Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Myyrä
Myyrä ja tulitikut. Zdenek Milerin maineikas animaatiosarja perheen pienimmille. Sallittu kaiken ikäisille.
Myyrä
Myyrä kemistinä. Zdenek Milerin maineikas animaatiosarja perheen pienimmille. Sallittu kaiken ikäisille.
Karhuherra Paddington
Sallittu kaiken ikäisille.
Monchhichi
Suurmonchhichi. Kausi 1, 31/52. Unipuun juurelle pystytetään Suurmonchhichin patsas illan juhlallisuuksien kunniaksi. Aikor saa harmistuneen Varpun uskomaan, että patsas puhuu tälle ja voi tehdä tästä tärkeän monchhichin. Varpun tarvitsee vain toimittaa paikalle hehkuhedelmä! Sallittu kaiken ikäisille.
Monchhichi
Ystäväni Aikor. Kausi 1, 32/52. Aikoria ärsyttää Silmun kekseliäisyys. Aikor langettaa pikku keksijächhichin ylle "ystävystymisloitsun", jonka vuoksi tämä alkaa rakentaa hänelle laitetta hehkuhedelmien varastamiseksi. Kun Hanae ja Kauri tulevat hätiin, päivän taitaakin pelastaa kolmikkomme välinen ystävyys... Sallittu kaiken ikäisille.
Ti-Ti Nalle: Karaoke
Ti-Ti Nallen Karaokessa voit itsekin laulaa Riitan mukana tuttuja iloisia ja opettavaisia lauluja. Sallittu kaiken ikäisille.
Juniorijumppa
Ti-Ti Nalle: Vuodenajat 2
Tule leikkimään kesäisiä leikkejä nallejen kera. Sallittu kaiken ikäisille.
Hello Kitty - Paratiisi
Paperintaittoleikki. Kitty ja Mimmi askartelevat paperintaittelun, origamin, parissa. Mutta tekeminen ei luista ollenkaan hyvin ja he ikävystyvät siihen. Kitty ja Mimmi päättävätkin lähteä Paperimaahan. Sallittu kaiken ikäisille.
Ruohonjuuritasolla
Animatiosarja ovelien ja kekseliäiden pikkuötököiden tempauksista ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.
Puuha-Pete
Peten uudet kengät. Kausi 3, jakso 1/13. Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten! Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Puuha-Pete
Kuraiset kaverukset. Kausi 3, jakso 2/13. Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten! Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Muumilaakson tarinoita
Muumipeikko povaa tulevaisuutta. Kausi 3, 18/24. Nipsu houkuttelee Muumipeikkoa yhteisiin liiketoimiin. Ystävykset etsivät myyntityötä, josta saisi rutkasti rahaa. Metsässä he näkevät selvänäkijän, joka ennustaa kristallipallosta. Sallittu kaiken ikäisille.
Juontajan suosikki
Littlest Pet Shop
Mainos. Kausi 2, 11/26. Jasper saa tehtäväkseen kuvata Littlest Pet Shopin mainoksen ja alkaa käyttäytyä itserakkaasti. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
Päivän vinkki
Alvin ja pikkuoravat
Pelleilyä. Kausi 1, 11/52. Tero lamaantuu kauhusta. Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista... Sallittu kaiken ikäisille.
Alvin ja pikkuoravat
Uusi appi. Kausi 1, 12/52. Uusi mobiilisovellus tekee Alvinin elämästä vaikeaa. Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista... Sallittu kaiken ikäisille.
Taskuvaari
Soittokellojen testauspäivä. Isällä on kiireistä hommaa pyöräliikkeessä, kun herra Liker-Biker tulee innoissaan ostamaan pyöräänsä soittokelloa. Valitseminen on hänelle vaikeaa ja hän tahtoo testata niitä aina vain uudelleen ja uudelleen. Vaari kutistuu, lentää lelulokilla pyöräliikkeeseen ja hoitaa asian. Sallittu kaiken ikäisille.
Taskuvaari
Christopher-niminen porkkana ja muita outoja vihanneksia. Jasonin äidillä on uusi harrastus: hän kasvattaa outoja vihanneksia. Kun isotäti Loretta aikoo tehdä noista vihanneksista pataruokaa, vaarin on taas puututtava asiaan. Sehän käy parhaiten kutistuslakin avulla. Sallittu kaiken ikäisille.
Muumien maailma
Nuuskamuikkusen lähtö. Nuuskamuikkunen lähtee syysvaellukselleen. Tiuhti ja Viuhti piristävät surullista Muumipeikkoa paljastamalla salaperäisen matkalaukkunsa sisällön. Sallittu kaiken ikäisille.
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Juontajan suosikki
Horseland - heppajengi
Hitaat oppijat. Uusi animaatiosarja hevosten ystäville. Sarja kertoo neljän nokkelan kaveruksen seikkailuista jännittävässä hevosten laaksossa. Kaikilla heillä on tavoitteena tulla parhaiksi ratsastajiksi, mutta heppajengi joutuu kohtaamaan myös hankalia tilanteita, joissa rohkeus, rehellisyys ja ystävyys testataan. Sallittu kaiken ikäisille.
Taitokoulu
Bändikoulupäivä!. Rummutusta, rämpytystä ja erikoisia äänenavauksia on luvassa, kun Juska Reiman perehdyttää taitokoululaiset bändisoitannan saloihin. Miten pysytään rytmissä, otetaan lava haltuun ja lauletaan niin että tienoo raikuu? Sallittu kaiken ikäisille.
Muumilaakson tarinoita
Muumipeikko povaa tulevaisuutta. Kausi 3, 18/24. Nipsu houkuttelee Muumipeikkoa yhteisiin liiketoimiin. Ystävykset etsivät myyntityötä, josta saisi rutkasti rahaa. Metsässä he näkevät selvänäkijän, joka ennustaa kristallipallosta. Sallittu kaiken ikäisille.
Päivän vinkki
Juontajan suosikki
Aikamatkustajat
Suoraan hevosen suusta. Kausi 1, 16/52. Vakoillakseen Lucya, joka paljastaa pian listansa pojista, joista hän tykkää, Adele ja Marvin keksivät loistoidean. He aikovat pyytää Odysseusta lainaamaan Troijan hevosta, legendaarista ansaa, jolla Odysseus pääsi vihollisensa linnoitettuun kaupunkiin. Mutta kun lapset saapuvat Troijan liepeille, hevosen valtava koko panee heidät ihmettelemään, kuinka kummassa he vakoilisivat Lucya sen avulla. K7 (ahdistus).
Aikamatkustajat
Lumièren veljesten hittielokuva. Kausi 1, 17/52. Mikään ei tunnu tylsemmältä kuin tehtaan porttien kuvaaminen! Koska yksi kaikkien aikojen ensimmäisistä elokuvista on tylsä, Adele ja Marvin päättävät mennä tapaamaan Lumièren veljeksiä näyttääkseen, millainen on kunnon elokuva vampyyreineen, avaruusolioineen ja robotteineen! Lasten ei tarvitse kuin keksiä keino päästä kuvauspaikalle, mutta tunnetusti kömpelöille tenaville tehtävä osoittautuu melko haasteelliseksi! K7 (väkivalta, ahdistus).
Aikamatkustajat
Koulun taikaa. Kausi 1, 18/52. Marvin on pelannut videopeliä koko yön eikä ole lukenut kokeeseen lainkaan. On vain yksi keino välttää hylätty arvosana: palata historiaan ja estää Kaarle Suurta keksimästä koulu. Mutta kun Adele ja Marvin saapuvat keskiajalle ja heidän kronoluuriaan pidetään pahuuden laitteena, joka on poltettava roviolla, lapset tajuavat nopeasti, että koulutus onkin oikeastaan aika tärkeä asia. K7 (väkivalta, ahdistus).
Kaisu Kuu
Päin Honkia. Kausi 1, 39/52. Justuksen täytyisi kirjoittaa kouluaine luolamiehistä. Kaisu tarjoaa apua ja herättää eloon museon luolamiespatsaan, jotta Justus voisi kuulustella sitä. Miekkonen osaa kuitenkin sanoa vain "Honk!" ja nähdessään Kaisun rakastuu perinpohjaisesti. Honk nappaa Kaisun mukaansa ja lähtee karkuun kohti eläintarhaa. Justus ja Lotta kipittävät perässä, minkä jaloistaan pääsevät. Onneksi on Yasir, joka on valmis luolamiesmäisiin urotöihin armaansa pelastamiseksi. Sallittu kaiken ikäisille.
Kaisu Kuu
Järven aarre. Kausi 1, 40/52. Yasir on löytänyt Koivujen sukupuun ja lahjoittaa sen lapsille. Hän on sattumalta löytänyt myös paronittaren sukupuun, ja Kaisu lupautuu toimittamaan sen paronittarelle. Kun lapset ihmettelevät paronittaren laajaa ja vaikuttavaa sukua, Leo-vauva tuhrii vahingossa suvun kantaäidin kuvan. Kaisu yrittää putsata suklaan pois taikatempulla, mutta poistaa vahingossa sukupuusta kuvatkin. Paronitar ja koko hänen sukunsa uhkaavat kadota historiasta. Sallittu kaiken ikäisille.
Pikku Prinssi
Géhomin planeetta pt 1. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Jättimäinen universaali myrsky on vienyt Pikku Prinssin ystävineen pois asteroidiltaan. He matkustavat planeetalta toiselle Linnunradan poikki löytääkseen tien takaisin kotiin. Sallittu kaiken ikäisille.
Leo
Animaatio Leosta, maailman epäonnisimmasta leijonasta, joka joutuu mitä kummallisimpiin seikkailuihin, mutta ei suostu antamaan periksi. Sallittu kaiken ikäisille.
Onnenpäivän vitsi
Mona Vampyyri
Hiekkamies / Von Kammotuksen muistinmenetys. Monan, Lillin ja Santun hiekkaveistos katoaa salaperäisesti./Sarjismessuille saapuva kreivi Von Kammotus tuntuu kaipaavan Monan apua selviytyäkseen vihollisensa juonista. Sallittu kaiken ikäisille.
Lola
Parrakas nainen. Rankkasateen seurauksena Pariisi on veden vallassa, ja Lolan elämä muuttuu dramaattisesti. K7 (ahdistus).
Juontajan suosikki
Paavo Pesusieni
Pesusieni, joka osasi lentää. Kausi 3, 19/20. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
Invizimals
Kaksi maailmaa, osa 3. Uusi salaperäinen seikkailusarja invizimaleista. Invizimals-hahmot seikkailevat Juniorin lisäksi myös pelikonsoleissa. Suomeksi puhuttu. K7 (väkivalta, ahdistus).
Kuninkaallinen akatemia
Joutsentanssi tähtien kanssa. Kausi 1, 23/26. Rehtori Tuhkimo järjestää linnassaan tanssikilpailun. Sekä Astoria että Odette ¿ Joutsenprinsessan lapsenlapsi ¿ ovat päättäneet voittaa. Viivi sabotoi kilpailua Joutsenlammen ilkeän velhon Rothbartin avustuksella. Voiko Roosa auttaa kaikki voittoon? K7 (ahdistus).
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
Winx-klubi
Alfean salaisuus. Kausi 7, 23/26. Winxit siirtyvät Alfea-minimaailmaan ja saavat siellä vastaansa Trixit ja heidän keijueläimensä. Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä, jotka käyvät Alfean keijukoulua taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan. Eräänä päivänä keijueläin kaapataan yllättäen, ja Winxit joutuvat matkaamaan menneisyyteen selvittääkseen syyn tapahtuneelle. Mutta mitä tekemistä ilkeillä sisaruksilla Kalsharalla ja Brafiliuksella onkaan asian kanssa? Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
Hyvää yötä!