Yle TV2
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle TV2

keskiviikko 24.1.
Sasu
Linnunpelätti. Sasu rakentaa ukkinsa kanssa linnunpelättimen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Timppa
Värisuora. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Tahmea arvoitus. Mato takertuu kiinni kadulla olevaan tahmeaan aineeseen. Pian samoin käy myös monille muille Touhulan asukkaille. / Minne tuuli kuljettaa. Lapset auttavat autokauppias Jaskaa myyntiriehan järjestelyissä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Tenavat (7)
Mukavaa päivää, Eppu! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Jack (7)
Hiuspulmia. Jack luulee, että hiustenleikkuu vaikutti lasten aivoihin, koska heistä tuli yhtäkkiä kilttejä. Hän hakee parturista kaikki leikatut hiukset ja yrittää korjata vauriot liimaamalla ne lasten päähän. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Råtta Booris
Råtta Booris puhuu totta niin perusteellisesti, että Silakka Annelilta loppuu kärsivällisyys. Homehduttavatko totuuden siemenet myös riemutohtoreiden juhlat? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Näin Norjassa
Norjalainen Ytre Hvalerin kansallispuisto Oslovuonossa esittelee komeiden saaristomaisemien ja uhanalaisen meriluonnon lisäksi myös merenpohjan ainutlaatuisia koralliriuttoja. Äänitekstitys: suomi.
Holby Cityn sairaala
Kausi 19, 44/64. Rumaa peliä. Bernie joutuu mahdottomaan tilanteeseen. Onko siitä ulospääsyä? Guy tekee Ollielle ja Zosialle yllättävän ehdotuksen. Lofty toivoo, että hän ja Dominic olisivat ystäviä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kohteessa: Nevada
Seikkailija Jonathan Legg tutustuu Las Vegasin tuntemattomampaan puoleen. Mojaven aavikolla häntä vetävät puoleensa hylätyt aavekaupungit. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Näin Norjassa
Pohjois-Euroopan pisin via ferrata -tyyppinen kiipeilyreitti seuraa Straumsin jyrkkää vuorta. Kolme vasta-alkajaa aikoo kiivetä 600 metrin seinämän kallioon metallivaijereilla varmistetttua reittiä pitkin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Ali Show: Anna-Maija Tuokko
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu näyttelijä Anna-Maija Tuokko. Keväällä Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voittanut Tuokko on tehnyt näyttelijänuraansa niin televisiossa, elokuvissa kuin teatterin lavallakin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ali Show: Sanna Stellan
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu Sanna Stellan. Häntä on nähty näyttelijänä niin teatterissa, valkokankaalla kuin televisiossakin muun muassa sarjassa Siskonpeti. Hänet tunnetaan myös juontajana ja kirjailijana. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Tatuoinnin varjopuolet
Tanskalainen Louise Frederiksen sairastui otettuaan tatuoinnin. Tatuointiyrittäjien toimintaa ei kontrolloida millään tavoin. Millaisia seurauksia säätelemättömästä tatuointitoiminnasta voi olla? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Laivakokin matkassa
2/7. Anne Lundbergin matka Africa Mercy -sairaalalaivan mukana jatkuu Kongon Brazzavillessa. Kahden potilaan siteet poistetaan silmäleikkauksen jälkeen. Ovatko Yvonne ja Dwene saaneet näkönsä takaisin? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Mitä vain vuoksesi, lemmikkini
2/7. Helpoin tapa menettää rahaa on pelata raveissa. Sen ovat Sugarlight-ravihevosen taustajoukot oppineet, kunnes onni suosii heitäkin. Norjalaisessa sarjassa tutustutaan ihmisiin, joiden arkea värittävät eläimet. HD Äänitekstitys: suomi.
Kekseliäs nikkari
4/7. Kevät on saapunut Øystøliin, ja nurmettunut rinne käännetään kasvimaaksi. Maahan kylvetään vihanneksia ja istutetaan marjapensaiden lisäksi eksoottisempikin hedelmälajike. Haaveilutorni on rakenteilla. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Tanskalainen maajussi
3/10. Lehmät ja lampaat kilpailevat talven erikoisherkusta, kerpuista. Frank tekee verstaalla uudet varret kahteen eksoottiseen kuokkaan, ja pihalla Alma avustaa uusien tammisten aidantolppien kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
Luonto lähellä sydäntä
1/4. Stein ja Helene nauttivat elämästään metsissä ja vuorilla. Päivät kuluvat kalastaen, luonnossa samoillessa ja puita pilkkoen. Kotitilalla hirvikoira saa valtavasti pentuja, mutta onko kaikilla oikeus elää? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Villi kortti
Villi kortti palaa tauolta uusien jaksojen merkeissä. Kalle Palander oppii arvostamaan mäkimiehiä entistä enemmän ja vierailija Tommi Evilä esittelee kitaransoittotaitojaan. Jaksossa nähdään myös Villin kortin historian ensimmäinen suudelma. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Uusi päivä
Jakso 721: Kuokkavieras. Niklas kuokkii Teron viikinkijuhlia. Otso löytää sisältään ylijumalan. Sakari kohtaa tanhumestarin. Roni uhkaa joutua kiipeliin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Albi Lumiukko, Populaarimusiikkia, Muru, Rikun ja Ramin outo tapaus, Saara ja Sorsa sekä Killen kimppakyyti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Holby Cityn sairaala
Kausi 19, 44/64. Rumaa peliä. Bernie joutuu mahdottomaan tilanteeseen. Onko siitä ulospääsyä? Guy tekee Ollielle ja Zosialle yllättävän ehdotuksen. Lofty toivoo, että hän ja Dominic olisivat ystäviä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Naissotilaat
4/9. Sota ja selviytyminen. Alokkaiden jatkokoulutuspaikat alkavat hahmottua ja yksi joutuu pettymään. Ensimmäisellä metsäleirillä Moona ei tule toimeen konekiväärin kanssa. Ja miksi yöllisessä metsässä näkyy mörköjä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Puuttuminen
Lyhytelokuva menestyvästä Emmistä (Ulla Raitio), jolle alkoholi on ongelma. Hän tiedostaa tilanteensa ja toivoo, että joku puuttuisi asiaan. KK: Elina Snicker O: Salla Taskinen T: Tack Films Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Uusi päivä
Jakso 722: Äärimmäisiä tekoja. Krista huolestuu Terhistä. Lissu juonii duosta trion. Lauri lupaa hätäpäissään liikoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Inside No. 9 (12)
Kausi 3, 4/6. Karaokeilta. Firma pitää yksityiset karaokepirskeet sen kunniaksi, että yhtä porukasta odottaa ylennys - mutta ketä? Iltaan kuuluu salaisuuksia, vehtaamista ja titaaninkovia kasariklassikoita. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Downshiftaajat (12)
Kausi 2, 4/10. Konsulttikeikka. Menestys tuo Tommille tilaisuuden päästä Olivian suosioon. Tommi järjestää Olivialle tapaamisen Kalle Palanderin kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10 tapaa tulla dumpatuksi (16)
Erikan poikaystävä räjähtää, kun tämän isä auttaa muutossa. Mitkä ovat seuraukset? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Big in Finland
Takahuonehuumeita ja paljasta pintaa. Atlantan urbaanit ympäristöt hämmentävät pohjoisen poikia, mutta ei auta muu kuin laittaa kannut kaakkoon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Big in Finland
Varo Henric! Papalla on papatteja pöksyissä! Meno muuttuu villiksi New Orleansissa. Kaduilla kävellään käsikranaatit kädessä kissamiesten joukossa ja lavalla paukutetaan muutakin kuin henkseleitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
Big in Finland
Kiimaista lepakkohässintää. Jätkät saapuvat Texasiin ja joutuvat paikallisten verenimijöiden joukkoon. Mutta koomikoilla on kumikana kynittävänä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 6.12.2017. Vieraina: Kristen Wiig, Seth MacFarlane, Romesh Ranganathan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Rouva varapresidentti (7)
Kausi 3, 8/10. Kampanjaväittely. Presidenttiehdokkaiden ensimmäinen iso väittely on tulossa, ja Selina valmistautuu siihen hektisesti. Kovan luokan ehdokaslista kasvaa viime hetkellä. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uutisikkuna