Yle TV2
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle TV2

perjantai 19.1.
Uutisikkunas
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 19.1.
Onnea, Heikki, Henri, Henna, Henrik, Henni, Henriikka ja Henrikki!
Taikakaruselli
Takaperinpäivä. On ihana aamu, mutta yhtäkkiä... kaikki kulkevat takaperin - ihmiset, eläimet ja kulkuneuvot. Jopa karuselli pyörii väärin päin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kaapon ja Laten pähkinät
Miten hevosella ratsastetaan? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Puuharit
Rakettireppu. Tiian rakettireppu karkaa, ja Papuryhmän täytyy keksiä keino saada se jotenkin kiinni, mutta rakettireppu on hyvin nopea liikkeissään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Sanni Sateenkaari
Lauletaan sateessa. Sateenkaarelassa on harmaata ja pilvistä. Sanni päättää piristää kaikkia konsertilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Töötti ja Pulteri
Kierrätys kannattaa. Töötti ja Pulteri ystävineen ryhtyvät siivoamaan tarmokkaasti ympäristöään. / Vihreää elämää. Töötti ja Pulteri käyvät Skotlannissa Pertti-sedän taidenäyttelyn avajaisissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Sohvatiikerit
Tiikeriliikkeinä kuperkeikka eteen-ja taaksepäin, tiikerimäinen tasapainottelu tuolilla, karhupyörintä ja rapukävely. Tavarat syrjään ja menoksi! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Anton Siilinen ratkaisee
Kuplapulmia. Sofian kotona julkistettava suihkulähde ei saa kovin ihastuttavaa vastaanottoa.. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Tipu Touhukas
Tukalat paikat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
Syrhämä
Konnankynsi. Seppä tarvitsee konnankynttä voidakseen takoa mahtavan luotteen. Luote auttaa Syrhämän hyviä vähentämällä Silmittömän Sääsken valtaa. Mutta vain lapset voivat kynnen löytää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Näin Norjassa
Vuonolautta M/F Kolbjørn on kuljettanut matkustajia Arendalista Hisøylle vuodesta 1893 alkaen. Vuonon yli on matkannut yli kaksi miljoonaa ihmistä. Millaista matkanteko oli ankarana talvena 2010? Äänitekstitys: suomi.
Holby Cityn sairaala
Kausi 19, 41/64. Hieman etäisyyttä. Essie on huolissaan Parkerista, pystyykö hän olemaan pojalle tarpeeksi läsnä? Bernie pyytää Donnaa pitämään Morvenia silmällä. Jac haluaa johtajan työnsä takaisin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kohteessa: Japani 1
Jonathan tutustuu maailman väkirikkaimman kaupungin erikoisuuksiin: robottitapahtumaan, vauhdikkaaseen sushiravintolaan, maid cafe'hen ja nörttikulttuuriin sekä ihmettelee tokiolaisten erikoista suhtautumista aaveisiin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 16.1.2018. Vieraana: Annette Bening, Rachel Brosnahan, Royal Blood. HD Äänitekstitys: suomi.
Totuuden treffit
8/8. Erica ja Niku. Kaksi sinkkua paljastavat salaisuutensa sokkotreffeillä. Pystyykö Niku ymmärtämään Erican taustaa entisenä anorektikkona? Kuinka Erica kokee Nikun parisuhdehistorian? Syttyykö romanttinen kipinä? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kun kaksi sukupuolta ei riitä
2/4. Per on tavallinen perheenisä, mutta hän on myös Pernilla lyhyissä hameissaan ja pitkissä lakatuissa kynsissään. Dokumenttisarjassa nähdään transihmisiä, jotka puolustavat oikeuttaan olla oma itsensä. HD Äänitekstitys: suomi.
Elämäni eläimet
5/8. Gizmo-koira on kolaroinut auton kanssa ja tarvitsee kiireellistä hoitoa. Mio-hevonen osoittaa olevansa lempinimensä veroinen. Eläinsairaala auttaa kotieläimiä Ruotsissa ja villieläimiä Etelä-Amerikassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Taitoluistelun EM: Jäätanssin lyhyttanssi
Kooste jäätanssin lyhyttanssista. Moskova, Venäjä. Selostus Anuliisa Uotila. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
Ampumahiihdon MC: Miesten pikamatka
Miesten pikamatka. Selostus Johannes Oikarinen. Anterselva, Italia. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
Pikaluistelun MC
Pikaluistelun maailmancup. Erfurt, Saksa. Selostus Christer Sarlin. HD
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Muista laulaa, Mitä ihmettä?, Lumijengi, Franklin ja ystävät, Maltti ja Valtti sekä Mimmi Lehmä ja Varis. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Lentomäen MM
1. ja 2. kierros. Oberstdorf, Saksa. Selostus Mikko Hannula. HD
Taitoluistelun EM: Miesten vapaaohjelma
Kooste miesten vapaaohjelmasta. Moskova, Venäjä. Selostus Anuliisa Uotila. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
Syke
Kausi 2. 10/10. Joulumaa. Lenitan tytär on löydetty kadulta kouristelemasta ja tuodaan sairaalaan hoitoon. Osastolla vietetään myös joulujuhlia, vaikka ulkona on kevät kauneimmillaan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 17.1.2018. Vieraina: Kyra Sedgwick, Lena Waithe, Ed Helms, Stefflon Don. HD Äänitekstitys: suomi.
Downshiftaajat (12)
Kausi 2, 3/10. Messukuokkavieraat. Silmukka kiristyy Tommin ympärillä ja Oliviaa hämätäkseen hän nousee yrittäjämessujen päälavalle. Aaro nauttii isyydestä ja Pialle paljastuu karmea totuus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Matkaaja: Filippiinit
5/6. Filippiinit koostuu lukuisista saarista, joten laivakyyti on helppo tapa liikkua paikasta toiseen. Moni paikallinen saa elantonsa merestä. Palawan-saari hurmaa kävijän paratiisimaisella kauneudellaan. HD Äänitekstitys: suomi.
Jonah from Tonga
3/6. Kotiarestiin määrättynäkään Jonahia eivät seinät pitele. Poika ottaa hatkat ja yrittää kanavoida teiniangstinsa musiikkiin harvojen ystäviensä tukemana. Sitten hän vielä yrittää puhua jengiläisille järkeä. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
Uutisikkuna