Olet sivun alussa

Kanavalista

Yle TV2

Kari Kiituri
Pasi tietää säännöt. Pikkuinen Pasi liittyy päiväksi Prätkäkamujen seuraan. Kari yrittää uutta nopeusennätystä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Retki-Roope
Kausi 2. Päivänpaisteen peuranjäljittäjät. Roope jäljittää peuroja, mutta luottaa enemmän teknologiaan kuin omiin vaistoihinsa ja joutuu väärille jäljille. Sillä väin Tamppa lupaa huolehtia Kollen jetinlemukkaasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
Kesäleiri
Anitan uni. Anita ja lapset joutuvat hetkellisen painottomuuden tilaan. Anita arvelee, että metsä on lumottu ja haluaa kertoa Oilille ja Ilmarille. Lapset estävät sen uskottelemalla hänelle, että kaikki oli unta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Keltainen Lumimies
Perinnön perässä. Ukko Kivinen on laatimassa testamenttia. Oletettavasti häneltä jää mojova perintö, joten nyt on hyvä aika ystävystä Ukon kanssa oikein kunnolla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. (Ahdistus)
Jumppahetki
Venyttely ja rentous Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Strömsö
Kaalista saa edullista arkiruokaa. Anders tekee kimchiä kiinankaalista. Lee askartelee tuohilampun, ja Camilla näyttää, kuinka maalataan kelim-kuvioita. Jim tapaa metsänhoitaja Peter Österåkerin. yle.fi/stromso Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Latela
Kausi 3, 9/10. Katsastus lähenee ja poliisikin vierailee tallilla kaiuttimien äänekkään testauksen vuoksi. Välillä ehditään kokeilla myös autolla ajoa kahdella pyörällä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Maajussin luontokuvat
Josteinin ja hänen valokuvaajaystävänsä kärsivällisyys joutuu koetukselle, kun he yrittävät saada täydellisen tilannekuvan kahdesta oravasta, jotka tavoittelevat samoja herkkupaloja. Äänitekstitys: suomi.