Viasat Film Hits
Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Good (K15)
Professori John Halder (Viggo Mortensen) on omistautunut aviomies ja isä, joka pitää huolta seniilistä äidistään (Gemma Jones). Äitinsä sairauden myötä John julkaisee kirjan, joka puoltaa eettistä eutanasiaa. Natsit alkavat käyttää kirjaa toimiensa oikeuttamiseen, ja Halder alkaa luistaa moraaleistaan ja tehdä pieniä myönnytyksiä hyötyessään natsien kiitoksista. Kompromissit muuttuvat pian suuremmiksi, ja professorin on valittava juutalaisen ystävänsä Maurice Israel Glüksteinin (Jason Issacs) ja Hitlerin hallinnon tuomien etujen välillä. Ohjaus: Vicente Amorim. Pääosissa: Viggo Mortensen, Jason Issacs, Jodie Whittaker, Mark Strong, Gemma Jones. Pituus: 96 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
The Day After Tomorrow
Jack Hall (Dennis Quaid) on professori, joka kartoittaa sääilmiöiden etenemistä. Hän esittää tutkimuksensa YK:n konferenssissa, mutta löydöt sivuutetaan. Ankarat sääolosuhteet kuitenkin ottavat maapallon kouriinsa rankoilla myrskyillä ja tuhoisilla hurrikaaneilla. Kasvihuoneilmiön palatessa kamalalla ja tuhoisalla tavalla Jackin poika Sam (Jake Gyllenhaal) on jäänyt Manhattanille. Jack lähtee pelastamaan poikaansa, kun hirmumyrskyt koettelevat Pohjois-Amerikkaa ja jättävät planeettaan ikuiset arvet. Ohjaus: Roland Emmerich. Pääosissa: Dennis Quaid (Jack Hall), Jake Gyllenhaal (Sam Hall), Emmy Rossum (Laura Chapman), Dash Mihok (Jason Evans). Pituus: 135 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
You Get Me (K15)
Tyler on tulisesti rakastunut täydelliseen tyttöystäväänsä Aliin, mutta kun he riidan päätteeksi eroavat, Tyl+X22er päätyy muualta kotoisin olevan seksikkään Hollyn syliin ikimuistoiseksi yöksi. Seuraavana aamuna Tyler huomaa, että Ali ottaisi hänet takaisin, mutta Holly aloittaakin opiskelun samassa koulussa eikä aio päästää hänestä irti. Ohjaus: Brent Bonacorso. Pääosissa: Bella Thorne, Halston Sage, Taylor John Smith, Anna Akarna, Nash Grier. Pituus: 92 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Shut In (K15)
Naomi Watts, Charlie Heaton ja Oliver Platt ovat hyytävän trillerin pääosissa. Leskeksi jäänyt lapsipsykologi taistelee aikaa vastaan pelastaakseen yhden potilaansa, kun tämä katoaa lumiseen metsään. Ohjaus: Farren Blackburn. Pääosissa: Naomi Watts, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, David Cubitt, Oliver Platt. Pituus: 91 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Villit kuviot (K15)
Sam Lombardo (Matt Dillon) on koulun kuraattori Blue Bayn hienossa rantakaupungissa. Suosittu ja rikas Kelly van Ryan (Denise Richards) sekä köyhä goottityttö Suzie Toller (Neve Campbell) syyttävät häntä raiskauksesta. Oikeudenkäynnin edetessä Suzie myöntää Samille, että Sam ei ole raiskaaja ja Kelly keksi koko jutun. Kelly halusi kostaa ihastuksensa kohteelle Samille, että tämä makasi Kellyn äidin kanssa. Nöyryytettyään van Ryanin perhettä Sam saa miljoonien sovintorahat. Paljastuu, että Sam, Kelly ja Suzie keksivät skandaalin saadakseen rahaa. Kolmikko juhlii onnistunutta suunnitelmaansa rakastelemalla yhdessä. Asia ei tähän pääty, sillä sitkeän poliisin Ray Duquetten (Kevin Bacon) epäilykset heräävät. Suzie alkaa hätiköidä, ja Sam on huolissaan siitä, että tämä pilaa kaiken. Kelly ryhtyy suhteeseen Suzien kanssa, ja he liittyvät Samin seuraan rannalla. Sam murhaa Suzien viinipullolla, käärii Kellyn kanssa ruumiin muoviin, laittaa ruumiin autonsa takakonttiin ja ajaa auton suohon. Suzien katoamista tutkiessaan poliisi löytää verta ja osia tytön hampaasta. Ray tajuaa, että Sam on tappaja, ja kiirehtii suojelemaan Kellyä. Yhteenotossa Rayta ammutaan käteen ja hän ampuu Kellyn itsepuolustuksena. Ray erotetaan poliisin virastaan, muttei saa syytettä murhasta. Sam kohtaa meranrantakohteessa häntä odottavan Rayn. Kaksikolla on ollut riitaa alusta asti, ja kun he lähtevät Samin veneellä merelle, Sam kolkkaa Rayn yli laidan. Ray pyrkii epätoivoisesti takaisin veneeseen ja huomaa yllätyksekseen, että hiuksensa vaaleaksi värjännyt Suzie seisoo kannella. Suzie ampuu Rayta harppuunalla, ja poliisi ajautuu merelle. Jäljellä ovat vain Suzie ja Sam, jotka kohottavat yhdessä maljan. Juoma on kuitenkin myrkytetty, ja Suzie heittää kouristelevan Samin mereen. Suzie ohjaa veneen yksin rantaan. Paljastuu, että fiksu tyttö suunnitteli koko juonen yksin manipuloidakseen muita. Lopulta hän tapaa Samin asianajajan Kenneth Bowdenin (Bill Murray), joka hoitaa myös tytön omia talousasioita. Ohjaus: John McNaughton. Pääosissa: Matt Dillon (Sam Lombardo), Kevin Bacon ( Ray Duquette), Neve Campbell (Suzie Toller), Denise Richards (Kelly Lanier Van Ryan), Bill Murray (Kenneth Bowden). Alkuperäinen nimi: Wild Things. Pituus: 115 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Profeetta (K15)
Malik El Djebena (Tahar Rahim) on arabinuorukainen, joka saa kuuden vuoden vankeustuomion käytyään poliisien kimppuun. Julman César Lucianin (Niels Arestrup) johtama korsikalaisjengi ottaa hänet siipiensä suojiin. Korsikalaiset kuitenkin pakottavat hänet tappamaan Reyeb-nimisen muslimin, jonka on määrä todistaa tulevassa oikeudenkäynnissä. Malikia halveksitaan hänen algerialaisuutensa vuoksi, ja hän näkee painajaisia tekemästään murhasta. Kun moni korsikalainen pääsee vapaaksi, César joutuu antamaan Malikille enemmän vastuuta. Malik on opetellut salaa korsikaa, ja hän toimii Lucianin silminä ja korvina vankilassa. Kun Malik pääsee päivälomalle vankilasta, hän saa tehtäväkseen tehdä Lucianin laittomuuksia. Ohjaus: Jaques Audiard. Pääosissa: Tahar Rahim, Niels Arestrup, Adel Bencherif, Reda Kateb, Leila Bekhti. Alkuperäinen nimi: A Prophet. Pituus: 149 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.