Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Kaikki mitä rakastimme
Romanttinen draama 1950-luvun Ranskassa onnettomassa avioliitossa elävästä naisesta (Marion Cotillard), joka matkalla tapaa hurmaavan sotaveteraanin. Ohjaus: Nicole Garcia. Näyttelijät: Marion Cotillard, Louis Garrel, Alex Brendemühl. Alkuperäinen nimi: Mal de pierres. Draama, 2016.
Ice Age - jäätikön sankarit
Riemukas animaatioseikkailu jääkauden alusta! Yrmeä mammutti, viekas tiikeri ja tyhmä laiskiainen löytävät vauvan. Niiden on pakko tehdä yhteistyötä, ja niin alkaa jännittävä ja vaarallinen matka, jonka päämääränä on palauttaa vauva. Ohjaus: Chris Wedge. Näyttelijät: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary. Seikkailu, USA 2002. Puhuttu suomeksi.
Tanskalaista dynamiittia
Dokumentti, jossa käydään läpi Tanskan jalkapallomaajoukkueen tarina 70-luvun amatööreistä 80-luvulla tapahtuneeseen muutokseen, joka kulminoitui uskomattomaan menestystarinaan vuoden 1992 EM-kisoissa. Ohjaus: Mads Kamp Thulstrup, Carsten Søsted. Näyttelijät: Preben Elkjær, Michael Laudrup, Sepp Piontek, Richard Møller Nielsen. Alkuperäinen nimi: ...og det var Danmark. Dokumentti, 2008.
Walk The Line
Legendaarinen countrylaulaja Johnny Cash eli kovan ja dramaattisen elämän. Elokuva kertoo hänen hurjasta matkastaan kehdosta hautaan - tähtihetket musiikin parissa sekoittuvat usein väkivaltaan ja riitoihin. Ohjaus: James Mangold. Näyttelijät: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Waylon Payne. Elämäkertadraama, 2004.
Close Up
Jakso 14/60. Alkuperäinen nimi: Sandra Bullock. Jakso 14/60.
Close Up
Jakso 16/60. Alkuperäinen nimi: Hugh Grant. Jakso 16/60.
Naapurit 2
Pienten lasten vanhemmat Mac ja Kelly haluavat myydä talonsa mutta törmäävät odottamattomaan ongelmaan. Uusi bilettävien naispuolisten opiskelijoiden yhdistys muuttaa naapuritaloon. Nyt Macin ja Kellyn on pakko kääntyä entisen naapurinsa ja aiemman vihollisensa Teddyn puoleen ja pyytää apua. Ohjaus: Nicholas Stoller. Näyttelijät: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron, Chloë Grace Moretz. Alkuperäinen nimi: Neighbours 2: Sorority Rising. Komedia, 2016.
Central Intelligence
20 vuotta sitten Calvin oli koulun urheilutähti, mutta nykyään hän elää vähemmän hohdokasta elämää kirjapitäjänä. Hänen luokkakaveriaan Bobia sen sijaan kiusattiin koulussa. Kun miehet tapaavat 20 vuotta myöhemmin, Bob on kivenkova ja huippukuntoinen CIA-agentti - joka tarvitsee Calvinin apua. Ohjaus: Rawson Marshall Thurber. Näyttelijät: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan. Toimintakomedia, 2016.
Florence
Tosipohjainen draamakomedia, jossa Meryl Streep esittää varakasta seurapiiridaamia, joka uneksii oopperan laulamisesta täysin ilman sävelkorvaa. Ohjaus: Stephen Frears. Näyttelijät: Meryl Streep, Hugh Grant, Rebecca Ferguson. Draamakomedia, 2016.
Table 19
Komedia häistä, joissa kirjava joukkio on sijoitettu juhlien huonoimpaan pöytään. Ohjaus: Jeffrey Blitz. Näyttelijät: Anna Kendrick, Lisa Kudrow, Craig Robinson, Stephen Merchant. Komedia, 2017.
X-Men 2
Mutantit tekevät paluun Bryan Singerin sarjakuvasankarien seikkailuista kertovan menestysfilmatisoinnin jatko-osassa. Ohjaus: Bryan Singer. Näyttelijät: Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Famke Janssen, Anna Paquin. Toiminta, 2003.
Midnight Special
Roy on pakomatkalla 8-vuotiaan poikansa Altonin kanssa, joka on näyttänyt merkkejä omituisista yliluonnollisista kyvyistä. Karkulaiset saavat apua ystävältään Lucasilta, mutta kannoilla ovat sekä viranomaiset että uskonollinen lahko, jossa poika on kasvanut. Ohjaus: Jeff Nichols. Näyttelijät: Michael Shannon, Kirsten Dunst, Adam Driver, Joel Edgerton, Sam Shepard. Draama, 2016.
Close Up
Jakso 13/60. Alkuperäinen nimi: Sylvester Stallone. Jakso 13/60.
Brimstone
Liz on nuori kätilö, joka on mykkä ja kommunikoi viittomakielen avulla. Kun uusi pappi tulee kaupunkiin, Liz aavistaa perheensä olevan vaarassa. Lizin mies ei ota hänen huoltaan tosissaan, mutta vaara osoittautuu suuremmaksi kuin he osasivat aavistaakaan. Ohjaus: Martin Koolhoven. Näyttelijät: Dakota Fanning, Kit Harington, Carice van Houten, Guy Pearce. Westerntrilleri, 2016.
Grace Jones: Bloodlight and Bami
Iholle menevä muotokuva ikoni Grace Jonesista, joka syntyi Jamaikalla ja teki itselleen nimeä New Yorkissa 70-luvulla, ensin mallina, artistina ja diskokuningattarena Studio 54:n piireissä, ja sittemmin myös näyttelijänä 80-luvulla. Ohjaus: Sophie Fiennes. Näyttelijät: Grace Jones, Jean-Paul Goude, Sly & Robbie. Dokumentti, 2017.