Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Kätilömies (7)
5/6. Löytölapsi. Sairaalan alueelta löytyy hylätty vastasyntynyt. Hentomieliset kätilöt Matthew etunenässä koettavat selvittää äidin henkilöllisyyden, ennen kuin kasvoton virkavalta puuttuu asiaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Perhe, joka riskeerasi kaiken
3/3. Lapset kaipaavat vanhoja ystäviään, ja Glenn suunnittelee jalkapallokentän rakentamista heidän ilokseen. Tanskalainen Glenn päättää muuttaa perheensä kanssa Nicaraguan viidakkoon yhteiskunnan romahduksen pelossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kuntoiluriippuvainen
Himotreenaajia on nykyään yhä enemmän. Kuntoilu voi muuttua riippuvuudeksi ja johtaa pahimmillaan jopa sairastumiseen. Millä tavoin käsistä karannut kuntoilu on vaikuttanut Torben Knudsenin elämään? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Kesälomana sotilasleiri
Uusi sarja alkaa, 1/4. Viisi tanskalaista nuorta päättää viettää kesälomansa erityisellä tavalla. He jättävät pelikonsolinsa, ystävänsä ja perheensä ja lähtevät Bornholmin sotilasleirille etsimään suuntaa elämälleen. HD Äänitekstitys: suomi.
Kesälomana sotilasleiri
2/4. Viisi tanskalaista nuorta päättää viettää kesälomansa erityisellä tavalla. He jättävät pelikonsolinsa, ystävänsä ja perheensä ja lähtevät Bornholmin sotilasleirille etsimään suuntaa elämälleen. HD Äänitekstitys: suomi.
Kesälomana sotilasleiri
3/4. Viisi tanskalaista nuorta päättää viettää kesälomansa erityisellä tavalla. He jättävät pelikonsolinsa, ystävänsä ja perheensä ja lähtevät Bornholmin sotilasleirille etsimään suuntaa elämälleen. HD Äänitekstitys: suomi.
Kesälomana sotilasleiri
4/4. Viisi tanskalaista nuorta päättää viettää kesälomansa erityisellä tavalla. He jättävät pelikonsolinsa, ystävänsä ja perheensä ja lähtevät Bornholmin sotilasleirille etsimään suuntaa elämälleen. HD Äänitekstitys: suomi.
Kummeli (7)
Kausi 5. 6/6. Urheilulukio miekkailu, Speedy ja Saku, Lapsitähdet Taisto ja Rauha, Kyylä punttisali, Kenkäkauppa, Käytännön muusikot ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Latela
Kausi 5, 4/10. Pitkän taistelun jälkeen Taunukseen saadaan onnistuneesti asennettua etuakselisto ja moottori. Projektin loppusuora alkaa jo häämöttää, kun uusi maalikin kiiltää auton pinnassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi Päivä
Jakso 550: Tunkeutujia. Vilman ja Janin vuoteeseen ilmestyy yllättävä kolmas henkilö. Iris haluaa osaksi Bongolavan seuraavaa askelta. Otso keksii uuden keinon käräyttää Tero pimeästä työvoimasta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi Päivä
Jakso 551: Teerenpeliä. Minna valitsee kahdesta pahasta pienemmän. Sonja lähettää harkitsemattoman kirjeen. Lauri kohtaa lintubongauksen kiehtovan maailman. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Maltti ja Valtti, Mitä ihmettä, Yhdessä, Nelli ja Iiro, Neposen seikkailut sekä Jussin matkat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kalevan kisat
Ensimmäinen kilpailupäivä. Selostus Jussi Eskola ja Kimmo Porttila. Jyväskylä. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
Jalkapallon EM U19: TUR - FRA
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Turkki - Ranska. Selostus Matti Härkönen. Vaasa. HD
Latela
Kausi 5, 5/10. Taunusten kokoontumisajo on koittamassa, mutta autossa ilmenee vika viime hetkellä. Huttunen vaipuu epätoivoon ja on valmis heittämään hanskat tiskiin, vaikka auto on lähes valmis. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk
5/10. Mathilde ja Ingri lähtevät vauvauinnille Stine autonkuljettajanaan. Automatka saa Henrik-vauvan nukahtamaan, Ingrin suureksi iloksi. Mats ja Mathilde vievät suhteensa uudelle tasolle. Ingrin ja Stinen ystävyys syvenee, Mathilden epätoivoksi. Ingrin on käytävä sosiaaliviranomaisen luona. Se ei osoittaudu kovin helpoksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
About a Boy (7)
Kausi 2, 9/20. Poikien merkkipäivä. Juhlistaakseen ystävyytensä vuosipäivää Marcus pyytää Willin seurakseen festareille. Onkohan pojalla juhlapaikan valintaan jokin taka-ajatus? Will ainakin luulee tietävänsä vastauksen. Fionalla on vatsassa perhosia. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 10/20. Aikuistumisriitti. Andy on saanut kutsun kuuluisan musiikkimiehen pojan bar mitzvaan ja Will änkeää mukaan kuokkimaan. Hänellä on oma lehmä ojassa. Fionalla on iltamenoa ja Marcus on niin iso poika, että uskaltaa jo jäädä yksin kotiin. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Bates Motel (16)
Kausi 3, 5/10. Diili. Norma huomaa olevansa kerrankin niskan päällä, ainakin hetkellisesti, mutta miten edetä asiassa? Onko Dylanin kuulemalla salaisuudella seurauksia? Calebille tehdään yllättävä tarjous. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Uutisikkuna