Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
The Mummy (K15)
Amerikkalainen palkkionmetsästäjä Nick Morton löytää sattumalta tulitaistelun tuoksinassa muinaisen Egyptin Ahmanet-nimisen naisfaaraon haudan. Kun Morton ja egyptologi Jennifer Halsey alkavat kaivaa haudan esineitä esiin, Ahmanet vapautuu kuolleiden valtakunnasta ja ryhtyy toteuttamaan kostonhimoista suunnitelmaansa ihmiskunnan orjuuttamisesta. Ohjaus: Alex Kurtzman. Pääosissa: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Courtney B. Vance, Russell Crowe. Pituus: 110 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
The Other Side of the Door
Onnellinen perhe viettää idyllistä elämää ulkomailla, mutta sitten kauhea onnettomuus vaatii perheen pienen pojan hengen. Lohduton äiti saa kuulla muinaisesta rituaalista, jonka avulla äiti saisi hyvästellä poikansa vielä viimeisen kerran. Äiti matkustaa ikivanhaan temppeliin, jossa oleva ovi toimii porttina tuonpuoleiseen. Äiti rikkoo pyhää käskyä olla avaamatta ovea ja järkyttää elävien ja kuolleiden tasapainoa niin, että elävien maailmaan pääsee paha henki. Ohjaus: Johannes Roberts. Pääosissa: Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Logan Creran, Suchitra Pillai, Sofia Rosinsky. Pituus: 96 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Victor Frankenstein (K15)
Igor Strausman on nerokkaan mutta epävakaan Victor Frankensteinin avustaja. He kumpikin haluavat tutkimuksillaan voittaa kuoleman, mutta Strausman pelkää opettajansa mielenterveyden puolesta, kun työn karmeat seuraukset paljastuvat. Ohjaus: Paul McGuigan. Pääosissa: James McAvoy, Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Charles Dance. Pituus: 110 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Diary of the Dead (K15)
Jason Creed (Joshua Close) kuvausryhmineen kuvaa muumioon liittyvää kauhuelokuvaa Pennsylvanian metsässä. Kuvitteellisista raakuuksista tulee enemmän todenmukaisia, kun kuolleet palaavat henkiin ja alkavat syödä elävien lihaa. Joukko jakaantuu, kun Ridley (Philip Riccio) ja Francine (Megan Park) pakenevat vanhempiensa kartanolle, kun taas Jason lyöttäytyy yhteen tyttöystävänsä Debran (Michelle Morgan) kanssa. Kun sana mielenosoituksista ja ryöstelyistä alkaa levitä, joukko pakenee. Zombit tappavat selviytyjiä yksi kerrallaan, mutta lopulta pakeneville käy ilmi zombejakin vaarallisempi ja raaempi uhka. Ohjaus: George A. Romero.. Pääosissa: Michelle Morgan, Joshua Close, Shawn Roberts, Amy Lalonde, Joe Dinicol. Pituus: 95 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.