Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Keinoja kaihtamatta
Toimintakomedia kahdesta CIA-agentista, jotka ovat parhaita ystäviä mutta rakastuvat samaan naiseen ja joutuvat kilpailemaan tämän suosiosta. Ohjaus: McG. Näyttelijät: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett. Alkuperäinen nimi: This Means War. Toimintakomedia, 2012.
Stella vaihtaa vapaalle
Romanttinen draamakomedia Stellasta, uranaisesta ja yksinhuoltajaäidistä, joka aloittaa aurinkolomalla romanssin nuoremman miehen kanssa. Ohjaus: Kevin Rodney Sullivan. Näyttelijät: Angela Bassett, Taye Diggs, Whoopi Goldberg. Alkuperäinen nimi: How Stella Got Her Groove Back. Draamakomedia, 1998.
Paluu tulevaisuuteen
Teini-ikäinen Marty McFly on erikoisen tiedemiehen Doc Brownin hyvä ystävä. Doc on rakentanut DeLorean-autosta aikakoneen, jolla Marty matkustaa 1950-luvulle. Ennen kuin hän pääsee takaisin kotiin, hänen on saatava vanhempansa kiinnostumaan toisistaan, jotta hän itse voi syntyä. Ohjaus: Robert Zemeckis. Näyttelijät: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover. Alkuperäinen nimi: Back to the Future. Toimintakomedia, USA 1985.
Paluu tulevaisuuteen 2
Marty on tuskin palannut omaan aikaansa, kun on taas aikamatkan aika. 25 vuoden päästä Martyn perhe on pulassa. Hän yrittää auttaa, mutta joutuu vain uusiin aikaparadokseihin ja sukkuloi vuoden 1955, nykyhetken ja vuoden 2015 välillä... Ohjaus: Robert Zemeckis. Näyttelijät: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson. Alkuperäinen nimi: Back to the Future – Part II. Toimintakomedia, USA 1989.
Paluu tulevaisuuteen III
Matkustettuaan edestakaisin nykyajan, tulevaisuuden ja menneisyyden välillä Marty McFly ja Doc Brown joutuvat nyt 1800-luvun lopun Villiin Länteen. Konfliktit odottavat taas ratkaisua, mutta tällä kertaa mukana ovat cowboy-asenne, saluunat, hevoset ja lainsuojattomat roistot. Ohjaus: Robert Zemeckis. Näyttelijät: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson. Alkuperäinen nimi: Back to the Future - Part III. Toimintakomedia, 1990.
Neropatin päiväkirja 3: Kovan onnen kesä
Kesäloma merkitsee Gregille hankaluuksia. Vaikka hän mitä tekee, hän joutuu kerta toisensa jälkeen kiipeliin. Ensin hän esittää työskentelevänsä hienolla golfklubilla. Ja kun hän ja hänen isänsä ovat lähdössä partiolaisten kanssa telttailemaan, kaikki vasta meneekin huonosti... Ohjaus: David Bowers. Näyttelijät: Zachary Gordon, Robert Capron, Devon Bostick, Steve Zahn, Rachael Harris. Alkuperäinen nimi: Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days. Perhekomedia, 2012.
Lea to the Rescue
"American Girl" -sarjaan kuuluva koko perheen seikkailu, jossa 10-vuotias Lea matkustaa Brasiliaan etsiäkseen isoveljensä. Ohjaus: Nadia Tass. Näyttelijät: Maggie Elizabeth Jones, Hallie Todd, Storm Reid. Koko perheen elokuva, 2016.
Central Intelligence
20 vuotta sitten Calvin oli koulun urheilutähti, mutta nykyään hän elää vähemmän hohdokasta elämää kirjapitäjänä. Hänen luokkakaveriaan Bobia sen sijaan kiusattiin koulussa. Kun miehet tapaavat 20 vuotta myöhemmin, Bob on kivenkova ja huippukuntoinen CIA-agentti - joka tarvitsee Calvinin apua. Ohjaus: Rawson Marshall Thurber. Näyttelijät: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan. Toimintakomedia, 2016.
Crazy Heart
Jeff Bridges palkittiin Oscarilla roolistaan elämää nähneenä countrylaulajana tässä kriitikoiden ylistämässä elokuvassa. Ohjaus: Scott Cooper. Näyttelijät: Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal, Robert Duvall. Draama, USA 2009.
Final Portrait
Pariisi, 1964. Taiteilija Alberto Giacometti törmää ystäväänsä James Lordiin, amerikkalaiseen kriitikkoon ja kirjailijaan, ja pyytää tätä muotokuvan malliksi. Muutaman tunnin työksi tarkoitettu maalaus venyy viikkojen pituiseksi, ja sen aikana saamme kuvan maailmankuulun taitelijan elämästä ja työstä. Ohjaus: Stanley Tucci. Näyttelijät: Geoffrey Rush, Armie Hammer, Clémence Poésy. Draama, 2017.
Lincoln
Daniel Day-Lewis palkittiin Oscarilla roolisuorituksestaan USA:n suurmiehenä Steven Spielbergin kehutussa draamassa. Ohjaus: Steven Spielberg. Näyttelijät: Daniel Day-Lewis, Sally Field, Joseph Gordon-Levitt. Draama, 2012.
Beck 22. Heikoin lenkki (22)
Nuori nainen löydetään raiskattuna ja murhattuna puistosta. Poliiisi saa vihjeitä, mutta silti Beck kollegoineen ei saa kiinni tekijää. Tutkimuksen ollessa käynnissä samalla alueella tehdään toinenkin murha. Liittyvätkö rikokset yhteen? Ohjaus: Harald Hamrell. Näyttelijät: Mikael Persbrandt, Peter Haber, Stina Rautelin. Alkuperäinen nimi: Beck - Den svaga länken. Trilleri, Ruotsi 2007.
Snatched
Emilyn poikaystävä jättää hänet juuri ennen kauan odotettua eksoottista Ecuadorin-lomaa. Emily ylipuhuu äärivarovaisen äitinsä Lindan lähtemään mukaan matkalle, joka on täynnä yllätyksiä ja rasituksia. Ohjaus: Jonathan Levine. Näyttelijät: Goldie Hawn, Christopher Meloni, Joan Cusack, Amy Schumer. Komedia, 2017.
Prometheus
Pari arkeologia uskaltautuu tutkimaan avaruusalus Prometheuksen kyydissä universumin pimeintä kolkkaa löytääkseen ihmiskunnan alkuperän. Kuten kreikkalaisessa mytologiassa, Prometheus haastaa jumalat, millä voi olla hirvittäviä seurauksia. Mikään ei voi valmistaa arkeologeja siihen mitä he ovat kohtaamassa. Ohjaus: Ridley Scott. Näyttelijät: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Charlize Theron. Toimintascifi, 2012.