Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Latela
Kausi 5, 5/10. Taunusten kokoontumisajo on koittamassa, mutta autossa ilmenee vika viime hetkellä. Huttunen vaipuu epätoivoon ja on valmis heittämään hanskat tiskiin, vaikka auto on lähes valmis. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi Päivä
Jakso 552: Puhtain asein. Otso voittaa Teron. Tomi pääsee tavoitteeseensa olemalla rehellinen. Asko pyrkii lähentymään Tuijaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi Päivä
Jakso 553: Ketunhäntä kainalossa. Tero lähestyy Otsoa uudella tavalla. Jani löytää kutsumuksensa. Reino kokee epämiellyttävän yllätyksen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
X Games: Minneapolis
Neljännen kisapäivän tapahtumia. Minneapolis, Yhdysvallat. Selostus Sami Saarenpää. HD
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Poppelikumpu, Taitoset, Nipa ja Pete, Pienten muskari, Hilla ja avaruuden Eetu, Katinkontti sekä Kasper ja Liisa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jalkapallon EM U19: ENG - FRA
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Englanti - Ranska. Selostus Matti Härkönen. Seinäjoki. HD
Kummeli (7)
Kausi 3. 1/6. Legendaarista Kummelipelleilyä vuodelta 1993. Lasse, tuolla on yksi homopoika. Matti Näsä tuskailee makkarapaketin kanssa. Silakka koskimelonnan pyörteissä. Lisäksi Harri Marstion harvinainen video. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Luther (K16)
Kausi 4, 1/2. Luther on vetäytynyt yksinäisyyteen. Kun poliisi saapuu tuomaan riipaisevan uutisen, Lutherin on pakko jättää piilopaikkansa ja palata Lontooseen penkomaan sysimustia tapahtumia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Latela
Kausi 5, 6/10. Latelassa aletaan valmistautua ulkomaanmatkaan kahdessa tiimissä. Tavoitteena on päästä autolla Albaniaan. Kuuden tuhannen euron matkakassan pitäisi riittää autoon, sen huoltamiseen ja kohteeseen perille pääsemiseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
6/10. Mathildella on edessään luokkatapaaminen ja hän saa taistella mahtuakseen ennen synnytystä käyttämiinsä vaatteisiin. Ingrin unenpuutteella on seurauksia - hän unohtaa lapsensa kauppaan, eikä kuule palovaroittimen ääntä. Ingri ja Mathilde käyvät päiväkylpylässä rentoutuakseen, mikä ei kyllä Ingriltä onnistu. Tytöt tapaavat reality-julkkiksen. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 11/20. Riimit ristissä. Will saa tilaisuuden esitellä uuden laulunsa itselleen Idalisille, mutta onko se kyllin hyvä miehen mielestä? Marcus tuntee jäävänsä syrjään äidin aloitettua uuden suhteen. Iso ja pieni mies tukevat toisiaan kumpikin tavallaan. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy
Kausi 2, 12/20. Kuuma kitaraopettaja. Will ryhtyy antamaan kitaratunteja nuorille. Erään heistä äiti on varsin viehättynyt lapsensa opettajaan, onko kyse vain ammatillisesta kiinnostuksesta? Fiona huomaa päässeensä piireihin vanhempien keskuudessa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
Bates Motel (K16)
Kausi 3, 6/10. Norma Louise. Elämä White Pine Bayssa on tullut siihen pisteeseen, että Norma haluaisi nostaa taas kytkintä. Mitä se merkitsisi Normanille? Romerolla on ongelmansa, Calebilla omansa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
Uutisikkuna