Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
When the Bough Breaks
Morris Chestnut, Regina Hall ja Jaz Sinclair kireässä draamaelokuvassa, jossa varakas aviopari palkkaa lapsensa synnyttäjäksi nuoren naisen, jolle tulee pakkomielle aviomiehestä raskautensa aikana. Ohjaus: Jon Cassar. Pääosissa: Morris Chestnut, Regina Hall, Jaz Sinclair, Michael K. Williams, Romany Malco. Pituus: 107 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
3 ting
Pankkiryöstäjä Mikael vaatii poliisilta kolmea asiaa ennen ryhtymistään todistajaksi ja katoamistaan todistajansuojeluohjelmaan. Nämä kolme asiaa asettavat ryöstön ja siitä tuomitut aivan uuteen valoon. Ohjaus: Jens Dahl. Pääosissa: Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen, Lærke Winther, Jakob Ulrik Lohmann, Morten Holst. Alkuperäinen nimi: 3 Things. Pituus: 89 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Passengers
Avalon on avaruusalus, joka kuljettaa tuhansia siirtolaisia uuteen kotimaailmaan. Laitevian myötä insinööri Jim Prestonin (Chris Pratt) ja kirjailija Aurora Lanen (Jennifer Lawrence) unikapselit aukeavat 90 vuotta etuajassa. Heidän kumppanuutensa muuttuu lopulta romanssiksi, kunnes androidibaarimikko Arthur (Michael Sheen) paljastaa epähuomiossa häiritsevän salaisuuden. Tästä huolimatta he työskentelevät yhdessä pakon edessä ja selvittävät, miksi alus hajosi, pelastaakseen aluksen tuhannet ihmiset ennen kuin on liian myöhäistä. Ohjaus: Morten Tyldum. Pääosissa: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia. Pituus: 116 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Den bedste mand
1970-luvun lopulla Jørgen 'Gamle' Hansen ei enää haluaisi nyrkkeillä. Kehään astuminen pelottaa, keho on aivan lopussa, ja pankki uhkaa ottaa hänen talonsa haltuun. Lannistunut mies pysyy pinnalla vain rakkaan vaimonsa, ystävänsä ja managerinsa Hannen ansiosta. Yhdessä pariskunta yrittää pitää Jørgenin uran käynnissä. Jørgen on jo luovuttamassa, kun Hanne keksii, että he voisivat ottaa valmennettavakseen ja suojatikseen ugandalaisen nyrkkeilijän Ayub Kalulen. Ohjaus: Mikkel Serup. Pääosissa: Mikkel Boe Følsgaard, Lene Maria Christensen, Søren Malling, Arnold Oceng, Marie Askehaves. Alkuperäinen nimi: Den Bedste Mand. Pituus: 97 min. Ohjelma ei sovi alle 11-vuotiaille.
Taistelija (K15)
Massachusetts vuonna 1993. Entinen nyrkkeilijä Dicky Eklund luulee, että kuvausryhmä seuraa hänen suurta paluutaan, mutta oikeasti ohjelmaa tehdään hänen huumeriippuvuudestaan. Dickyn nuorempi velipuoli Micky Ward on nyt perheen nyrkkeilytoivo ja maailmanmestariehdokas. Dicky ja Alice-äiti tuntuvat kuvittelevan voivansa hyötyä Mickystä, ja Mickyn tyttöystävä ja isä kehottavat häntä hylkäämään heidät ja palkkaamaan ammattivalmentajan. Tosipaikan tullen juuri Dickyn neuvot ovat kuitenkin tarpeen. Ohjaus: David O. Russell. Pääosissa: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo, Jack McGee. Alkuperäinen nimi: The Fighter. Pituus: 111 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
The Mummy (K15)
Amerikkalainen palkkionmetsästäjä Nick Morton löytää sattumalta tulitaistelun tuoksinassa muinaisen Egyptin Ahmanet-nimisen naisfaaraon haudan. Kun Morton ja egyptologi Jennifer Halsey alkavat kaivaa haudan esineitä esiin, Ahmanet vapautuu kuolleiden valtakunnasta ja ryhtyy toteuttamaan kostonhimoista suunnitelmaansa ihmiskunnan orjuuttamisesta. Ohjaus: Alex Kurtzman. Pääosissa: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Courtney B. Vance, Russell Crowe. Pituus: 110 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Mechanic: Resurrection (K15)
Arthur Bishop (Jason Statham) elää ylellistä elämää Rio de Janeirossa tekaistuaan kuolemansa. Nautinnollinen varhaiseläke kuitenkin loppuu lyhyeen, kun hänen rakastajattarensa Gina Thorne (Jessica Alba) otetaan panttivangiksi. Vastahakoinen Bishop joutuu käyttämään taitojaan kohteidensa tappamiseksi, mutta surmat on saatava näyttämään onnettomuuksilta. Maailmankiertueellaan palkkamurhaaja mm. murtautuu karuun malesialaisvankilaan ja kiipeilee Sydneyssä korkean pilvenpiirtäjän seinällä. Pituus: 120 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
The Final Girls (K15)
Lukiolainen Max siirtyy ystävineen mystisesti 80-luvun kauhuleffaan, jossa esiintyi hänen äitinsä, kiitelty kirkujien kuningatar. Elokuvaa eläessään Max saa takaisin äitinsä, jonka on oikeasti menettänyt. Ystäviensä kanssa heidän on torjuttava leiriohjaajien hyrräävät hormonit, taisteltava mielipuolista viidakkoveitsimurhaajaa vastaan ja löydettävä keino päästä elokuvasta takaisin kotiin. Ohjaus: Todd Strauss-Schulson. Pääosissa: Taissa Farmiga, Malin Akerman, Adam Devine, Thomas Middleditch, Alia Shawkat. Pituus: 88 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.