hirviökoulu, Maltti ja Valtti sekä Jetron matkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Hiihdon Suomen Cup: Viestit
Hiihdon Suomen cupin osakilpailu, naisten viesti 3 x 5 km (v) ja miesten 3 x 7,5 km (v). Vantaa. HD
Jalkapallon Italian cup: Supercoppa
Supercoppa Juventus - Milan. Jedda, Saudi-Arabia. Selostus Matti Härkönen. HD
Koukussa (K16)
Kausi 2, osa 5/8. Oskari on ostanut itsensä ulos soluttautumistehtävästään, mutta pääsevätkö poliisit kiinni Roihaan ilman häntä? O: Marja Pyykkö. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (Päihteet)
Mullan alta: Paleface ja Milla Rumi
Palefacena paremmin tunnettu Karri Miettinen ja herkän omintakeista musiikkia työstävä Milla Rumi vaikuttuvat syvästi Helvi Juvosen synkän kauniista elämäntarinasta ja runoista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Our Girl (K12)
Kausi 2, 3/5. Georgie on pelastunut täpärästi. Hän haluaa palata pian kotiin, mutta ensin pitää purkaa tapahtunutta. Saadaanko iskun pääsyyllinen kiinni? Pystyykö Georgie palaamaan arkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (Ahdistus)
Uutiskkuna
Murha unelmalomalla (K12)
1/4. Andrew Bush murhattiin kylmäverisesti lomallaan Espanjassa. Asialla oli slovakialainen ex-tyttöystävä Mayka, joka pakeni murhan jälkeen Andrew'n autolla kotikaupunkiinsa ja ilmoittautui itse poliisille. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (Ahdistus)
Uutiskkuna