Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 18.7.
Onnea, Riikka!
Humps
Humpsin koira. Humps löytää vanhan rakkaan lelunsa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ludovic
Kuraa, kuraa. Isä on juuri saanut keittiön siivottua, kun Ludovic ja Vaakku tulevat hakemaan välipalaa ihan kuraisina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Zip-Zap muu
Osa 5/5: Teemusta sankari. Tarina pojasta, joka joutuu muuttamaan ennakkoluulojaan maaseutua ja sen elämää kohtaan. Pohjoismaisen ohjelmasarjan Suomen osuus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Rikke
Tanssia rullaluistimilla. Henrietta haluaa opettaa Riken ja Topiaksen tanssimaan. Mutta pojat ovat kiinnostuneempia rullaluistelusta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kikattava Kakkiainen
Skeittilauta. City Kani kerskuu lautailutaidoillaan ja saa kuulijansa kovin uteliaiksi. Kakkiaisen mielestä City Kanin on kuitenkin todistettava taitonsa. Se joutuu suorittamaan ennen kokemattoman huiman laskun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Sasu
Sasu pellenä. Sasu päättää ryhtyä pelleksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Noksu
Noksu sairastaa. Noksu teeskentelee olevansa kunnossa, vaikka on oikeasti todella kipeä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ota koppi!
10/13. Helppo nakki! Pesiskoulussa otetaan mahakosketusta kenttään ja opitaan syöksymisen tekniikka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kaapo
Kaapo ja pikkulintu / Kaapo ja sähkökatko / Kaapo hammaslääkärissä / Tohtori Kaapo Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Aappo ja Tööt
Tartu liaaniin. Aappo ja Tööt huomaavat kaukaa herkulliset hedelmät syvällä viidakossa. Apinan on helppo keinahdella oksalta toiselle, mutta norsulle matkan taittaminen tiheässä kasvustossa on paljon vaivalloisempaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
Tenavat (7)
Kahjo rakki. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Tallitytöt
Heppajoulua kaikille! Jo joutuu joulu, mutta vettä vain sataa. Tallitytöt luovat joulutunnelmaa koristelemalla hevosystäviensä karsinat. Hevostaidoissa sentään nähdään valkoisia hankia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Näin Norjassa
Junia ja raiteita. Arne Børresen on veturinkuljettaja, laivuri, toimittaja ja trumpetisti. Vuonna 2011 hän sai valmiiksi Norjan suurimman pienoisrautatien, ja se vaati veronsa koko perheeltä. HD Äänitekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 7/48. Takaisin alkuun. Adamin holtiton käytös aiheuttaa potilaalle vaaratilanteen. Absilla on viimeinen työvuoro. Curtis varoittaa Jeffiä, ja pyytää häntä katsomaan Dixien perään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Holby Cityn sairaala
Rakkain terveisin. Ollie on tyytymätön kohteluunsa osastollaan. Onko hän vain pelkkä sätkynukke? Morven tapaa työssään hänelle ja Arthurille tutun henkilön. Uskaltaako Dom heittäytyä uuteen suhteeseen? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kätilömies
2/6. Tuplaonni. Synnytysosastolla eräs tuleva isä huseeraa kahdessa synnytyshuoneessa. Mistä mahtaa olla kysymys? Matthew potee tunnontuskia ja saa pian muitakin murheita. Olisiko kannattanut pitää mölyt mahassa? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Kätilömies
3/6. Neiti sellisanteri. Naisvangin oleskelu synnytysosastolla kiristää kätilöiden ja poliisin välejä. Matthew toimii ammattietiikan mukaan, mitä kaikki eivät tee. Millainen on mustasukkaisen miehen kosto? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Perhe, joka riskeerasi kaiken
1/3. Tanskalainen Glenn päättää muuttaa perheensä kanssa Nicaraguan viidakkoon yhteiskunnan romahduksen pelossa. Glenn uskoo lastensa joutuvan kohtaamaan erilaisen maailman kuin mihin he ovat tottuneet. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Orankien äiti
Tanskalainen Lone Droscher Nielsen on omistanut elämänsä orankien suojelulle Borneolla. Orvot poikaset kasvoivat vankeudessa, ja nyt ne vapautetaan sademetsään. Kuinka hyvin ne sopeutuvat lajitoveriensa joukkoon? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Vaarallista laihdutusta?
Viranomaiset suosittelevat tavoittelemaan normaalipainoa. Uusien tutkimusten mukaan kuitenkin terveille ylipainoisille liian nopea laihduttaminen voi olla jopa vaarallista. Miksi? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Satuhäät
Vuosikymmenet uinunut rakkauden taimi puhkeaa kukkaan, kun toistensa ensirakkaudet, Essi Pulkkinen ja Ari Kalliokoski vihitään Virroilla. Edes kuokkavieraiden ilmestyminen ei pilaa juhlaa, josta ei tunteita puutu. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kummeli (7)
Kausi 5. 4/6.TV-johtaja, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka, Mauno Ahonen, Kouhia pelikortit, Veljekset Kinnula ei tartte auttaa ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Latela
Kausi 5, 2/10. Taunuksen kunnostamisprojekti leviää suunniteltua suuremmaksi. Samaan aikaan päivät alkavat loppua, kun kokoontumisajo lähenee. Riku aloittaa uuden projektin kaivamalla esiin vanhan Volvonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi Päivä
Jakso 546: Paljon melua tuhkasta. Jani pitää Väinöä lapsinerona. Tero ja Roni yrittävät löytää Veikon tuhkauurnalle sijoituspaikan. Sonja tuo opiskelijakämppään kiinnostavan vieraan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi Päivä
Jakso 547: Torjutut. Askon saunaremontti saa Minnan varpailleen. Hiltusesta kuoriutuu remonttireiska. Oskun sydän särkyy. Sonjan muisti palailee pätkittäin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Frans ja eläinystävät, Stella ja Sami, Kaapo ja Late, Muru sekä Jetron matkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 23, 7/48. Takaisin alkuun. Adamin holtiton käytös aiheuttaa potilaalle vaaratilanteen. Absilla on viimeinen työvuoro. Curtis varoittaa Jeffiä, ja pyytää häntä katsomaan Dixien perään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Suomen Vahvin: Naisten kilpailu
Suomen Vahvin nainen -kilpailu. Toimittaja Lauri Kottonen. Lahti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Do Not Resist
Amerikkalaisen asepakkomielteen taudinkuvitus Do Not Resist valottaa jenkkipoliisien pakkokeinojen ja väkivallan käyttämisen kehitystä yhä sotilaallisempaan suuntaan. Esitetty Docventuresissa syksyllä 2017. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Stalkkeri
1/2. Yksinhuoltajaäiti Elina ihastuu kaupungilla tapaamaansa arkkitehtiin. Aluksi suhde vaikuttaa hyvältä, mutta vähitellen miehen käytös alkaa muuttua oudoksi, ja Elinalle alkaa tapahtua kummallisia asioita niin töissä kuin kotonakin. (2012) (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Latela
Kausi 5, 3/10. Väsymys ja kiire painavat Huttusta Taunus-projektissa. Usko auton ajoissa valmistumiseen joutuu koetukselle, kun aikaa on enää viikko, ja paljon on tekemättä. Samaan aikaan moottoripyöräprojekti lähenee loppuaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Melk (12)
3/10. Ingri tutustuu vauvaryhmään, jossa pohditaan parabeenejä ja luomututteja. Mathilde liittyy jengiin ja tuo mukanaan vaihtoehtoisen todellisuuskäsityksen. Ingri yrittää myös innostaa äitiään lastenhoidossa, ilman suurempaa menestystä. Mathilde hakee uusia haasteita ja ilmoittautuu työnhakijaksi. Häntä kiinnostaa puistonvartijan homma kaukana pohjoisessa, luonnonsuojelualueella. Ingri kärsii rintojen pakkautumisesta ja joutuu hakemaan vaivaan apua. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy (7)
Kausi 2, 5/20. Raastuvassa tavataan. Willin ex-tyttöystävä syyttää miestä huijauksesta. Will on muka ominut kaiken kunnian yhdessä kirjoitetusta hitistä. Väite on tuulesta temmattu, joten Will pyytää Fionalta apua pehmittämään Stacya. Vaan kuinka sitten käykään... HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
About a Boy
Kausi 2, 6/20. Teatteritapaus. Marcusin koulussa näytellään kohtauksia Shakespearen klassikkonäytelmistä. Marcus on innoissaan, kun opettaja antaa hänelle huippuroolin Romeona. Ilmassa taitaa olla myös pientä ihastuksenpoikasta. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
Bates Motel (16)
Kausi 3, 3/10. Altis vaikutteille. Normanin ja Emman suhde muuttuu yhä läheisemmäksi. Miten Norma suhtautuu asiaan? Seriffi käy kyselemässä Normanilta arkoja asioita. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
Uutisikkuna