C More Juniori
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Lola
Joutsenjärvi. Lola haluaa selvittää tarkemmin omaa taustaansa, ja Gaby puolestaan tutkii paronin juonitteluja. Siksi ystävykset osallistuvat valepuvuissa paronin maaseutulinnassa järjestämään juhlatilaisuuteen. K7 (ahdistus).
Supernelikko
Katapultti. Kausi 1, 11/52. Supernelikko joutuu vauhdikkaaseen seikkailuun Mustan paronin linnassa. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan. K7 (väkivalta, ahdistus).
Juontajan suosikki
Supernelikko
Kultasauva. Kausi 1, 12/52. Twinkle osallistuu taikomiskilpailuun ja kohtaa keijukuningattaren, jonka hän taikoi kerran vahingossa sammakoksi. Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös televisiossa! Vauhdikkaassa tietokoneanimaatiossa on onnistuneesti sekoitettu historiaa ja tulevaisuuden vempeleitä. Supernelikko, ritari Alex, merirosvo Ruby, keiju Twinkle sekä Gene, hahmo tulevaisuudesta, taistelevat hyvän puolesta pahiksia vastaan. Sallittu kaiken ikäisille.
Leonardo
Nerouspakkaus. Leonardo ei halua tulla häirityksi, joten hän kehittää nerouspakkauksen. Sallittu kaiken ikäisille.
Kung Fu Panda
Mestari ja Panda. Kausi 2, 12/26. Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. K7 (väkivalta, ahdistus).
Paavo Pesusieni
Pyjamabileet / Karin kaunistus. Kausi 6, 10/25. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7 (ahdistus, väkivalta).
Leo
Sallittu kaiken ikäisille.
Kuninkaallinen akatemia
Pahan suden nousu ja tuho. Kausi 1, 11/26. On akatemian jokavuotisen aarteenetsinnän aika, ja Tyyris Tyllerö on kutsuttu paikalle piilottamaan munia sekä toimimaan seremoniamestarina. Kun Roosa ja muut oppilaat hajaantuvat etsimäänmunia, paha susi väijyy heitä jatkuvasti. Tyyris Tyllerön ja suden välinen taistelu päättyy kehnosti ¿ ja nopeasti. Roosa on iloinen kerätessään ison munan taas kasaan. Susi täytyy kuitenkin vielä pysäyttää ennen kuin se iskee taas... K7
Kuninkaallinen akatemia
Kurpitsoja ja lohikäärmeitä. Kausi 1, 12/26. Roosa saa vahingossa Kuninkaallisen akatemian taian raukeamaan, jolloin koulu muuttuu alkuperäiseen muotoonsa ¿ kurpitsapelloksi. Opettajat eivät voi muuttaa kurpitsoja takaisin koulurakennuksiksi ilman harvinaista jättikurpitsaa. Saapasjalkakissan lapsen lapsen Aliisan avustuksella Roosa, Leo ja muut etsivät harvinaista kurpitsaa, jotta koulu ei olisi mennyttä. K7
Hyvää yötä!