Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Se mikä on kaunista
20-vuotias Katarina asuu ankeassa lähiössä, eikä hänen tulevaisuutensa näytä järin valoisalta. Sitten hän kuitenkin löytää musiikin. Kaikki muuttuu, kun hän kuulee Mozartin Requiemin Göteborgin konserttitalossa, ja hänelle avautuu aivan uusi, ihana maailma. Katarina haluaa aloittaa uuden elämän ja lähteä mahdollisimman kauas rumasta todellisuudesta. Edessä on kuitenkin valheita, petoksia ja vaarallinen suhde naimisissa olevaan orkesterinjohtajaan Adamiin. Katarina on silti valmis tekemään mitä vain uuden identiteettinsä eteen. Ohjaus: Lisa Langseth. Pääosissa: Alicia Vikander, Samuel Fröler, Josephine Bauer, Kim Lantz, Martin Wallström. Alkuperäinen nimi: Till det som är vackert. Pituus: 100 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
Haikein terveisin
Lasse Hallströmin ohjaama romanttinen draama sotilas Johnista, joka rakastuu Savannah-nimiseen opiskelijaan ollessaan käymässä ulkomaankomennukselta kotonaan. Savannah lupaa kirjoittaa. USA 2010. Ohjaus: Angel Garcia. Pääosissa: Channing Tatum (John Tyree), Amanda Seyfried (Savannah Lynn Curtis), Scott Porter (Randy Welch), Richard Jenkins (Mr. Tyree), Henry Thomas (Tim Wheddon). Alkuperäinen nimi: Dear John. Pituus: 104 min. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
Katastrofikytät
Epäsuhtainen newyorkilainen poliisikaksikko (Will Ferrell ja Mark Wahlberg) saa tilaisuuden astua ihailemiensa sankaripoliisien saappaisiin. Kaikki ei vain suju ihan suunnitelmien mukaan. USA 2010. Ohjaus: Adam McKay. Pääosissa: Will Ferrell (Detective Allen Gamble), Mark Wahlberg (Detective Terry Hoitz), Eva Mendes (Dr. Sheila Ramos Gamble), Dwayne Johnson (Detective Christopher Danson), Samuel L. Jackson (Detective PK Highsmith). Alkuperäinen nimi: The Other Guys. Pituus: 107 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
The Soloist (K18)
Steve Lopez (Robert Downey Jr.) on Los Angeles Timesin toimittaja. Tehdessään taustatyötä uutisjuttua varten hän kohtaa kodittoman miehen, joka soittaa kaksikielistä viulua. Hän menee miehen juttusille ja käy ilmi, että tämä on Nathanial Ayers (Jamie Foxx), Julliardin musiikkikorkeakoulussa opiskellut superlahjakkuus, joka on päätynyt kadulle sairastuttuaan skitsofreniaan. Lopez yrittää auttaa muusikkoa pääsemään jaloilleen, mutta se on yllättävän hankalaa. Ayers kuitenkin osoittaa Lopezille, ettei toivosta kannata luopua. Ohjaus: Joe Wright. Pääosissa: Jamie Foxx (Nathaniel Anthony Ayers), Robert Downey Jr. (Steve Lopez), Catherine Keener (Mary Weston), Tom Hollander (Graham Claydon), Lisa Gay Hamilton (Jennifer Ayers-Moore). Pituus: 112 min. Ohjelma ei sovi alle 18-vuotiaille.
Darwin Awards (K15)
Michael Burrows on fiksu mutta ylivarovainen rikospaikkatutkija, joka onnistuu tekemään viehtymyksestään Darwin-palkintoa kohtaan itselleen ammatin. Kun Burrows saa tehtäväksi profiloida ihmisiä, jotka ovat tappaneet itsensä vahingossa erityisen typerästi, hän ja vakuutustarkastaja Siri kohtaavat joitakin vaarallisen luovia tyyppejä. Ohjaus: Finn Taylor. Pääosissa: Joseph Fiennes (Michael Burrows), Winona Ryder (Siri), Julianna Margulies (Carla), Juliette Lewis (Joleen), David Arquette (Harvey). Pituus: 91 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.