Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Miksun Baari 2
Jakso 8/8. K7
Soul Men
Soul Men, USA, 2008. O: Malcolm D. Lee. P: Samuel L. Jackson, Bernie Mac. Riitaisat muusikot päättävät nousta 30 vuoden tauon jälkeen lavalle bändin edesmenneen solistin muistokonsertissa, mutta vanhat kaunat eivät helposti unohdu. Komedia. K12
Wayward Pines (K16)
Osa 1. Vihollislinjat. Jason lopettaa Wayward Pinesin kapinan kovin keinoin. Tohtori Yedlin herätetään lääkäriksi kaupungin sairaalaan, ja hän joutuu heti suorittamaan vaativan leikkauksen Katelle. Amerikkalainen scifi-sarja. K16
Wayward Pines (K16)
Osa 2. Sadonkorjuu. Ruoka-annosten vähetessä kaupunkilaiset päättävät yrittää kerätä sadon aidan ulkopuolelta mutanttien uhasta huolimatta. Tohtori Yedlin yrittää sopeutua uuteen elinympäristöönsä. Amerikkalainen scifi-sarja. K16
Australian rajalla
Kausi 4. Jakso 16/20. Aselasti. Merirahdin tarkastuksessa löydetään aseita, ja käynnistyy etsintäoperaatio. Amerikkalainen matkustaja ei ilahdu rajatarkastuksesta. Australialainen tosi-tv-ohjelma.
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
FOX Kids: Velhokoira Merlin
Taiteilijaelämää. Velhokoira Merlinin taikapanta vie hänet jännittäviin seikkailuihin. Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Lelumaan Niksu
Jakso 35. Hassut valokuvat. Niksu on 4-vuotias poika, joka asuu Lelumaan taianomaisessa ja värikkäässä maailmassa, jossa leikkikalut ovat eläviä ja jonne aikuisilla ei ole asiaa. Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Lelumaan Niksu
Jakso 36. Niksu eksyksissä. Niksu on 4-vuotias poika, joka asuu Lelumaan taianomaisessa ja värikkäässä maailmassa, jossa leikkikalut ovat eläviä ja jonne aikuisilla ei ole asiaa. Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Teletapit
Numero neljä: Teletapit laskevat neljään: neljä Teletappia, neljä kukkaa ja neljä palaa Tappileipää. Masutarinassa siskokset auttavat isää kiinnittämään numeron neljä kotitalon seinään./ Lento: Teletapit leikkivät lentämistä. Masutarinassa lapset seuraavat lentäviä joutsenia. Pai ajaa niin vauhdikkaasti potkulaudallaan, että se nousee lentoon ja lentää Teletappimaan yllä. Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Dora ja ystävät
Seikkailija Dora on kasvanut koululaiseksi ja muuttanut kauniiseen Playa Verden kaupunkiin. Siellä Dora jatkaa seikkailujaan ystäviensä Katen, Emman, Alanan, Naiyan ja Pablon kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Pyjamasankarit
Kolme tavallista 6-vuotista muuttuu öisin pyjamasankareiksi, jotka laittavat kuntoon kaikki päivän mittaan kohtaamansa vääryydet. Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Sunny Day
Kausi 1. Jakso 2/20. Sunny saa prinsessoja asiakkaaksi. Tyylikansioon tehdään kruunuletti. Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Casperin kummituskoulu
Jäyhäpäivä/Pehmoinen pulma. Casper yrittää suojella pelottavaa pupua. Oppilaat pannaan pelottavuuskokeeseen. K7
FOX Kids: ZhuZhut
Jakso 17. Varautumista pahimpaan: Fanni ja ZhuZhut valmistautuvat tulevaan myrskyyn./ Likakamppailu puistossa: Zhupertyttö pelastaa kaupunkilaisten päivän Sallittu kaiken ikäisille.
FOX Kids: Viidakon Ykä
Ykä asuu viidakossa viidakkoperheensä kanssa, johon kuuluvat hänen paras kaverinsa Apina, idealistinen ympäristönsuojelija Ursula, muodikas Magnolia, norsu Musti ja Tuuki-lintu. Viidakossa on myös roistoja, jotka ovat aina enemmän hassuja kuin pelottavia. K7
FOX Kids: Bella and the Bulldogs
Kausi 1. Jakso 13/20. Bella alkaa seurustella vastustajajoukkueen jäsenen kanssa, ja pojat ovat huolissaan Bellan keskittymisestä peliin. Sawyer pettyy, koska Newt on jo ehtinyt pyytää Pepperin parikseen tanssiaisiin. Sallittu kaiken ikäisille.
Lystikkäät eläinveikkoset
Kausi 1. Jakso 53/75. Kerjäävät karvaturrit. Etenkin koirat kunnostautuvat kerjäämisen saralla, mutta myös sarvikuonoilla on sanansa sanottavana. Kissaa ei kerjääminen juurikaan kiinnosta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
Lystikkäät eläinveikkoset
Kausi 1. Jakso 54/75. Ryminää keittiössä. Keittiöstä kuuluu kova metakka, kun lemmikit lyövät leikiksi työtasoilla. Luvassa on myös meikkaavia apinoita ja pyykkääviä vompatteja. Amerikkalainen Sallittu kaiken ikäisille.
Lystikkäät eläinveikkoset
Kausi 1. Jakso 55. Raivostuneet eläimet. Toisinaan eläimiäkin kiukuttaa suunnattomasti. Kun kiltti koira puree hammasta, pillastunut sonni näyttää raivonsa koko maailmalle. Mukana myös omistajansa lenkille vievä koira ja herttaisia pussieläimiä. Amerikkalainen komediasarja. K7
Lystikkäät eläinveikkoset
Jakso 56/75 Ryminää lelulaatikossa. Lastenhuoneessa kolisee, kun eläimet ryntäävät lelulaatikolle. Pehmolelut saavat kyytiä, ja koirat oppivat noutamaan ilman ihmisten apua. Sallittu kaiken ikäisille.
Simpsonit
Kausi 18. Jakso 12/22. Avioitumisaikeita. K7
Simpsonit
Kausi 18. Jakso 13/22. Springfield-dokumentti. K7
Simpsonit
Kausi 18. Jakso 14/22. Kotiopettajatar Lisa. K7
Simpsonit
Kausi 18. Jakso 15/22. Omituinen romanssi. K7
Simpsonit
Kausi 18. Jakso 16/22. Homerazzi. K7
Simpsonit
Kausi 18. Jakso 17/22. Pelin pyörteissä. K7
Simpsonit
Satiirinen piirrossarja Simpsonien perheestä, johon kuuluu alati ongelmiin ajautuva Homer-isä, uskollinen ja luotettava kotiäiti Marge, sekä heidän kolme lastaan, jekkujen mestari Bart, luokan priimus Lisa ja taapero Maggie. Kuvitteellisessa Springfieldin kaupunkiin sijoittuvassa sarjassa tapahtuu hullunkurisia asioita, jotka peilaavat ajankohtaisia teemoja ja ilmiöitä. Vakiohahmojen lisäksi sarjassa vierailee myös tähtivieraita viihdealalta ja politiikasta. 18. tuotantokausi. K7
Simpsonit
Kausi 18.Jakso 19/22. Riippuvuutta ja roihuja. K7
Varastojen metsästäjät: Iso-Britannia
Kausi 2. Osa 3. Lewes. Nat ja John ostavat sian säkissä, tai pikemminkin auton peitteen alla. Boudicca juonittelee voittaakseen Lindan, ja Danin ostokset haihtuvat savuna ilmaan. Brittiläinen tositv-sarja.
Varastojen metsästäjät: Iso-Britannia
Osa 4. Ipswich. Sam kilpailee Natin ja Johnin kanssa, ja muillekin tulee riitaa huutokaupan vuoksi. Linda uskoo ostavansa kiinalaista Mingiä, onko hän todella iskenyt kultasuoneen? Brittiläinen tositv-sarja.
Varastojen metsästäjät: Iso-Britannia
Osa 5. Kent. Heavy D ja Boudicca tekevät yhteiskauppoja, ja heillä tuntuu olevan muutakin yhteistä. Dan ostaa nukkeja, jotka karmaisevat Seania. Linda on itkun partaalla. Brittiläinen tositv-sarja.
Varastojen metsästäjät
Autoyllätyksiä. Viltin alta pilkottava auto herättää huutajat. Vain yksi huutajista huomaa renkaanjäljet muuten surkeassa varastossa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
Varastojen metsästäjät
Veljesten paluu. Taylorin veljekset palaavat kuukauden porttikiellon jälkeen sekoittamaan pakkaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
Varastojen metsästäjät
Konttihuutokauppa. USA:n vilkkaimmassa satamassa pidettävässä konttihuutokaupassa hinnat kohoavat taivaisiin. Taylorin veljesten salainen liikekumppani paljastuu. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
Kymppitonni
Jakso 9/10. Tässä jaksossa kilpailemassa Laura Haimila, Veronica Verho, Jarkko Ahola, Marko Keränen ja Antti Ketonen.
Top Gear
Kausi 18. Jakso 7/7. James ajaa Chris Evansin Ferrari 250 GT Californialla. Kolmikko selvittää, voiko moottoriurheilua harrastaa halvalla. Studiovieraana Slash. Brittiläinen auto-ohjelma. Sallittu kaiken ikäisille.
Phone Booth (K16)
Phone Booth, USA, 2002. O: Joel Schumacher. P: Colin Farrell, Katie Holmes, Forest Whitaker. Julkkistiedottaja Stu jää vangiksi puhelinkoppiin, kun asemies vaatii häntä tilille teoistaan. K16
CSI: Miami (K16)
Kausi 5. Jakso 24/24. Syntynyt tappajaksi. Nuoren naisen ruumiiseen on kaiverrettu Y-kirjain. Tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Eric pohtii suhdettaan työtoveriinsa. Amerikkalainen rikosdraama. K16
Criminal Minds (K16)
Kausi 9. Osa 1. Inspiraatio. Arizonassa riehuva sarjamurhaaja asettelee uhriensa ruumiit rukousasentoon. Ehtivätkö FBI-agentit pysäyttää moniongelmaisen miehen, ennen kuin seuraava nainen kuolee? Amerikkalainen poliisisarja. K16
Criminal Minds (K16)
Kausi 9. Osa 2. Inspiraation saaneet. FBI jatkaa sarjamurhaajan jahtaamista. Kaksosten perhetaustasta paljastuu jotakin järkyttävää. Amerikkalainen poliisisarja. K16
9-1-1
Kausi 1. Jakso 10/10. Uusi minä. Kuinka paljon elämämme tapahtumat voivat muuttaa meitä ihmisinä? Moni kääntää elämässään uuden sivun. Amerikkalainen draamasarja. K12
Deep State (K16)
Kausi 1. Jakso 5/8. Panttivangit. White ottaa käyttöön kovemmat keinot saadakseen Maxin hallintaansa. Leyla etsii johtolankoja lennokki-iskusta. Jonesilla on uusi tietolähde. Brittiläinen draamasarja. K16
Australian rajalla
Kausi 4. Jakso 17/20. Valheita valheiden päälle. Eläkkeellä oleva aussi palaa lomalta käsi paketissa ja maahantulossa malesialaismiehen ote totuudesta lipsuu. Australialainen tosi-tv-ohjelma.