Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 22.7.
Onnea, Leena, Matleena, Leeni ja Lenita!
Hyrräpäät
Kastua. Hyrräpäät tutustuvat puutarhaletkuun, josta tulee vettä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Anniina Ballerina
Anniina ja rytmikäs kummitus. Emmental-salissa kummittelee ja lapset päättävät lähteä selvittämään kummituksen arvoitusta. / Anniina ja lounaspöytä. Kaikki haluaisivat Anniinan parikseen eikä Anniina tiedä kenet valita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kim ja Kai
Suuri kupla. Kim ja Kai puhaltavat kaikkien aikojen suurimman saippuakuplan ja tekevät kaikkensa pitääkseen sen ehjänä. Kumpi on pahempi uhka, kuplia jahtaava Tepsukka vai äidin uusin vaateluomus, piikikäs siilipuku? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Planeetta Kosmo
Vuorikiipeilyä. Kosmon isä päättää valloittaa Aurinkokunnan korkeimman vuoren. Se löytyy Marsista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Onneli ja Anneli
Osa 3/6. Naapurivierailu. Tytöt tutustuvat Tingelstiinaan ja Tangelstiinaan, jotka kertovat tytöille Rouva Rosinan tarinan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ryhmä Hau
Kausi 2 / Pennut pelastavat Maritan. Turpo huolestuu, kun Mauri-mursu on teillä tietymättömillä. / Pennut ja jättiluu. Turpo ja Francois kaivavat kalliosta esiin valtavan dinosauruksen luun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uula ja Kuu
Räiskälekekkerit Kanadassa. Uula ja Kuu aikovat pitää räiskälekestit, mutta kuinka ollakaan, vaahterasiirappi on päässyt loppumaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Oktonautit
Oktonautit ja varsieväkala. Mikä kumma kähveltää fossiilin Oktonauttien nenän edestä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Aappo ja Tööt
Taikajuomaa. Aappo ja Tööt ovat kehittelemässä erikoisia ruokasekoituksia, kun taivaalta iskee salama. Kaverusten sekoituksista kehkeytyy taikajuomat, joilla on yllättäviä vaikutuksia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
Kesäleiri (7)
Neropatit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Otso ja sopulit (7)
Herkkuresepti. Voisiko pähkinäsuklaalevitettä valmistaa itse? Sopuleilta se ainakin näyttää onnistuvan, joten miksei Otsoltakin! HD Sallittu kaiken ikäisille.
Laita ittes likoon
Kiia. Kiia pelaa ainoana tyttönä poikien lätkäjoukkueessa. Vaikka hän on yksi joukkueen parhaista pelaajista, hän törmää usein ennakkoluuloihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jessi ja Janni - etevät etsiväkaksoset
Petkutusta ja kotkotusta. Jannilla, Eetulla ja vaarilla riittää puuhaa, kun täytyisi löytää salaperäisesti kadonnut Jessi, ratkaista ryöstö ja voittaa koulun tiedekisa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Tipu Touhukas
Ilmapatjan ilot. HD Sallittu kaiken ikäisille.
Satuhäät
Vuosikymmenet uinunut rakkauden taimi puhkeaa kukkaan, kun toistensa ensirakkaudet, Essi Pulkkinen ja Ari Kalliokoski vihitään Virroilla. Edes kuokkavieraiden ilmestyminen ei pilaa juhlaa, josta ei tunteita puutu. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
X Games: Minneapolis
Kolmannen kisapäivän tapahtumia. Minneapolis, Yhdysvallat. Selostus Sami Saarenpää. HD
Rallin SM: Tulevaisuuden tähti
Rallin tulevaisuuden tähdet esittelyssä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kalevan kisat
Kolmas kilpailupäivä. Selostus Jussi Eskola ja Kimmo Porttila. Jyväskylä. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
Kalevan kisat
Kolmas kilpailupäivä jatkuu. Selostus Jussi Eskola ja Kimmo Porttila. Jyväskylä. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
Jalkapallon EM U19: POR - FIN
Jalkapallon alle 19-vuotiaiden EM-turnauksen ottelu Portugali - Suomi. Selostus Matti Härkönen. Vaasa. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD
Kaikki hyvin, Pekka
Marja Pyykön lyhytelokuvassa Pekka (Kari Ketonen) yrittää saavuttaa absoluuttisen tasa-arvon yhdessä päivässä. T: TACK Films Oy, 2016. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
Fantasia
Lyhytelokuva perunan syöntiin kyllästyneestä maalaispojasta, joka haluaa sivistää vanhempiaan italialaisella ruoalla. KK&O: Teemu Nikki. T: It's Alive Films Oy, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kohteessa: Arizona
Jonathan Leggin seikkailut jatkuvat Yhdysvaltain paahteiseen Arizonan osavaltioon. Siellä hän tapaa Travis Waltonin, joka väittää tulleensa ufon sieppaamaksi. Hän tutustuu myös lentokoneiden hautausmaahan ja etsii myyttistä Kadonneen hollantilaisen kultakaivosta. HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Kostopornon kohteena
Ex-kumppanin intiimien kuvien jakaminen netissä on kasvava ongelma ja lainsäädäntö laahaa jäljessä. Usein kuvat lataa sivustolle entinen poikaystävä, joka selittää hakevansa oikeutusta tultuaan jätetyksi tai petetyksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
Girls (16)
Kausi 4, 2/10. Lumipalloefekti. Hannah aloittaa opiskelun Iowassa. Jo ensimmäisellä luennolla hän tekee lähtemättömän vaikutuksen, tosin hieman yllättävällä tavalla. Voisiko Marnie tehdä hänelle palveluksen? T: HBO (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
Odyssey (16)
13/13. Real World. Saako maailma viimein tietää totuuden Odellen ja hänen joukkueensa kohtalosta? Mitä se merkitsee naiselle itselleen? Societelin salainen agenda vuotaa viimein julkisuuteen. Loppu hyvin, kaikki hyvin? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Uutisikkuna