Nyt ja Seuraavaksi
Tulevat
Koko päivä
Ilta (17-22)
Yö (22-01)
Split (K15)
Kevinin murtuneen mutta nerokkaan mielen syvissä syövereissä on 23 eri persoonaa. Hänen psykiatrinsa uskoo, että piilossa on vielä yksi, joka nousee pian hallitsemaan muita. Kevin sieppaa kolme tyttöä, joiden johtohahmona on tarkkanäköinen Casey, ja hänen persoonansa käyvät eloonjäämistaisteluun, jossa vaarassa ovat niin persoonat kuin muutkin ihmiset. Ohjaus: M. Night Shyamalan. Pääosissa: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Haley Lu Richardson, Jessica Sula. Pituus: 117 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
Baby Driver (K15)
Baby on taitava pakoautokuljettaja, joka kärsii tinnituksesta ja kuuntelee siksi jatkuvasti musiikkia. Babyn maailma mullistuu, kun hän tapaa tarjoilija Deborahin, johon rakastuu ensisilmäyksellä. Pari tahtoisi karata yhdessä, mutta suunnitelma ei ilahduta Docia, rikollispomoa, joka päättää ryöstöistä. Doc uhkaakin vahingoittaa Deborahia, jollei Baby tottele. Baby päättää osallistua vielä yhteen keikkaan ja aikoo sitten toteuttaa vaarallisen pakonsa alamaailmasta. Ohjaus: Edgar Wright. Pääosissa: Ansel Ensort, Lily James, Eiza González, Jon Hamm, Jamie Foxx. Pituus: 113 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
The Emoji Movie
Hidden in our phones are the world of emojis. One of these residents is Gene who has been told that he is the “meh” emoji but he experiences a whole suite of emotions which puts him at odds with his fellow emojis. Determined to find his place in the world (and get ready to be sent within a message) he joins forces Jailbreak, a code cracker, and Hi-5 the embodiment of the high five to embark on an adventure across apps.