Viasat Film Action
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Kill 'Em All (K15)
Vakavan ampumavälikohtauksen jälkeen paikalliseen sairaalaan saapuu kuoleman kielissä oleva mies. Sitten sairaalaan ilmestyy ulkomaalainen rikollisjoukko etsimään miestä. Välikohtauksesta ainoana todistajana hengissä selvinneen hoitajan on FBI:n kuulusteluissa paljastettava kansainvälinen juonittelun ja koston suunnitelma. Ohjaus: Peter Malota. Pääosissa: Jean-Claude Van Damme, Autumn Reeser, Peter Stormare, Maria Conchita Alonson, Daniel Bernhardt. Pituus: 96 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Swept Under (K15)
Morgan ei pelkää likaisia töitä. Onneksi, sillä hän siivoaa työkseen kammottavia rikospaikkoja. Eräällä työkeikalla hän löytää avaintodisteen, jota rikospaikkatutkijat eivät ole huomanneet. Jutun aloitteleva tutkija Nick huomaa myös Morganin taidon lukea veriroiskeita, ja pian kaksikko alkaa yhdessä selvittää toisiinsa liittyvien murhien sarjaa. Mitä lähemmäs he pääsevät ratkaisua, sitä enemmän he lähentyvät myös toisiaan. He onnistuvat saamaan tunnustuksen pääepäillyltä, mutta heidän tunteensa sokaisevat heidät totuudelta. Oikea tappaja onkin vaarallisen lähellä. Ohjaus: Michel Poulette. Pääosissa: Devin Kelley, Aaron Ashmore, Stephen Bogaert, Brett Ryan, Joanne Boland. Pituus: 90 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Resident Evil: The Final Chapter (K15)
Ihmiskunta on tuhoutumaisillaan Washington D.C:ssä. Alice on ainoana selvinnyt hengissä taistelusta, jonka piti olla ihmiskunnan viimeinen hyökkäys zombijoukkoja vastaan. Alicen on palattava sinne, mistä kaikki alkoi, eli Raccoon Cityyn, jossa Umbrella-korporaatio valmistautuu hyökkäykseen viimeisiä henkiinjääneitä vastaan. Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, ja Alice yhdistää voimansa vanhojen ystävien ja yllättävän liittolaisen kanssa taistelussa zombeja ja uudenlaisia mutanttihirviöitä vastaan. Alice saa yli-inhimilliset voimansa takaisin. Tästä tulee hänen elämänsä vaikein taistelu, ja hänen on tehtävä kaikkensa pelastaakseen kadotuksen partaalla olevan ihmiskunnan. Ohjaus: Paul W.S. Anderson. Pääosissa: Millia Jovovich, Iain Glen, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose. Pituus: 107 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Crossfire (K15)
Sotilas Samantha Harrison palaa Irakin rintamalta ja huomaa, ettei sotilaskoulutus auta normaalielämään paluussa. Lisäksi hän saa kuulla, että häntä syytetään omien tulittamisesta, ja kostonjanoinen toinen sotilas alkaa vainota häntä. Hän yrittää vakuuttaa syyttömyyttään kaikille, mutta mitä tehdä, kun omiin muistikuviin ei voi luottaa, ja harvat luotettavat ihmiset tapetaan ympäriltä yksi kerrallaan? Ohjaus: Claude Desrosiers. Pituus: 88 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.