Yle TV2
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)

Yle TV2

maanantai 26.2.
Uutisikkuna
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
Nimipäiväonnittelu: 26.2.
Onnea, Nestori!
Niksi-Nella
Hiussolki-ilmaisin. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Ystäväni Ronja
Kirsikkapiirakka. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Tinga Tinga -tarinat
Miksi apina heijaa puusta toiseen? Apinat tekevät pientä jäynää Krokolle, joka yrittää kostaa pienille viikareille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Astroset
Kyvyt esiin. Avaruusasemalla järjestetään kyky-ilta, jossa kuka tahansa voi esitellä omia erityistaitojaan. Komeetta ja Sputnik lyövät viisaat päänsä yhteen ja ryhtyvät suunnittelemaan yhteisesitystä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Nallepaini
Rodeo. Nallepainissa näytetään helppoja liikuntavinkkejä, joita lapsi ja aikuinen voivat kotioloissa kokeilla. Pasi Sarkkinen tekee lasten kanssa rodeo-liikkeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Kaapo
Toipilas Kaapo / Konstaapeli Kaapo / Kaapo ja Ukin ystävä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pingu
Pingu soittaa bändissä. Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
Galaxi
Neljä ja puoli kaverusta
Pikaruokapaikan tapaus. Sakari alkaa epäillä jotain outoa, kun Jenni-opettaja kuljettaa musta salkkua ja puhkeaa itkuun kesken tunnin. Veetin äidillä on uusi poikaystävä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
Unna Junná
Anna tekee laulun. Saammal ja metsän kuningas: Saammalin uni. Gallup. Tarinoita: Iso poro. Säppli-hiiri ja pyörivät lumipallot. HD Äänitekstitys: suomi.
Näin Norjassa
Lumiaurabalettia Oslon Gardermoenin lentokentällä. Lumen auraus kiitoradoilta vaatii yli 70 lumiauran saumatonta yhteistyötä. HD Äänitekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 21, 1/48. Eri maailmat, 1/2. Guppyn kirurgin taidot joutuvat koetukselle, kun hän suorittaa vaarallisen toimenpiteen alkeellisissa olosuhteissa. Harry tekee kaikkensa pelastaakseen nuoren potilaansa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Kohteessa: Bukarest
Seikkailija Jonathan osallistuu naisten iskemiskurssille, mutta millaista palautetta hän saa asiantuntijalta? Bukarestissa vaeltaa valtavasti kodittomia koiria, mutta kaupungissa on myös eläintensuojelutoimintaa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Ali Show: Karita Aaltonen
Ali Jahangiri saa vieraakseen Karita Aaltosen. TV1:n kuuluttajana toiminut Aaltonen työllistää itsensä nykyisin juontajana, hyvinvointiluennoitsijana ja joogaopettajana. Aaltonen pitää myös Uskalla Parantua -blogia. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Ali Show: Matti Johannes Koivu
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu muusikko Matti Johannes Koivu. Ultramariini-yhtyeen riveistä noussut laulaja-lauluntekijä on julkaissut kuusi sooloalbumia, joista uusin, Lähtölauluja, julkaistiin helmikuussa 2017. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Yksineläjä Severin
6/12. Norjalainen Severin Rønes on nykyaikainen yksineläjä, joka asuu Storfjorden-vuonon rannalla, tiettömän taipaleen takana. Kesä lähestyy. Severin on kärsimätön, kun päivät kuluvat niin nopeasti ja töitä on niin paljon. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Linen mukana maailman ympäri
6/6. Line suuntaa Afrikan mantereelle. Malawissa hän kokeilee afrikkalaisnaisen elämää, ja Tansaniassa hän tutustuu tv-tähteen ja pääsee näyttelemään tv:n saippuaoopperassa. Miltä kotiinpaluu Norjaan tuntuu? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Ikuisesti nuori
1/5. Norjalainen dokumenttisarja tutkii pitkän elämän salaisuutta. Monet pelkäävät kuolemaa, ja tutkijat etsivät jatkuvasti parannuskeinoa ikääntymiseen. Jotkut jopa jäädyttävät ruumiinsa uuden elämän toivossa. HD Äänitekstitys: suomi.
Tanskan toisenlaiset frendit
6/8. Miten suhtautua politiikkaan? Maria ei tiedä, ketä äänestäisi kunnallisvaaleissa. Alexander haluaa vaikuttaa poliitikkoihin. Sandralla on mielessään ihan muut asiat kuin politiikka. Onnistuuko hän suunnitelmissaan? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
Unelmatyö
On ihanaa tuntea itsensä tarpeelliseksi. Sen tietävät Titti ja Rasmus, jotka ovat kehitysvammastaan huolimatta löytäneet mielekkään ja merkityksellisen työn tukholmalaisesta vanhainkodista. Ruotsalainen dokumentti. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
Donna (12)
7/10. Mestarirakastaja. Maailmankuulu kapellimestari Simon Ruti saapuu Donnan luokse illalliselle. N: Alina Tomnikov, Essi Hellén, Eero Ritala, Miila Virtanen, Miina Penttinen, Juha-Pekka Mikkola, Celso de la Molina. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi päivä
Jakso 732: Sydämet solmussa. Sonja pääsee selville Sakarin salaisuudesta. Stella ja Lenni virallistavat suhteensa. Maija hämmentyy Teron käytöksestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi päivä
Jakso 733: Vatsanväänteitä. Krista kutsuu Reinon kanssaan gaalaan. Otson ja Lissun välillä kipunoi. Elina tahtoo pelastaa Elaterin ja veljeilee Niklaksen kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Uusi päivä
Jakso 734: Viisaita neuvoja. Niklas saa vedet virtaamaan. Roni haluaa palata juurille. Iiro saa Pyryltä hyviä neuvoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Poppelikumpu, Taitoset, Titta Pikkanen, Nalle, Hilla ja avaruuden Eetu, Nyt mennään sekä Kasper ja Liisa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Casualty
Kausi 21, 1/48. Eri maailmat, 1/2. Guppyn kirurgin taidot joutuvat koetukselle, kun hän suorittaa vaarallisen toimenpiteen alkeellisissa olosuhteissa. Harry tekee kaikkensa pelastaakseen nuoren potilaansa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
Malishan - Kanjonien valloitus
Jylhän vuoristoinen ja kanjonien halkoma Taiwan on jokaisen seikkailijan haavekohde. Kahdeksan huippuosaajan ryhmä lähtee valloittamaan koskemattomia kanjoneita. Nopeasti vaihtuvat sääolot aiheuttavat yllätyksiä. HD Äänitekstitys: suomi.
Uusi päivä
Jakso 735: Kielletyt tunteet. Roni uhmaa Teroa. Elina tukahduttaa tunteensa. Osku saa vieraan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Rouva varapresidentti
Kausi 4, 3/10. Tietovuoto. Valkoisessa talossa tapahtuu kiusallinen tietovuoto, jolle pitäisi löytää syntipukki. Kiusaamisen vastainen kampanja on valmisteilla. Ehtiikö tuore presidentti mukaan siihenkin? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
Naissotilaat
9/9. Mitä armeija teki tytöstä? Pirita kotiutuu ja hyvästelee haikeana Pasi-koiran. Myös Miisan, Moonan ja Jennin taival armeijan vihreissä lähestyy loppuaan. Jos armeija tekee pojasta miehen, mitä se teki tytöistä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Syrjäisen saaren lumo
Ranskalaisperhe matkustaa Fanningsaarelle keskellä Tyyntämerta. Koskemattomat rannat tarjoavat hienot puitteet surffaukselle. He tutustuvat vierailullaan myös saaren alkukantaiseen elämäntapaan ja luontoon. HD Äänitekstitys: suomi.
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
Game of Thrones (K16)
Kausi 6, 8/10. Ei kukaan. Arya etsii suojaa, mutta löytääkö hän turvapaikkaa? Cersei haastaa Ylivarpusen. Onnistuuko Jaime valtaamaan Vuolasvirran? Tyrion kohtaa aiempien päätöstensä seuraukset. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
Looking (K16)
Uusia jaksoja Kausi 2, 1/10. Luvattu maa. Patrick, Dom ja Agust'in vetäytyvät viikonlopuksi maaseudun rauhaan, pois suurkaupungin hulinasta. Patrick haaveili rauhallisesta retriitistä, mutta saikin jotain aivan muuta. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi, päihteet).
Looking (16)
Kausi 2, 2/10. Tulos tai ulos. Patric ja Kevin muistelevat lapsuuden ihanuutta ja saavat idean uuteen sovellukseen, mutta Patrickin hymy hyytyy pian muista syistä. Agustín suunnittelee Eddien tapaamista. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
Looking (16)
Kausi 2, 3/10. Ylemmyydentunnetta. Patrick on ensikertaa Kevinin luona yötä. Tuleeko illasta ihana? Kevin suostuu tapaamaan hänen ystäviään, mutta heille ei saa kertoa aivan kaikkea. Dom loukkaantuu ystävälleen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
Looking (16)
Kausi 2, 4/10. Kukasta kukkaan. Patrick pallottelee kahden miehen ja samalla ihastuksen välillä. Agustín viettää laatuaikaa Eddien seurassa. Doris ojentaa Domille auttavan kätensä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
Looking (16)
Kausi 2, 5/10. Totuutta etsimässä. Richie vie Patrickin silmät avaavalle vierailulle synnyinmaisemiinsa. Kuultuaan, että Eddie sairastaa, Agustín päättää piipahtaa häntä piristämässä. Mikä on Kevinin seuraava siirto? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
Uutisikkuna