Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Table 19
Komedia häistä, joissa kirjava joukkio on sijoitettu juhlien huonoimpaan pöytään. Ohjaus: Jeffrey Blitz. Näyttelijät: Anna Kendrick, Lisa Kudrow, Craig Robinson, Stephen Merchant. Komedia, 2017.
X-Men 2
Mutantit tekevät paluun Bryan Singerin sarjakuvasankarien seikkailuista kertovan menestysfilmatisoinnin jatko-osassa. Ohjaus: Bryan Singer. Näyttelijät: Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Famke Janssen, Anna Paquin. Toiminta, 2003.
Midnight Special
Roy on pakomatkalla 8-vuotiaan poikansa Altonin kanssa, joka on näyttänyt merkkejä omituisista yliluonnollisista kyvyistä. Karkulaiset saavat apua ystävältään Lucasilta, mutta kannoilla ovat sekä viranomaiset että uskonollinen lahko, jossa poika on kasvanut. Ohjaus: Jeff Nichols. Näyttelijät: Michael Shannon, Kirsten Dunst, Adam Driver, Joel Edgerton, Sam Shepard. Draama, 2016.
Close Up
Jakso 13/60. Alkuperäinen nimi: Sylvester Stallone. Jakso 13/60.
Brimstone
Liz on nuori kätilö, joka on mykkä ja kommunikoi viittomakielen avulla. Kun uusi pappi tulee kaupunkiin, Liz aavistaa perheensä olevan vaarassa. Lizin mies ei ota hänen huoltaan tosissaan, mutta vaara osoittautuu suuremmaksi kuin he osasivat aavistaakaan. Ohjaus: Martin Koolhoven. Näyttelijät: Dakota Fanning, Kit Harington, Carice van Houten, Guy Pearce. Westerntrilleri, 2016.
Grace Jones: Bloodlight and Bami
Iholle menevä muotokuva ikoni Grace Jonesista, joka syntyi Jamaikalla ja teki itselleen nimeä New Yorkissa 70-luvulla, ensin mallina, artistina ja diskokuningattarena Studio 54:n piireissä, ja sittemmin myös näyttelijänä 80-luvulla. Ohjaus: Sophie Fiennes. Näyttelijät: Grace Jones, Jean-Paul Goude, Sly & Robbie. Dokumentti, 2017.