Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Säämies
Dave Spritz on chicagolaisen uutisohjelman säämies. Ammatillisesti hänellä pyyhkii hyvin: hän saa kovaa palkkaa helposta työstä, ja nyt hänellä on tilaisuus liittyä myös talk show'n miehistöön. Yksityiselämässä ei kuitenkaan mene yhtä hienosti. Hänen isänsä sairastelee, hän on eronnut, ja suhde lapsiinkin on vaikea. Uudessa työssään Dave joutuisi muuttamaan New Yorkiin, joten nyt on korkea aika paikata välit perheeseen. Ohjaus: Gore Verbinski. Pääosissa: Nicholas Cage, Hope Davis, Gemmenne de la Pe?a, Nicholas Hoult, Michael Caine. Alkuperäinen nimi: The Weather Man. Pituus: 102 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
The Damned United
Englantilaisen huippujalkapallojoukkueen Leeds Unitedin peräsimeen tarttuu aiemminkin menestynyt manageri Brian Clough. Hänen kaunistelematon tyylinsä ja inhonsa pelaajien rumaa pelityyliä kohtaan tietävät vaikeuksia. Välähdykset Cloughin uran varrelta selittävät entisen managerin Don Revien vihamielisyyttä ja osoittavat, miten paljon hän kaipaa aisapariaan Peter Tayloria, joka on jäänyt Brighton & Hove Albioniin. Ohjaus: Tom Hooper. Pääosissa: Michael Sheen, Colm Meaney, Timothy Spall, Henry Goodman, Peter McDonald. Pituus: 98 min.
The Social Network
Eräänä iltana vuonna 2003 Harvardissa opiskeleva ohjelmointinero Mark Zuckerberg alkaa vimmaisesti viedä eteenpäin uutta ideaa. Asuntolahuoneessa alkaneesta bloggaus- ja ohjelmointimyrskystä muodostuu pian maailmanlaajuinen sosiaalinen verkosto ja viestinnän vallankumous. Kuuden vuoden kuluttua, viidensadan miljoonan käyttäjän jälkeen, Mark Zuckerberg on kaikkien aikojen nuorin miljardööri, mutta menestyksen hinta ovat sekä henkilökohtaiset että oikeudelliset ongelmat. Ohjaus: David Fincher. Pääosissa: Andrew Garfield, Armie Hammer, Rashida Jones, Rooney Mara, Justin Timberlake. Pituus: 116 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Rekkakuskit avaruudessa (K15)
Dennis Hopper, Stephen Dorff ja Charles Dance toiminnantäyteisessä hulvattomassa avaruuskomediassa. Viimeinen itsenäinen rahtilentäjä saa kuljetettavakseen laittoman lastin. Ohjaus: Stuart Gordon. Pääosissa: Dennis Hopper, Stephen Dorff, Debi Mazar, Charles Dance, George Wendt. Alkuperäinen nimi: Space Truckers. Pituus: 96 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
1:1 (K15)
Tanskalaisen tytön ja palestiinalaisen maahanmuuttajapojan rakkaus joutuu koetukselle, kun tytön veli löydetään pahasti hakattuna ja epäilykset kohdistuvat paikallisiin arabeihin. Tanska 2006. Ohjaus: Annette K. Olesen. Pääosissa: Mohammed Al-Bakier (Shadi), Joy K. Petersen (Mie), Anette Støvelbæk (Søs), Helle Hertz (Mormor), Subhi Hassan (Tareq). Pituus: 92 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Nowhere Boy
Elämäkerrallinen draama John Lennonin (Aaron Johnson) nuoruusvuosista Liverpoolissa. Johnin menevä Julia-äiti antoi poikansa tiukan siskonsa Mimin kasvatettavaksi. Britannia/Kanada 2009. Ohjaus: Sam Taylor-Wood. Pääosissa: Aaron Johnson (John), Kristin Scott Thomas (Mimi), Anne-Marie Duff (Julia), David Morrissey (Bobby). Pituus: 98 min. Valtaosa elokuvasta sopii kaikenikäisille, mutta osa kohtauksista voi järkyttää lapsia.
Se mikä on kaunista
20-vuotias Katarina asuu ankeassa lähiössä, eikä hänen tulevaisuutensa näytä järin valoisalta. Sitten hän kuitenkin löytää musiikin. Kaikki muuttuu, kun hän kuulee Mozartin Requiemin Göteborgin konserttitalossa, ja hänelle avautuu aivan uusi, ihana maailma. Katarina haluaa aloittaa uuden elämän ja lähteä mahdollisimman kauas rumasta todellisuudesta. Edessä on kuitenkin valheita, petoksia ja vaarallinen suhde naimisissa olevaan orkesterinjohtajaan Adamiin. Katarina on silti valmis tekemään mitä vain uuden identiteettinsä eteen. Ohjaus: Lisa Langseth. Pääosissa: Alicia Vikander, Samuel Fröler, Josephine Bauer, Kim Lantz, Martin Wallström. Alkuperäinen nimi: Till det som är vackert. Pituus: 100 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Haikein terveisin
Lasse Hallströmin ohjaama romanttinen draama sotilas Johnista, joka rakastuu Savannah-nimiseen opiskelijaan ollessaan käymässä ulkomaankomennukselta kotonaan. Savannah lupaa kirjoittaa. USA 2010. Ohjaus: Angel Garcia. Pääosissa: Channing Tatum (John Tyree), Amanda Seyfried (Savannah Lynn Curtis), Scott Porter (Randy Welch), Richard Jenkins (Mr. Tyree), Henry Thomas (Tim Wheddon). Alkuperäinen nimi: Dear John. Pituus: 104 min. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
Katastrofikytät
Epäsuhtainen newyorkilainen poliisikaksikko (Will Ferrell ja Mark Wahlberg) saa tilaisuuden astua ihailemiensa sankaripoliisien saappaisiin. Kaikki ei vain suju ihan suunnitelmien mukaan. USA 2010. Ohjaus: Adam McKay. Pääosissa: Will Ferrell (Detective Allen Gamble), Mark Wahlberg (Detective Terry Hoitz), Eva Mendes (Dr. Sheila Ramos Gamble), Dwayne Johnson (Detective Christopher Danson), Samuel L. Jackson (Detective PK Highsmith). Alkuperäinen nimi: The Other Guys. Pituus: 107 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
The Soloist (K18)
Steve Lopez (Robert Downey Jr.) on Los Angeles Timesin toimittaja. Tehdessään taustatyötä uutisjuttua varten hän kohtaa kodittoman miehen, joka soittaa kaksikielistä viulua. Hän menee miehen juttusille ja käy ilmi, että tämä on Nathanial Ayers (Jamie Foxx), Julliardin musiikkikorkeakoulussa opiskellut superlahjakkuus, joka on päätynyt kadulle sairastuttuaan skitsofreniaan. Lopez yrittää auttaa muusikkoa pääsemään jaloilleen, mutta se on yllättävän hankalaa. Ayers kuitenkin osoittaa Lopezille, ettei toivosta kannata luopua. Ohjaus: Joe Wright. Pääosissa: Jamie Foxx (Nathaniel Anthony Ayers), Robert Downey Jr. (Steve Lopez), Catherine Keener (Mary Weston), Tom Hollander (Graham Claydon), Lisa Gay Hamilton (Jennifer Ayers-Moore). Pituus: 112 min. Ohjelma ei sovi alle 18-vuotiaille.
Darwin Awards (K15)
Michael Burrows on fiksu mutta ylivarovainen rikospaikkatutkija, joka onnistuu tekemään viehtymyksestään Darwin-palkintoa kohtaan itselleen ammatin. Kun Burrows saa tehtäväksi profiloida ihmisiä, jotka ovat tappaneet itsensä vahingossa erityisen typerästi, hän ja vakuutustarkastaja Siri kohtaavat joitakin vaarallisen luovia tyyppejä. Ohjaus: Finn Taylor. Pääosissa: Joseph Fiennes (Michael Burrows), Winona Ryder (Siri), Julianna Margulies (Carla), Juliette Lewis (Joleen), David Arquette (Harvey). Pituus: 91 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.