Viasat Film Action
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Digging for Fire (K18)
Luun ja aseen löytymisestä alkavat miehen ja vaimon erilliset, hurjat viikonloppuseikkailut. Ohjaus: Joe Swanberg. Pääosissa: Jake Johnson, Rosemarie DeWitt, Orlando Bloom, Brie Larson, Sam Rockwell. Pituus: 79 min. Ohjelma ei sovi alle 18-vuotiaille.
Lowriders
Lahjakas nuori katutaiteilija Danny tasapainoilee vanhakantaisen isänsä autoharrastajayhteisön ja vasta vankilasta vapautuneen veljensä seuraamisen välillä. Dannyn on valittava joko perheenjäsenten jalanjäljissä seuraaminen tai itseilmaisun tie. Pääosissa: Demian Bichir, Gabriel Chavarria, Theo Rossi, Melissa Benoist, Eva Longoria. Pituus: 99 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Kolmetoista päivää
Lokakuussa 1962 amerikkalaiset vakoilukoneet ottivat kuvia, joissa näkyi, miten Neuvostoliitto suunnitteli ydinohjusten sijoittamista Kuubaan. Ohjukset olisivat voineet pyyhkäistä Yhdysvaltain kaakkoisrannikon kartalta viidessä minuutissa laukaisusta. Presidentti John F. Kennedy (Bruce Greenwood) neuvonantajineen alkoi miettiä keinoja neuvostojoukkojen uhkaa vastaan. Hän tahtoi osoittaa voimansa, ja Pentagon neuvoi asevoimia hyökkäämään Kuubaan ja mahdollisesti valtaamaan saaren. Kennedy ei kuitenkaan halunnut ryhtyä moiseen, sillä Neuvostoliitto olisi voinut kostaa hyökkäämällä USA:n Euroopan-liittolaisten kimppuun. Ydinsota alkoi vaikuttaa lähes väistämättömältä. Ohjaus: Roger Donaldson. Pääosissa: Kevin Costner, Bruce Greenwood, Steven Culp, Stephanie Romanov, Dylan Baker. Alkuperäinen nimi: Thirteen Days. Pituus: 159 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Pikku-Enkelit. Vaarallinen tehtävä
Naisopiskelijoiden ryhmä on valmistumassNaisopiskelijoiden ryhmä on valmistumassa puolisotilaallisesta huippuosastosta, D.E.B.S:stä, jonka kantaviin arvoihin kuuluvat kurinalaisuus, energia, kauneus ja voima. Heitä arvioidaan sen mukaan, miten hyvin he osaavat valehdella, huijata ja taistella. Ryhmään kuuluvat aseita rakastava Max Brewer (Megan Good), estoton Dominique (Devon Aoki), siveyden sipuli Janet (Jill Ritchie) ja epävarma Amy (Sara Foster). Amy on juuri eronnut poikaystävästään Bobby Matthewsista (Geoff Stults), joka on töissä sisäministeriön turvallisuusosastolla. Amyn elämään jääneen tyhjiön täyttää ryhmän tehtävä seurata roistomaista Lucy Diamondia (Jordana Brewster), josta Amy kirjoitti lopputyönsä. Järjestön johtajat rouva Petrie (Holland Taylor) ja herra Phipps (Michael Clarke Duncan) antavat ryhmälle tehtäväksi varjostaa Lucya. Lucyn apuri Scud (Jimmi Simpson) on järjestänyt tälle sokkotreffit venäläisen salamurhaajan Ninotchka Kaprovan (Jessica Cauffiel) kanssa. Ohjaus: Angela Robinson. Pääosissa: Sara Foster (Amy Bradshaw), Jordana Brewster (Lucy Diamond), Meagan Good (Max Brewer), Devon Aoki (Dominique), Jill Ritchie (Janet). Alkuperäinen nimi: D.E.B.S.. Pituus: 91 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Grand Theft Parsons
Joskus vainajat kuuluu haudata normaalisti ja siististi. Mutta nyt ei. Gram Parsons oli aikansa vaikutusvaltaisimpia muusikoita: katkera nero, joka tunsi Elviksen, trippaili Rolling Stonesien kanssa ja kuoli morfiinin ja tequilan yliannostukseen vuonna 1973. Siitä alkoi toinen tarina, jota kerrotaan legendana edelleen. Tarina ystävyydestä, lupauksesta ja seikkailusta. Tarina, joka on niin uskomaton, että sen on pakko olla totta. Kaksi miestä, ruumisauto, kuollut rocktähti, reilusti polttoainetta ja lupaus. Ja nykyajan erikoisin ajojahti. Ohjaus: David Caffrey. Pääosissa: Johnny Knoxville, Christina Applegate, Michael Shannon. Pituus: 85 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Kill 'Em All (K15)
Vakavan ampumavälikohtauksen jälkeen paikalliseen sairaalaan saapuu kuoleman kielissä oleva mies. Sitten sairaalaan ilmestyy ulkomaalainen rikollisjoukko etsimään miestä. Välikohtauksesta ainoana todistajana hengissä selvinneen hoitajan on FBI:n kuulusteluissa paljastettava kansainvälinen juonittelun ja koston suunnitelma. Ohjaus: Peter Malota. Pääosissa: Jean-Claude Van Damme, Autumn Reeser, Peter Stormare, Maria Conchita Alonson, Daniel Bernhardt. Pituus: 96 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Swept Under (K15)
Morgan ei pelkää likaisia töitä. Onneksi, sillä hän siivoaa työkseen kammottavia rikospaikkoja. Eräällä työkeikalla hän löytää avaintodisteen, jota rikospaikkatutkijat eivät ole huomanneet. Jutun aloitteleva tutkija Nick huomaa myös Morganin taidon lukea veriroiskeita, ja pian kaksikko alkaa yhdessä selvittää toisiinsa liittyvien murhien sarjaa. Mitä lähemmäs he pääsevät ratkaisua, sitä enemmän he lähentyvät myös toisiaan. He onnistuvat saamaan tunnustuksen pääepäillyltä, mutta heidän tunteensa sokaisevat heidät totuudelta. Oikea tappaja onkin vaarallisen lähellä. Ohjaus: Michel Poulette. Pääosissa: Devin Kelley, Aaron Ashmore, Stephen Bogaert, Brett Ryan, Joanne Boland. Pituus: 90 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Resident Evil: The Final Chapter (K15)
Ihmiskunta on tuhoutumaisillaan Washington D.C:ssä. Alice on ainoana selvinnyt hengissä taistelusta, jonka piti olla ihmiskunnan viimeinen hyökkäys zombijoukkoja vastaan. Alicen on palattava sinne, mistä kaikki alkoi, eli Raccoon Cityyn, jossa Umbrella-korporaatio valmistautuu hyökkäykseen viimeisiä henkiinjääneitä vastaan. Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, ja Alice yhdistää voimansa vanhojen ystävien ja yllättävän liittolaisen kanssa taistelussa zombeja ja uudenlaisia mutanttihirviöitä vastaan. Alice saa yli-inhimilliset voimansa takaisin. Tästä tulee hänen elämänsä vaikein taistelu, ja hänen on tehtävä kaikkensa pelastaakseen kadotuksen partaalla olevan ihmiskunnan. Ohjaus: Paul W.S. Anderson. Pääosissa: Millia Jovovich, Iain Glen, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose. Pituus: 107 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Crossfire (K15)
Sotilas Samantha Harrison palaa Irakin rintamalta ja huomaa, ettei sotilaskoulutus auta normaalielämään paluussa. Lisäksi hän saa kuulla, että häntä syytetään omien tulittamisesta, ja kostonjanoinen toinen sotilas alkaa vainota häntä. Hän yrittää vakuuttaa syyttömyyttään kaikille, mutta mitä tehdä, kun omiin muistikuviin ei voi luottaa, ja harvat luotettavat ihmiset tapetaan ympäriltä yksi kerrallaan? Ohjaus: Claude Desrosiers. Pituus: 88 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.